Kantinemedarbejder til vores aftenhold søges: Spændende mulighed hos Dagrofa Foodservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Har du en passion for at skabe gode madoplevelser og levere service af høj kvalitet til vores medarbejdere? Og ønsker du at blive en del af et team, hvor der sættes fokus på din faglighed, personlige udvikling og trivsel? Så har vi en spændende mulighed, som kunne være noget for dig!

Dagrofa Foodservice er en førende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark. Vi indtager en markedsledende position inden for kantiner og hoteller og betjener mange forskellige kundesegmenter, lige fra den lokale café til Michelin-restauranter. Vi opererer med vores eget lager af madvarer, hvilket gør det muligt at imødekomme de varierede behov hos de professionelle køkkener.

”Fremtidens Madhus”, høj faglighed og kreativitet

Vi søger en engageret kantinemedarbejder til vores aftenhold. Med dette job får du muligheden for at bruge din faglighed, kreativitet og foodpassion, når du skal være med til at lave og servere lækker mad til vores 150 medarbejdere, som hver dag kommer og spiser i vores kantine. I denne kantine står kvalitet, bæredygtighed og fællesskab øverst på agendaen. Der er en hel klar retning for, at vi skal have et inspirerende spisested, hvor vores køkkendrift skal være klimabevidst og hvor vi skal passe godt på vores kantinepersonale.
Vi sætter pris på en positiv holdning, godt humør og en stærk teamånd. Mødestabilitet og evnen til at være en værdifuld kollega er også vigtige kvaliteter, vi søger.

Vi tilbyder en spændende og lærerig stilling i en virksomhed i vækst – og med mange muligheder

Du vil blive en del af vores dygtige og faste køkkenteam med 5 kolleger, der hver især stiller krav til sig selv og hinanden. Der tilbydes en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer inkl. pension og koncernens personalegoder. Arbejdsdagene er fra søndag til torsdag fra kl. 13.00 – 20.30

Arbejdssted

Dagrofa Foodservice Ishøj, Vejleåvej 13, 2635 Ishøj

Ansøgning

Vi ser frem til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Ishøj
  • Torsdag den 04. april 2024

Lignende jobs

  • Køkkenmedarbejder i Greve

    Fri kontakt
    Kostfaglig eneansvarlig til Den Selvejende institution Tjørnelyhuset. Greve. Tjørnelyhuset er en selvejende 0-6 års institution beliggende i Hundige. Vi har driftsoverenskomst med Greve kommune og hører under paraplyorganisationen Børneringen. Vi er endvidere en del af det selvejende netværk Karlsvognen.
    • Køkkenmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Køkkenmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i København

    Køkkenmedarbejder søges til organisation/virksomhed i København
    • Køkkenmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Så søger Børnehuset Elverhøj dig i 28-30 t/ugt. med start d.1/6 2024. Brænder du for at lave velsmagende, sund og varieret mad til børn i alderen 0-6 år, i et køkken hvor vi vægter bæredygtighed, økologi og madglæde? Så tilbyder vi dig: • stor indflydelse på egen hverdag, planlægning og opgave.
    • Køkkenmedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1