Køkkenleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Leder til køkkenet på Haderslev Friplejehjem

Haderslev Friplejehjem åbner til september, og vores mål er at yde medmenneskelig pleje og omsorg og skabe hjemlige rammer med aktivitet og fællesskab for hjemmets 60 beboere.

Hjemmet ligger i det naturskønne område ned til Haderslev Dam og består af nybyggede fløje med 60 lejligheder og renoverede service- og fællesarealer. Byggeriet er i fuld gang, og vi overtager bygningerne i slutningen af juni. Beboerne forventes at flytte ind løbende fra omkring den 1. september.

Vi søger en køkkenleder, som ser sig selv som entreprenant og med lyst til at indrette og opstarte produktionskøkken og afdelingskøkkener på Haderslev Friplejehjem. Det bliver en spændende tid, og der er rig mulighed for at byde ind med gode ideer, erfaringer og viden for at sætte præg på, hvordan køkkenets kan understøtte vores ambition om at skabe et godt hjem - lige fra dagens og årets gang til brug af lokalerne og traditioner.

Friplejehjemmet er en del af Danske Diakonhjem og det forpligter. Vi har en holdning til omsorg, som tager afsæt i, at det enkelte menneske er unikt skabt og værdifuldt. Det skal gennemsyre vores omsorgsarbejde, så den enkelte beboer, ud over at være en del af fællesskabet på hjemmet, oplever, at det er deres eget hjem. Det gør vi bl.a. ved at styrke det enkelte menneskes identitet og ligeværd samt respekterer andres holdninger, meninger, værdier og levevis. Man kan sige, at vi imødekommer menneskers behov for både fysisk, psykisk, social, kulturel og åndelig/eksistentiel omsorg. I praksis vil vi give plads til livsglæde, medindflydelse og engagement for beboere, pårørende, frivillige og medarbejdere.

Samtidig er stærke fagfagligheder en forudsætning for at kunne give et godt omsorgstilbud. De mennesker, der ønsker at være en del af Haderslev Friplejehjem, skal ønske at arbejde ud fra ovenstående værdigrundlag og have en faglig stolthed og lyst til at bruge den ind i arbejdet. Værdierne gælder alle på hjemmet uanset arbejdsopgaver. Vi vil prioritere uddannelse og kurser til medarbejderne, så alle er indforstået med, hvordan vi udlever vores værdier og bringer faglighederne i spil sammen med beboerne.

Vi søger i denne omgang en køkkenleder, som med afsæt i ovenstående fundament kan lide at skabe struktur og bevare overblikket i opstartsfasen og senere medvirke til en god og stabil drift. Når hjemmet er fyldt, vil vi være omkring 70 faste medarbejdere til at drage omsorg og lave aktiviteter med beboerne.

Vi søger en leder med erfaring, som kan have fokus på den daglige drift, herunder beboerrelaterede opgaver i form af fx specialkost, diæter og evnen til at præsentere indbydende mad. Et menneske, der ser sig ind i et konstruktivt samarbejde med andre faggrupper i huset. Vi vil gerne udvikle og uddanne til fremtiden, så erfaring eller lyst til at eksperimentere og uddanne elever er at foretrække.

Haderslev Friplejehjem er en del af Danske Diakonhjem, hvor der altid er mulighed for at søge inspiration hos kolleger.

Dine arbejdsopgaver/ansvarsområder vil fx være:

  • at sikre den daglige drift og produktion i køkkenet
  • ansvarlig for lovgivning m.v. følges og at der udføres daglige kontroller, samt have kontakten til Fødevarestyrelsen
  • at sikre, at økonomien i køkkenet er bæredygtig
  • at motivere og skabe mulighed for at ernæringsassistenterne udvikler deres kompetencer
  • at håndtere praktikforløb for fx virksomhedspraktikanter
  • at medvirke til, at Haderslev Friplejehjem er et åbent hus med plads til grin og forskellighed
  • ansvarlig for rengøringen i huset evt. i samarbejde med pedellen

Vi ønsker, at du:

  • har en ernæringsrettet uddannelse
  • har viden og erfaring med kostproduktion
  • har erfaring eller lyst til at arbejde med personaleledelse
  • har økonomisk ansvarlighed
  • er omhyggelig og selvstændig i arbejdet - både det udfordrende og det rutinepræget
  • er serviceminded, smilende og imødekommende
  • er fleksibel, stabil og loyal
  • har lyst og mod på at være med til at forme din egen stilling med inspiration fra køkkenledere fra andre friplejehjem og forstanderen
  • har mod på at være en del af Haderslev Friplejehjems værdigrundlag og opgaveløsning gennem dit arbejde som køkkenleder

Vi håber, du har lyst til at være med i opstartsteamet, og glæder os til at modtage en ansøgning fra dig. Har du spørgsmål eller vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte forstander for Haderslev Friplejehjem, Carsten B. Refshauge på mail [email protected] eller 73 300 230.

Praktiske oplysninger:

Ansættelsen er på 37 t/uge. Arbejdstiden vil primært være i hverdagene, men med mulighed for aften og weekendarrangementer, samt ansvar for at arbejdsplanen er dækket ind.

Lønnen fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Derudover har vi forskellige personalegoder, såsom sundhedsordning med forebyggende behandling og rådgivning m.v.

Tiltrædelse: 1. juli 2022

Ansøgning + relevante bilag kan kun sendes online via link.

Ansøgningsfrist: 21. maj.

Samtaler vil finde sted tirsdag d. 24. maj fra kl. 13 på Danske Diakonhjems Hovedkontor i Vejle.

Læs mere om Haderslev Friplejehjem på www.haderslevfriplejehjem.dk, hvor der også er link til mere om Danske Diakonhjem

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Haderslev
  • Lørdag den 21. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2