Chefsygeplejerske i Afdelingen for Børn og Unge, Regionshospital Nordjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Kom og bliv en del af vores team som chefsygeplejerske i Afdelingen for Børn og Unge
– et team hvor vi leverer ekstraordinær pleje og behandling, et team, hvor dit lederskab skal forme fremtiden for plejegruppen i Afdelingen for Børn og Unge!

Er du en erfaren og tydelig leder, som er klar til at gøre en betydelig forskel i patientens pleje og behandling samt teamudviklingen i personalegruppen?
Vi søger en dynamisk, synlig og robust person til rollen som chefsygeplejerske til at lede og inspirere vores plejegruppe til ekstraordinær pleje.

Om Regionshospitalet
Hospitalets profilplan: Vi er først og fremmest vendelboernes akuthospital, men derudover arbejder vi under følgende overskrifter: Det udadvendte hospital, som skal styrke de tværsektorielle indsatser, stærke faglige synergier i det interne miljø med enkelte faglige spydspidsområder. Uddannelseshospital hvor både grunduddannelser og efteruddannelse har en særlig plads. Den gode arbejdsplads, hvor tæt og godt samarbejde skal sikre miljøer, hvor den enkelte trives og kan vokse. Hospitalet har aktiviteter på matrikler i Skagen, Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring. Stillingen har base i Hjørring.

Om Børne og Ungeafdelingen
Pædiatrien er et meget bredt speciale. Vores afdelingen er skræddersyet til børn fra 0 til 18 år med unikke behov. Afdelingen har et optageområde på godt 200.000 indbyggere. Aktuelt er der 14 sengepladser, heraf 5 i et neonatalafsnit. Der er ca. 2.200 indlæggelser pr. år og ca. 4.100 ambulante besøg årligt. Vi varetager akutfunktion i Akutmodtagelsen og på Fødegangen.

Vores Mission og Værdier
Vi arbejder i et fællesskab, hvor vores patienters pleje, behandling og velbefindende har topprioritet. Vi sætter stor pris på medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsmiljø på afdelingen:

  • Medicinsk ekspertise:
    Vores tværfaglige teams af erfarne sygeplejersker, børnelæger og støttepersonale er dedikerede til at levere ekspertbehandling inden for forskellige pædiatriske subspecialer på regionsfunktionsniveau.
  • Tværfagligt samarbejde:
    Fra neonatal pleje til ungdomsmedicin arbejder vores afdeling med tværgående faglige teams for at imødekomme de forskellige sundhedsbehov hos børn og unge på alle udviklingstrin.
  • Patientcentreret pleje:
    Vi anerkender vigtigheden af familieinvolvering i et barns sundhedsrejse. Vores sundhedspersonale arbejder tæt sammen med forældre og værger for at levere omfattende og personlige pleje- og behandlingsplaner.
  • Patientcentreret tilgang, faciliteter:
    Vores afdeling er gennemtænkt designet til at være børnevenlig, med levende og engageret indretning for at skabe en indbydende atmosfære.
  • Samfundsengagement:
    Vi engagerer os aktivt i samfundet gennem uddannelsesprogrammer og støttegrupper, der fremmer en følelse af tilhørsforhold og et fælles ansvar for pædiatrisk sundhed.


Dine ansvarsområder

  • Ledelse: du viser retning, formidler visionær ledelse til plejegruppen og fremmer en kultur af ekspertise, samarbejde, innovation og løbende forbedringer. Du har ansvar for at sikre patientpleje af høj kvalitet og overholdelsen af bedste praksis, protokoller og regulatoriske standarder.
  • Personaleudvikling, kende personalet:som mentor og coach styrker du plejegruppen til at nå deres faglige mål, hvilket sikrer løbende uddannelses- og træningsmuligheder.
  • Samarbejde: du samarbejde i en fælles afdelingsledelse for at optimere tværfaglig pleje/behandling og patientresultater.
  • Ressourcestyring: du administrerer ressourcer effektivt, herunder personaleniveauer, udstyr og forsyninger, for at imødekomme patienternes behov.
  • Kvalitetsforbedring: du leder initiativer til at forbedre plejekvaliteten, patientsikkerheden og den overordnede patienttilfredshed, analyserer data og implementerer forbedringer.
  • Politisk udvikling: du bidrager til udvikling og implementering af sundhedspolitikker, procedurer og protokoller i overensstemmelse med bedste praksis og standarder.


Krav til dig:

  • Du er uddannet sygeplejerske og har betydelig erfaring med ledelse, gerne en relevant lederuddannelse.
  • Du har stor interesse i det pædiatriske speciale.
  • Du har stærke organisatoriske – og problemløsende evner.
  • Du har stærke formidlingskompetencer og evner at kommunikere nærværende, målrettet og troværdigt, både internt og eksternt.
  • Du eren synlig leder.
  • Du leder på basis af ITOP-værdier, som er Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme.


Løn og ansættelsesforhold
Stillingen refererer til afdelingens kontaktdirektør (én fra hospitalsledelsen).
Lederoverenskomst samt indplacering iht. Lederløns modellen, Region Nordjylland.

Kontaktoplysninger og ansøgning
Eventuelle spørgsmål til stillingens indhold, spørgsmål til rekrutteringsprocessen eller en fortrolig drøftelse af dine muligheder i jobbet kan rettes til sygeplejefaglig direktør Charlotte Fuglesang, , mobil: 2425 9455 eller cheflæge Elke Longin, [email protected], mobil: 2447 5161.
Ansøgningsfrist er d.11. marts 2024.
Samtaler forventes afholdt den 14. marts 2024.
Ifm. ansættelsesprocessen indhenter vi referencer og børneattest

Vi ser frem til at byde velkommen til en chefsygeplejerske, som deler vores forpligtelse til at opnå det bedste.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Hjørring

Lignende jobs

  • Kok i Skagen

    Dessertkok til Okê Hos Okê har vi fokus på at sammensætte specialister med forskellige kompetencer, så der naturligt skabes sparring, udvikling og inspiration. Fælles for alle på "holdet" er..
    • Kok
    • Skagen
    Få mere info
  • Kok i Thisted

    Vi søger en køkkenleder, der er klar på at lede vores køkkenteam, lave noget god mad og sætte de flotteste buffeter. Vi arbejder hver dag med at lave gode gæsteoplevelser lige fra køkkenet til forl..
    • Kok
    • Thisted
    Få mere info
  • Kok i Aalborg SV

    KØKKENCHEF SØGES TIL MAXIMUM I AALBORG I Maximum er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs forlystelsesscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en .
    • Kok
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Kok i Frederikshavn

    Har du lyst til at præge livet og udviklingen for en gruppe voksne borgere med fysisk og psykisk udviklingshæmning, herunder flere med autisme? Ønsker du at være en del af et fagligt fællesskab og .
    • Kok
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4