Køkkenleder til Vordingborg Uddannelsescenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vordingborg Uddannelsescenter er et fællesskab, hvor Vordingborg Gymnasium & HF, ZBC og Vordingborg Kommune sammen driver kantine til glæde for centerets omkring 1100 daglige brugere.

Vi ønsker at drage fordel af, at de tre parter i huset kan bidrage med forskellige vinkler på driften af kantine og dermed sikre den højest mulige kvalitet.

Hvad indeholder konceptet?

Kantinen på Vordingborg Uddannelsescenter er et spise- og opholdssted sted for elever, kursister, medarbejdere og gæster. Det betyder, at der først og fremmest skal gives mulighed for en kvalitetsmæssig madoplevelse, men også at kantinen skal være et rart og hyggeligt sted at opholde sig. Derudover ønsker vi at give mulighed for et virkelighedsnært undervisningsmiljø for eleverne på ZBC’s fødevareuddannelser i huset

Driften i kantinen skal derfor koordineres med fødevareuddannelserne, hvilket blandt andet betyder, at eleverne på uddannelserne i perioder deltager i produktionen og i driften.

Hvem er du?

Du er den kreative ildsjæl, der brænder for og har en holdning til dit/dine fag samt maden og brænder for at være med til at opbygge kantinen i vores nystartede samarbejde i Vordingborg Uddannelsescenter.

Du er fagligt velfunderet inden for fødevareområdet, og du sætter en ære i hele tiden at udvikle dig både personligt og fagligt.

Du har lyst til at give din faglige viden og dine erhvervserfaringer videre til de ansatte og til eleverne med en ambition om, at de skal blive så dygtige til deres fag, som de kan.

Du er ikke bange for at indgå i driften og prøve nye arbejdsgange og koncepter af.

Du er løsningsorienteret og god til at samarbejde med mange forskellige personalegrupper, og så kan du godt lide at færdes blandt unge mennesker.

Det er et krav for at komme i betragtning til stillingen, at du kan fremvise svendebrev for en fødevareuddannelse. Der stilles ikke krav om ledelseserfaring, men det vil være en fordel, hvis du har tidligere erfaring med drift fra en større eller flere kantiner.

Opgaverne i kantinen

I stillingen som daglig leder vil du have ansvaret for indkøb og økonomisk styring, for egenkontrol, rengøring og hygiejne samt for den daglige drift af kantinen. Derudover vil stillingen have følgende ansvarsområder:

  • Udarbejdelse af handlingsplaner og strukturering af arbejdsprocedurer.
  • Budgetopgaver, vagtplanlægning samt andre administrative opgaver.
  • Daglig ledelse, coaching af medarbejdere og deltagelse i driften.
  • Idéudvikling af koncepter, kreative tiltag til processer, kulinarisk fornyelse og den totale madoplevelse for alle interessenter.
  • Koordinering og samarbejde med alle parter i uddannelsescenteret
  • Forberedelse, planlægning og afvikling af bespisning af 1100 elever og kursister. På gymnasiet er der endvidere en morgenmadsordning, der er gratis for eleverne, og som afregnes direkte med gymnasiet.

Du vil have mulighed for at indgå i sparring og netværk via ZBC’s fødevareområde. Som leder af køkkenet vil du have direkte ansvar for 3 medarbejdere.

Vi tilbyder

En spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor du vil få stor indflydelse på udviklingen og opbygningen af vores nye fælles kantine. Dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger.

Ansættelse

Rent formelt vil du blive ansat på Vordingborg Gymnasium & HF, da skolen er værtskole for driftsfællesskabet i uddannelsescenteret. Du ansættes dog med reference til bestyrelsen for uddannelsescenteret, og din daglige kontakt i centeret vil være uddannelseschef Merete Helms, ZBC.

Ansættelse sker i henhold til ”Aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på undervisningsministeriets område”. Arbejdstiden udgør gennemsnitlig 37 timer om ugen, dog uden højeste arbejdstid i ansættelsesforholdet.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning
Synes du, at ovenstående lyder spændende, så er det måske dig, vi skal tale videre med. For at søge stillingen, skal du sende din ansøgning og CV samt relevant uddannelsesdokumentation til Vordingborg Gymnasium & HF på [email protected].

Vi skal have din ansøgning senest 1. august 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Lasse Kruuse, Fødevarechef på ZBC tlf.: 4172 1014 eller på e-mail: [email protected].

Jakob Stubgaard, Rektor på Vordingborg Gymnasium & HF, 2912 5566 eller på mail [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Køkkenmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Køkkenmedarbejder
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 01. august 2023

Lignende jobs

  • Køkkenmedarbejder i Næstved

    Vi søger motiverede og servicemindede medarbejdere som brænder for at skabe gode øjeblikkeVi søger nye deltidsmedarbejdere i rollen som servicemedarbejder, Så læs med her hvis du er udadvendt, ener..
    • Køkkenmedarbejder
    • Næstved
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Vordingborg

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsSkal du bruge et deltidsjob - måske endda dit første job, så skal du søge hos os. For hos McDonald's lover vi dig gode minder til resten af livet, godt kamme..
    • Køkkenmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Vordingborg

    McDonald’s er mulighedernes markedspladsHar du sabbatår eller skal du finde dit næste faste job, kunne McDonald's måske være dit helt rigtige valg.Vi er altid på udkig efter gode talenter som kan h..
    • Køkkenmedarbejder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Køkkenmedarbejder i Næstved

    Er du VÆRTENS bedste kollega og er du interesseret i at være en del af en arbejdsplads, hvor der er fart over feltet, hvor vi har vores gæster i fokus, men samtidig har det sjovt? Ser du også d..
    • Køkkenmedarbejder
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som køkkenmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte køkkenmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal køkkenmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte køkkenmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som køkkenmedarbejdere
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2