Enhedschef til Transport- og Bevogtningsenheden i Hobro, Koncern Transport og Bevogtning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Vil du være med i et stærkt og effektivt ledelsesteam, har du gode samarbejdsevner, og vil du være med til at præge den fortsatte udvikling i enheden i Hobro og også på tværs i KTB, så har vi stillingen til dig.

Som led i Kriminalforsorgens flerårsaftale 2018-2021 overtog Kriminalforsorgen størstedelen af arrestanttransporterne fra politiet. Senest har Koncern Transport og Bevogtning overtaget opgaven med afsoneroverførsler og varetager også udvalgte ledsagede udgange for fængsler og arrester.

Koncern Transport og Bevogtning søger en enhedschef med tiltrædelse snarest muligt.

Om stillingen
Vi søger en enhedschef, der skal medvirke til at sikre og optimere driften af Transportenheden i Hobro og være en solid sammenhængskraft på tværs af alle vores tre enheder. Der skal særligt være fokus på samarbejdet internt i Kriminalforsorgen, politikredsene, retter og øvrige destinationer.

Du skal være ambitiøs, resultatorienteret og være opsøgende på en fortsat styrkelse af dette samarbejde, for at sikre at transporterne gennemføres sikkert og med høj kvalitet.

Derudover skal du indgå i et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Koncern Transport og Bevogtning, for derigennem at sikre og styrke ensretningen, effektiv anvendelse af ressourcerne og den faglige udvikling i hele KTB.

Forventninger til dig
Du vil få ansvar for drifts- og personaleledelse. Der er brug for en handlekraftig, løsningsorienteret og synlig leder med en høj grad af fleksibilitet, som kan motivere medarbejderne.

Det er en forudsætning, at du har kørekort.

Om Koncern Transport og Bevogtning
Koncern Transport og Bevogtning består af tre enheder i henholdsvis København, Hobro og Kolding og pt. af omkring 200 medarbejdere. Transportenheden i Hobro består – ud over denne stilling – af en enhedsledere, to transportkoordinatorer, samt omkring 40 uniformerede, hvoraf en del er under uddannelse som transportbetjente.

De tre enheder refererer organisatorisk til Koncern Transport og Bevogtning, som hører under Center for Sikkerhed, hvortil der også er tilknyttet en centerstab, som understøtter Koncern Transport og Bevogtning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer, uden højeste arbejdstid. Stillingen er til tiltrædelse snarest muligt.

Du ansættes i henhold til Tjenestemandsloven og Aftale mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet om nyt lønsystem for tjenestemænd i Kriminalforsorgen i løngruppe 7, hvor der er tilknyttet et funktionstillæg for deltagelse i rådighedsordningen.

Ansættelsesmyndigheden er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Koncern Transport og Bevogtning, Transportenheden i Hobro, Adelgade 73, 9500 Hobro.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem din ansættelse.

Din ansøgning med CV og dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget senest den 27. marts 2024.

Som tjenestemand i Kriminalforsorgen skal du tillige indhente en bedømmelse/udtalelse fra din nærmeste leder. Bedømmelsen skal uploades senest den 2. april 2024.

Der forventes afholdt samtaler til stillingen i uge 14-15.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe billede-legitimation, enten pas eller kørekort.

Yderligere information
Få yderligere informationer om stillingen hos chef for Koncern Transport og Bevogtning Janne Michelsen på tlf. nr. 7255 6468 eller enhedschef TBE København Jesper Karlsen tlf. nr. 7255 6498.

Om Kriminalforsorgen
Kriminalforsorgen begrænser kriminalitet og skaber tryghed i samfundet. Det har vi tilfælles med politiet, anklagemyndigheden og domstolene, som er de andre myndigheder i straffesagskæden. Vi sikrer, at domstolenes domme bliver fuldbyrdet. Det er både frihedsstraffe, som afsones i fængsler og arrester eller med fodlænke, og tilsyn i forbindelse med betingede domme, herunder samfundstjeneste. Vi fører også tilsyn med prøveløsladte.

Straf bliver gennemført med den nødvendige kontrol og sikkerhed, men også med støtte og motivation, så de dømte ikke falder tilbage til kriminalitet. Kriminalforsorgen består af et direktorat og fire områder og beskæftiger ca. 4300 medarbejdere. Lidt over halvdelen er fængselsbetjente.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Hobro
  • Onsdag den 27. marts 2024

Lignende jobs

  • Kok i Skagen

    Hop ombord på holdet Hos [xxxxx] søger vi udlærte kokke. I vores travle brasserie kan vi tilbyde helårsstillinger, bl.a. stegekok, garni, kold m.m.Vi søger en passioneret og..
    • Kok
    • Skagen
    Få mere info
  • Kok i Skagen

    Dessertkok til Okê Hos Okê har vi fokus på at sammensætte specialister med forskellige kompetencer, så der naturligt skabes sparring, udvikling og inspiration. Fælles for alle på "holdet" er..
    • Kok
    • Skagen
    Få mere info
  • Kok i Thisted

    Vi søger en køkkenleder, der er klar på at lede vores køkkenteam, lave noget god mad og sætte de flotteste buffeter. Vi arbejder hver dag med at lave gode gæsteoplevelser lige fra køkkenet til forl..
    • Kok
    • Thisted
    Få mere info
  • Kok i Aalborg

    Vi søger en leder, der kan motivere og skabe retning og i en stærk og tværfaglig afdelingsledelse vil stå i spidsen for en faglig ambitiøs afdeling med engagerede medarbejdere. Ledelse og samar..
    • Kok
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0