Cafépartner til Café Korn i Nordsjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dianalund

Cafépartner til Café Korn i Nordsjælland
Café Korn søger lige nu en ny Café Partner, som brænder for at være daglig leder for en af vore caféer.

Har du lyst til at komme med på en rejse i en virksomhed med store ambitioner? Og kan du beskrive dig selv som dedikeret, løsningsorienteret og som en udadvendt holdspiller med fart over feltet?

Café Korn søger lige nu en ny Café Partner, som er empatisk, resultat- og handlingsorienteret og som er mere end villig til at tage ansvar for sin egen café, men også for hele Korn familien.

Hos Café Korn bliver du en del af en familie, hvor ambitionerne er nationale, men råvarerne lokale. Du skal forestille dig, at du får nøglerne til din helt egen Café, så derfor skal du også kunne tænke selvstændigt og stadig arbejde under et stærkt drevet koncept.

Café Korn tilbyder en meget attraktiv grundløn, hvor der vil være en bonusordning ud fra dine resultater - en bonusordning, som er opnåelig.

Familien har tidligere drevet landbrug samt produktionsvirksomheden Lammefjordens Kartoffelskrælleri med forarbejdning af kartofler. Derfor har gode råvarer gennem de seneste mange år været et fokusområde og en passion for familien.

De er glade for at byde dig og dine nærmeste velkommen i en af deres caféer. Hos dem kan du forvente en lidt anderledes café-oplevelse, hvor det du spiser, drikker eller ser omkring dig, er nøje udvalgt for at skabe den rigtige oplevelse og stemning.

Hos Café Korn ønsker de at give deres gæster en dejlig café-oplevelse. Derfor er stemningen autentisk, ærlig og anderledes – ligesom den mad de serverer. Hos dem har de valgt at sætte fokus på gode råvarer og specialiteter, som køkkenet bruger flittigt.

I jobbet vil du være en del af hele café oplevelsen, lige fra at stå i køkkenet til maden skal serveres for gæsterne. Du er selv med til at samle dit hold for din café, træne personalet, opnå resultaterne, vagtplanlægning og ikke mindst give gæsterne en uforglemmelig oplevelse.

For at alt dette skal lykkes er det vigtigt at du har en passion for gode madoplevelser, er ærekær omkring dit arbejde, kan motivere og lede personalet og kan fungere i alle roller, alt lige fra tjener til problemløser.

Vi forventer, at du:
  • Har erfaring fra branchen og erfaring med ledelse af mennesker.
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
  • Har lyst til at være i caféen og servicere vores gæster.
  • Er omstillingparat og fleksibel.
  • Går op i trivsel og vil skabe rammerne for en god arbejdsplads med os.


Vi afholder løbende samtaler med potentielle kandidater, og ansætter når den rigtige er fundet.

Send din ansøgning via knappen 'Send ansøgning'.

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker at høre mere så send en mail til [email protected] med dit tlf nummer samt tidsrum du træffes i, eller ring 71130540.

Talent Recruitment - By RN rekruttering
Vi er et dedikeret team bestående af to erfarne ledere med mere end 15 års erfaring inden for detail- og restaurationsbranchen - vi har rekrutteret lige fra servicemedarbejdere til butiks- & restaurantchefer, bestyrelsesmedlemmer mm. Med op mod 500 rekrutteringer i såvel frivillige foreninger som store danske kæder, ved vi hvor svært det er at finde de rette kandidateter.
Det er vores vision at gøre en forskel i rekrutteringsformen inden for detail- og restaurationsbranchen, at skaffe de rigtige kandidater samt elever for at holde faget i gang på et højt fagligt niveau samt at matche arbejdsgiver og medarbejder med hinanden gennem et tryg og loyalt samarbejde. Derfor er vi også certificeret i den nyeste form for persontypologi - Fordi vi ved hvor vigtigt det rette match er!

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4bcd053b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Dianalund.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Dianalund
  • Fredag den 10. marts 2023

Lignende jobs

  • Kok i Strøby

    Fri kontakt
    Restaurant Udsigten søger erfaren kok/souschef. Brænder du for dit arbejde, er kvalitetsbevidst, vil være med til at skabe mindeværdige madoplevelser og. udvikle vores menuer, så er det dig, vi søger. Restaurant Udsigten ligger lidt udenfor Køge (6 km) i Strøby Egede med den flotteste udsigt over Køge bugt.
    • Kok
    • Strøby
    Få mere info
  • Kok i Sorø

    Brænder du for at levere politisk- og ledelsesbetjening af høj kvalitet og er du helhedsorienteret, strategisk tænkende og analytisk skarp? Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs..
    • Kok
    • Sorø
    Få mere info
  • Kok i Ringsted

    Har du erfaring med beredskab og flair for ledelse? Hvis du motiveres af at gøre en forskel ved at sikre et resilient regionalt beredskab for vores næsten 20.000 ansatte, så de kan fortsætte deres .
    • Kok
    • Ringsted
    Få mere info
  • Kok i Ringsted

    Er du en udviklingsorienteret leder med erfaring inden for ledelse af ledere? Har du en involverende ledelsesstil, og ønsker du at være med til at skabe forandringer, så har du nu chancen for at bl..
    • Kok
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Dianalund

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Dianalund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0