Application Engineer - Vandbehandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Har du en stærk teknisk forståelse for vandbehandling og evner inden for forretningsudvikling? Kunne du tænke dig at arbejde med et af verdens vigtigste områder – rent vand? Hos Silhorko-Eurowater A/S søger vi en Application Engineer, der vil supportere vores vækst inden for områder som rent vand til power-to-x og fjernvarme 4.0 Som en af de førende produktionsvirksomheder inden for vandbehandling, udvikler, sælger og servicerer Silhorko-Eurowater vandbehandlingsløsninger i det meste af Europa. Vi leverer løsninger, som bruges til fremstilling af rent drikkevand og vand til industrielle anvendelser som datacentre, Power-to-X, kraftværker og fjernvarme.

Din rolle

I rollen som Application Engineer vil du være med til at sikre udviklingen inden for udvalgte applikationsområder. Du bliver en del af afdelingen, Application Management, hvor du får til opgave at udføre dybdegående analyser med fokus på teknologien og markedsudviklingen inden for de applikationsområder, som du bliver ansvarlig for.

Du vil få et tæt samarbejde med vores salgs- og marketingafdeling, hvor du sikrer, at de har den rette viden inden for applikationsområderne. Derudover vil du også skulle deltage i salgsmøder med kunder som applikationsspecialist og få ansvar for at etablere og drive et netværk af salgsingeniører på tværs af organisationen. Du vil skulle lave research vedrørende vandbehandlingsbehov og -krav og indhente data for markedsudviklingen fra rapporter, der er tilgængelige gennem Grundfos.

Din daglige gang vil blive på vores kontor i Hillerød.

Primære opgaver

  • Kortlægge krav til vandbehandling inden for udvalgte applikationsområder
  • Opbygge vidensdatabase og træningsmateriale inden for udvalgte applikationsområder
  • Lave markedsanalyser for udvalgte applikationsområder for at identificere tendenser i markedet, kunder, konkurrenter, osv.
  • Organisere interne netværk med salgsingeniører
  • Deltage i salgsmøder med kunder og bidrage med væsentlig viden
  • Opbygge database af best practice cases fra salg og sikre formidling af det i resten af organisationen

Hvem er du?

Du er uddannet ingeniør og kommer gerne med kandidatgrad inden for kemi/procesteknologi eller med en baggrund som maskiningeniør. Erfaring med vandbehandlingsteknologi er en stor fordel, men vi hjælper dig gerne med at opnå den rette viden på området. Mere vigtigt er det, at du er interesseret i at lære og skarp til at tilegne dig nye viden, samt formidle denne.

Du rummer en god forretningsforståelse og formår dermed at omsætte viden til forretningsindsigt og muligheder, samt sikre en stærk vidensformidling heraf til resten af organisationen. Derfor er det ligeledes vigtigt, at du er kommunikativ stærk og udadvendt, og dermed ikke er bange for at påtage dig en rådgivende rolle og deltage aktivt i salgsmøder og konferencer.

Vi har salgs- og servicekontorer i det meste af Europa, som du også vil skulle samarbejde med, og derfor er det nødvendigt, at du udover dansk, kan begå flydende dig på engelsk i både skrift og tale.

Vi tilbyder

Silhorko-Eurowater er en virksomhed under vækst og forandring. Vi blev i 2020 en del af Grundfos, som er pionerer inden for løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer og forbedre livskvaliteten for mennesker. Hos Silhorko-Eurowater har vi fremstillet driftssikre vandbehandlingsanlæg siden 1936, som bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i 14 lande. I Danmark er vi ca. 170 ansatte.

Vi tilbyder dermed en stilling i en virksomhed med mange års erfaring og teknisk know-how, og ikke mindst en hverdag med mange udfordrende og afvekslende opgaver, hvor du får mulighed for at være med til at gøre en forskel for fremtidens vandbehandling.

Du vil blive omfattet af sundhedsforsikring og firmapension. Hos Silhorko-Eurowater vægter vi fleksibilitet og tilbyder derfor også mulighed for at arbejde hjemme et par dage om ugen. Rollen som Application Engineer byder også på rig mulighed for rejseaktivitet i forbindelse med konferencer, salgsmøder mm., hvilket kan tilpasses dine ønsker og behov.

Stillingen er fuldtid og lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.  

Vil du være en del af Silhorko-Eurowater?

Søg stillingen via vores hjemmeside.

Har du spørgsmål omkring stillingen eller Silhorko-Eurowater som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte ansættende leder Henrik Tækker, Application Manager, på mail [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kemiingeniør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kemiingeniør
  • Hillerød
  • Torsdag den 26. oktober 2023

Statistik over udbudte jobs som kemiingeniør i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kemiingeniør i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kemiingeniør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kemiingeniør over tid

Dato Alle jobs som kemiingeniør
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1