Husmedhjælper til nyt krisecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

Det danske omsorgsselskab Forenede Care åbner nyt krisecenter, Haslevhus, som bliver et tilbud for kvinder udsat for vold, kvinder som har en psykiatrisk diagnose og/eller et misbrug.

Vi søger en husmedhjælper 25 t. pr. uge

Haslevhus Kvindekrisecenter ligger lidt udenfor Haslev centrum. Vi forventer at være klar til åbning i midt september.

Stillingen ønskes besat senest 1. oktober - gerne 15. september 2021 hvis muligt.

Krisecenteret drives efter SEL §109, og får plads til 9 kvinder. Kvinderne har alle været udsat for vold i deres nære relationer og har en psykiatrisk diagnose og/eller et misbrug af alkohol eller euforiserende stoffer. Med tilbuddet på Haslevhus får kvinderne mulighed for at søge sikkerhed og beskyttelse på lige fod med øvrige kvinder i Danmark. Vi arbejder med stærke kvinder, der har formået at leve i og overleve vold i deres nære relationer. Det er vores opgave at agere respektfuldt, vejledende og stille vores faglige viden til rådighed med udgangspunkt i den enkelte kvindes individuelle ønsker.

Om stillingen som husmedhjælper

Du får ansvaret for at dagligdagen fungerer og at der er en struktur omkring rengøring, indkøb mv. Krisecenteret har kost som en del af tilbuddet, og det bliver din opgave at planlægge og indkøbe i tråd med kvindernes ønsker og krisecenterets kostpolitik. Du har ansvar for rengøring på alle fællesområder, badeværelser, køkken og kontorer, hvoraf noget foregår i samarbejde med husets beboere. Det er dit ansvar at værelserne står klar ved overlevering fra en beboer til den næste. Under Forenede Cares indkøbspolitik, står du for indkøb af div. rengørings- og hygiejneartikler, kontorartikler samt opdatering af beboerværelser ved behov.

Du sørger for hyggen i hverdagen, sunde snacks, lys og servietter, i samarbejde med husets kvinder, dine kollegaer og ledelsen. Alle Forenede Cares centre er indrettet som hyggelige hjem med plads til kæledyr, grønne planter og fuglekvidder.

Om dig

  • Du sætter en ære i at holde hus og elsker at lave mad
  • Du kan planlægge og strukturere, både for dig selv, men også gerne for andre som har brug for det.
  • Du tager gerne overblik i en presset situation og kan lide at have mange bold i luften i løbet af en arbejdsdag
  • Du har ikke noget imod at ordne der hvor andre ikke slår til, men er heller ikke bleg for, med humor og omsorg, at dirigere når der skal løftes i flok
  • Du har gode samarbejdsevner
  • Du er engageret og har en humørfyldt tilgang til arbejdet
  • Du har kørekort til alm. bil
  • Du kan tale engelsk på brugerniveau

Ansøgningsfrist og samtaler

Da vi ønsker at besætte stillingen pr. 15. september eller 1. oktober, afholdes der løbende samtaler, og stillingen vil derfor også besættes, så snart den rette kandidat findes. Ansøgningsfristen er d. 15/8-2021

Kontaktoplysninger

Ønsker du at vide mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte regionschef Louise Wesselhoff på [email protected]

Din kommende arbejdsplads

Haslevhus er beliggende i naturskønne omgivelser ca. 4 km fra Haslev Station hvor der er tog og busdrift til både Ringsted, Roskilde, Køge og Næstved hver halve/hele time. Vi bor tæt på skoven og med udsigt over marker i et renoveret landsted med masser af sjæl og charme.

Forenede Care er en 100% danskejet familievirksomhed, som bidrager med professionel pleje og omsorg samt specialiseret rehabilitering inden for service- og sundhedsloven i privat regi og i offentlig privat samarbejde.

Forenede koncernen har siden opstarten i 1959 udviklet sig til en af Nordens førende service- & omsorgskoncernen der stadig er familieejet. </p Forenede Care er en del af Forenede A/S med ca. 9.000 medarbejdere. Til trods for at Forenede Care er en del af en stor koncern med mange medarbejdere er familiefølelsen forsat meget mærkbar.

Når du arbejder hos os, vil du opdage, at vi har et stærkt sammenhold og et særligt drive. Vi er ekstremt løsningsorienterede, og vi giver hinanden plads til at afprøve nye idéer. Det gør vi uden at gå på kompromis med omsorgen, trivslen og fagligheden.

Vi sætter en stor ære i at udfordre og udvikle os selv og vores branche. Det er vores overbevisning, at fremtidens centre er drevet af nye måder at passe på hinanden på. Derfor holder vi altid øje med det næste nye, og vi er klar til at skubbe til, hvad fremtidens omsorg er.

Du kan læse mere om os her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Haslev
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Køkkenmedarbejder i Ringsted

    Er du frisk på at arbejde i weekenden - Så læs med herI weekenden har vi et rigtig højt gæsteflow og ønsker derfor at udvide vores team, men nogle friske stjerner, der er klar på at bidrage med at .
    • Køkkenmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Roskilde

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHos os står karriere, kompetencer og kammerater i kø. Så hvad venter du på?Ved McDonald’s prioriterer vi at give tilbage til dem, der giver noget til os. Det..
    • Køkkenmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder (vikar) på Midt-og Vestsjælland

    Er du faglært, eller har du god erfaring med arb..
    • Køkkenmedarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Holbæk

    McDonald’s er Holbæk Megacenter - Kom med på rejsen!Har du lyst til at være med til at starte en helt ny McDonald’s med muligheder for lære nyt, udvikle dig og blive en del af et helt unikt team, s..
    • Køkkenmedarbejder
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1