Køkkenmedarbejder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Kvalitet, bæredygtighed, udvikling og faglighed er vores vigtigste ingredienser!

I Rådhusets kantine er vi ambitiøse, både hvad angår den mad, vi serverer, og når det kommer til vores arbejdsmiljø. Kom og vær med til at udvikle endnu mere i vores fantastiske kantine.

Rådhusets kantine er et vigtigt samlingspunkt for vores medarbejdere, og vi er stolte af, at vi hver dag kan servere lækker og sund mad med fokus på økologi og bæredygtighed. Vi har nu brug for en dygtig kantineleder, som sammen med resten af holdet brænder for at videreudvikle kantinen på Herning Rådhus.

Her får du fire smagsprøver på, hvorfor du skal vælge os


  • du bliver en del af en organisation, hvor der er stor fokus på bæredygtighed, og du får høj grad af frihed til at videreudvikle på vores allerede igangværende arbejde med bæredygtighed, herunder brugen af økologiske råvarer, undgå madspild, nedbringelse af CO2 mv. Den bæredygtige dagsorden vil fylde meget i dit og medarbejdernes arbejde
  • du kommer til en organisation, hvor vores kultur og værdier ordentlighed, viljen til at ville og gør det vi siger, afspejler sig i mange af de handlinger og beslutninger vi træffer på daglig basis. Det kræver derfor at du har mod og vedholdenhed til at blive frontperson for at gøre vores kantine endnu bedre på både kvalitet og bæredygtighed
  • vi har moderne køkkenfaciliteter og skaber derfor gode rammer for dit og medarbejdernes arbejde
  • vi arbejder med en teamstruktur, hvor de enkelte teams selv træffer flere beslutninger. Vi tror på, at de bedste løsninger findes i tæt samarbejde med alle vores dygtige medarbejdere. Menneskelige relationer er afgørende for, at vi fortsat lykkes med vores arbejde

Som kantineleder får du også


  • følgeskab fra teamets fire engagerede medarbejdere
  • overblikket og ansvaret for mødebookinger. Dette gælder mødebookinger på alle niveauer, dvs. fra de politiske udvalgsmøder, direktionsmøder og øvrige mødeaktiviteter
  • igennem teamsamarbejdet til opgave at producere frokost, som både er inspirerende og af god kvalitet, til de ca. 180 besøgende dagligt
  • mulighed for at arbejde med videreudvikling af kantinens fortsatte potentiale i samarbejde med topmotiverede medarbejdere, kantinelederen på Godsbanevej og den nærmeste ledelse ved Drift og Service
  • administrative opgaver med digitale løsninger, som fx menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol, udarbejdelse af tilbud til større arrangementer, økonomi, budgetter mv.

Vores nye kantineleder er


Uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed, kok eller lignende og gerne med ledelseserfaring.

Og så prioriterer du ligesom os et godt arbejdsmiljø. I din ansøgning må du gerne komme med konkrete eksempler på hvordan:
  • du bruger din faglighed i samarbejde med nogle fantastiske medarbejdere og kollegaer, som i lige så høj grad som dig brænder for at give brugerne en god madoplevelse
  • hvordan du leverer god service til de daglige brugere af kantinen

Det formelle


Du vil blive en del af staben i Drift og Service, hvor du vil få et tæt samarbejde med kantinelederen på Godsbanevej og lederen af staben. Du vil referere til lederen af staben, Kimie Hessellund Thaagaard.

Der er tale om en 37 timers stilling, og løn- og ansættelsesvilkår vil blive aftalt i henhold til gældende overenskomst.

Vi vil gerne byde vores nye kantineleder velkommen hurtigst muligt og senest den 1. maj 2023.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte stabsleder Kimie Hessellund Thaagaard, telefon 93 59 50 50, e-mail [email protected].

Ansættelsesproces og datoer


Ansøgningsfristen er den 27. februar 2023. Stillingen søges elektronisk via linket på Herning Kommunes hjemmeside, herning.dk.

Samtalerne afholdes på følgende datoer:
1. samtale holdes den 7. marts 2023 (11.00 – 16.00)
2. samtale holdes den 16. marts 2023 (8.00 – 16.00)

Der vil blive udarbejdet personprofil i forbindelse med ansættelsessamtaler for de kandidater, som skal til 2. samtale.

Lidt om Drift og Service


Kantinen på Herning Rådhus hører til Drift og Service, som er en del af forvaltningen for Teknik og Miljø i Herning Kommune. Vi er en organisation med 290 medarbejdere og en omsætning på 150 mio. kr. De primære forretningsområder er vej-, park- og kantinedrift samt rengøring.

Drift og Service arbejder helhedsorienteret med driftsplanlægning, udbud og udførsel af kerneopgaver inden for teknik og miljøområdet.

Vores kerneopgaver er rengøring på skoler, institutioner og øvrige kommunale ejendomme, kantinedrift, drift af parker og idrætsanlæg samt vejdrift.

Afledte opgaver er også naturpleje, tilsyn med legepladser herunder sikkerhed, pleje af grønne områder ved skoler, vintertjeneste, belægnings- og fortovsarbejder, asfaltarbejder, vedligeholdelse af eksisterende veje, vejmandstilsyn, rottebekæmpelse samt udbud af kerneopgaver med afsæt i en strategisk vurdering.

Vores vigtigste formål er at medvirke til, at Herning Kommune fortsat er en velfungerende kommune. Drift og Service løser opgaver i et samarbejde med andre offentlige myndigheder og private aktører, med det formål, at skabe mest mulig værdi inden for det tekniske, økonomiske, miljø og sociale givne rammer.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
4. maj 2024 8
3. maj 2024 9
2. maj 2024 9
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 10
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 8
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 8
8. april 2024 5
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4