Jobkonsulent til Virksomhedsservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste Virksomhedsservice, motivere ledige og afstemme deres jobønsker med arbejdsmarkedets behov? Så er du måske vores nye kollega.

Som jobkonsulent er din uddannelsesmæssige baggrund ikke afgørende, men du skal kunne dokumentere erfaring med virksomhedskontakt og meget gerne have kendskab til det lokale arbejdsmarked i og omkring Viborg Kommune. Du skal kunne identificere både muligheder og behov i dialogen med virksomhederne, hvor du også kan finde løsninger for borgere, der har lidt eller ingen erfaring på arbejdsmarkedet.
Du arbejder relations- og udviklingsorienteret med ledige, også de som har udfordringer ud over ledighed; herunder helbredsmæssige og/eller sproglige barrierer. Du er tålmodig, men kan også sætte en tydelig ramme.

Det falder dig naturligt at være udadvendt og serviceminded. Du er en teamspiller, som ønsker at indgå i et team med dine kollegaer og har lyst til at meningsudveksle og videndele. I kontakten med virksomhederne udviser du forretningsforståelse indenfor lovgivningens rammer.
Du skal samtidig kunne formulere dig skriftligt, så du systematisk kan dokumentere udvikling i de forløb der etableres ved en virksomhed – med løbende registrering i vores fagsystemer: Momentum og Vitas.

Hos os arbejder vi målrettet med at styrke vores digitale dialog med både borgere og virksomheder, derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med digital mødeledelse over Teams eller tilsvarende.

I Virksomhedsservice hjælper vi ledige i målgrupperne unge, kontanthjælp, sygemeldte og integration, hvorfor du skal kunne arbejde på tværs af målgrupper.
Aktuelt søger vi en kollega hvis opgave primært bliver at hjælpe aktivitetsparate ledige i integrationsmålgruppen med at komme ind på arbejdsmarkedet. Det vil derfor være en fordel at kunne formulere sig på engelsk.

Arbejdet som jobkonsulent omfatter bl.a. at:
  • Være opsøgende i forhold til at skabe job- og praktikåbninger
  • Bruge digitale løsninger, som fx videomøder, i dialog med borgere og virksomheder
  • Anvende opkvalificering i samarbejde med både ledige og virksomheder
  • Opbygge og vedligeholde et stærkt virksomhedsnetværk
  • Tro på at der er et job til alle
  • Vejlede borgere og virksomheder om mulighederne i et samarbejdet med jobcenteret
  • Arbejde med administrative arbejdsopgaver, herunder brug af IT-systemer.


Om Virksomhedsservice
Virksomhedsservice i Jobcenter Viborg er et team af dygtige og dedikerede job-, virksomheds- og handicapkonsulenter. Hos os understøtter vi de andre teams i jobcenteret i løsningen af kerneopgaven. Det er hos os den primære virksomhedsrettede indsats og kontakt er forankret; herunder blandt andet rekrutteringsindsatsen, daglige konkrete match af ledige til virksomhederne, tidlig fastholdelse samt handicapkompenserende ordninger.

Fysisk hører Virksomhedsservice hjemme på Rådhuset; et arkitektonisk smukt hus, hvor de fleste af kollegaerne fysisk er placeret, men du vil også have samarbejde med kolleger på andre af arbejdsmarkedsområdets matrikler.

Dette kan du forvente at møde i Virksomhedsservice:
  • Kolleger der brænder for at skabe Danmarks bedste Virksomhedsservice!
  • Et team præget af et stærkt sammenhold, et godt arbejdsmiljø og ledelse tæt på
  • Et ambitiøst team, som aktivt bruger data til at navigere efter mål og resultater
  • Rig mulighed for udvikling og indflydelse
  • En hverdag med tempo præget af lyst til at gøre en forskel for både virksomhederne og ledige jobsøgende i Viborg Kommune


Viborg Kommune har Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed og Mod som grundlæggende værdier, som sammen med vores grundfortælling Vi er Jobcenter Viborg sætter normerne for en succesfuld beskæftigelsesindsats (læs mere i linket).

Send os en kort motiveret ansøgning med et opdateret CV.
Stillingen er fuld tid og forankret i afdelingen Job og Unge i Jobcenter Viborg og du refererer til en af de to ledere af Virksomhedsservice. Du skal være i besiddelse af et kørekort, og du skal kunne anvende egen bil i jobbet, der er dog også tjenestebiler til rådighed.

Løn og ansættelsesvilkår bliver fastsat efter gældende overenskomst, stillingens funktioner og dine kvalifikationer.

Ansøgningsfrist er d. 20. september 2023 og samtaler afholdes d. 25. september 2023. Ansættelse hurtigst muligt eller senest pr. 1. november 2023.

Ved behov for yderligere information er du velkommen til at kontakte en af de to ledere af Virksomhedsservice: Thomas Ambrosius tlf.: 87 87 42 05.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Karriererådgiver", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Karriererådgiver
  • Viborg
  • Onsdag den 20. september 2023

Lignende jobs

  • Karriererådgiver i Skive

    Karriererådgiver søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Karriererådgiver
    • Skive
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Skive

    – Dagpengeteamet og Fleks- & ledighedsydelsesteametEr du skarp til at spotte borgernes ressourcer og kompetencer, og matche disse med vores lokale virksomheders behov? Har du flair for den prof..
    • Karriererådgiver
    • Skive
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Herning

    Jobcenter Herning søger 2 resultatorienterede jobkonsulenterBrænder du for den opsøgende virksomhedskontakt og forstår du værdien af et bredt virksomhedsnetværk?Har du blik for jobåbninger og v..
    • Karriererådgiver
    • Herning
    Få mere info
  • Karriererådgiver i Herning

    [xxxxx] søger 2 resultatorienterede jobkonsulenterBrænder du for den opsøgende virksomhedskontakt og forstår du værdien af et bredt virksomhedsnetværk?Har du blik for jobåbninger og..
    • Karriererådgiver
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som karriererådgiver i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte karriererådgiver i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal karriererådgiver.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte karriererådgiver over tid

Dato Alle jobs som karriererådgiver
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0