SENIOR PROCES- OG DESIGNINGENIØR der ønsker at være med til at skabe fremtidens innovative løsninger inden for bæredy...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Nøgleord:
Du kommer til at stå for design, levering og commessionering af løsninger inden for vand- og spildevandsbehandling til industrier over hele verdenen

Arbejdssted: Birkerød

Stillingsbeskrivelse:
Ønsker du at være en del af en succesrig virksomhed på en spændende vækstrejse, bygget på et solidt erfaringsgrundlag og bred viden inden for miljøkemi og teknologi, så er muligheden lige her.

Du skal være med til at skabe fremtidens mest innovative, effektive og bæredygtige løsninger til rensning af vand- og spildevand hos virksomheder World Wide. I første omgang med fokus på virksomheder inden for landbaseret fiskeopdræt.

Med reference til CCO med ansvaret for virksomhedens Technology Business Unit, som er den forretningsenhed, som har fokus på design- og udvikling af de teknologiske løsninger hos Alumichem, får du en central rolle.

Du får en bred kontaktflade til mange forskellige interessenter, når du i tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen, står som den ansvarlige for at idéudvikle, designe og levere løsninger inden for vand- og spildevandsbehandling til akvakultur.

Der vil være et tæt samarbejde med virksomhedens kunder World Wide og den øvrige stab af dygtige ingeniører, som også er dine kollegaer og sparringspartnere i det daglige. Da du er del af en mindre organisation, er du primus motor og tovholder på projekterne fra idéudvikling til commissionering.

Du forventes både at kunne udtænke de visionære løsninger, og samtidig være meget hands on og stå for den tekniske del af projektstyringen, når løsningen skal identificeres, beskrives og købes ind, og ikke mindst når den slutteligt implementeres hos virksomhedens kunder, som overvejende er beliggende i udlandet.

Identificering af den rette løsning, herunder også udarbejdelse af proces flow diagrammer, kontrolstrategier og layouts, der sikrer at løsningen lever op til de gældende kvalitets- og sikkerhedsstandarder, vil også ligge på dit bord.

Du kan forvente, at der vil være ca. 25-30 rejsedage p.a. både i forbindelse med udviklingsfasen, hvor løsninger og muligheder diskuteres, og i den afsluttende fase, hvor du er garant for en succesfuld idriftsættelse af anlægget.

Egenskaber:
Du er en meget omhyggelig person, der arbejder systematisk, og som er i stand til både at kunne se de overordnede mål og fokusere på detaljen samtidig med, at du har mange bolde i luften på en gang.

Du er fleksibel, forandringsparat og god til at analysere og finde løsninger til kunderne. Derudover er du god til både at fungere som en del af et team og til at arbejde meget selvstændigt med opmærksomhed på målet.

Uddannelser:
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som procesingeniør, kemiingeniør, miljøingeniør eller andet relevant.

Erhvervserfaring:
Du forventes at have minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med design af processer og gerne inden for vand- og/eller spildevandsbehandling.

Sprogkundskaber/IT:
Du er flydende i dansk og engelsk i skrift og tale og er en erfaren bruger af IT, som f.eks. AutoCAD eller lignende værktøjer.

Løn: Du får en god lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Du tilbydes:
Du bliver en del af en meget agil og entreprenant virksomhed, hvor du vil få god mulighed for at byde ind og blive hørt.

Der er højt til loftet og både gode personlige og faglige udviklingsmuligheder

Virksomhedsbeskrivelse:
Alumichem A/S er den førende nordiske producent af funktionelle aluminater, miljøkemi og anlæg til behandling af vand og spildevand.

Virksomheden beskæftiger sig med vandrensning inden for drikke- og spildevand, fiskeopdræt, mineindustri, procesindustri samt miljøvenlige processer inden for malingsindustrien. Alumichem har ligeledes stor succes med fremstilling af specialkemikalier til bilbatteribranchen og miljøvenlige støvbindingsmidler.

Med mere end 40 års erfaring i branchen og et etableret og bredt internationalt netværk af videns stærke medarbejdere og samarbejdspartnere bygger Alumichems virke på solid ekspertise inden for vandbehandlingskemi, teknologi og rådgivning.

Virksomhedens mission er at bidrage til et renere og sundere miljø ved at levere innovative, effektive og bæredygtige løsninger, der forbedrer vand- og luftkvaliteten ved bl.a. at indgå i tætte partnerskaber med globale kunder og leverandører.

I dag har virksomheden afdelinger i Danmark, Canada, Belgien og Ghana og produktion på virksomhedens egen fabrik i Kalundborg.

Alumichem har igangsat en ambitiøs vækstplan, der forventes at gøre virksomheden til en førende spiller inden for sit felt i løbet af en kort årrække.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Profilpartners på tlf.: 43434060.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiingeniør
  • Birkerød
  • Fredag den 27. januar 2023

Lignende jobs

  • Kemiingeniør i Hillerød

    Har du en teknisk baggrund, og vil du gerne arbejde i et dynamisk felt mellem teknologi og det kliniske område? Så har vi en spændende stilling på Hillerøds medicotekniske værksted i sektionen Alme..
    • Kemiingeniør
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kemiingeniør i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiingeniør i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemiingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemiingeniør over tid

Dato Alle jobs som kemiingeniør
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0