ZBC Ringsted søger Kok eller Ernæringsassistent til vores Food Hall

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Om jobbet

Til vores Food Hall i Ringsted, hvor teamet kræser for vores cirka 600 spisende gæster dagligt, søger vi en faglig stærk og kreativ person.

Teamet består pt. af 9 medarbejdere, der alle brænder for at give vores gæster og elever i Food Hall den gode oplevelse hver gang.

Man skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet, samt på tværs af enhederne.

Vi har fokus på mad lavet fra bunden, med gode friske råvarer.

Baggrund for Food Hall

Siden august 2017 har ZBC kørt med konceptet ”Food Hall” i henholdsvis Roskilde, Køge, Ringsted, Slagelse og Næstved.

Baggrunden for konceptet med at skabe Food Hall, var at styrke de daværende kantiner og skabe en platform og et åbent værksted for elevernes læring.

Siden opstarten af Food Hall har man øget kvaliteten af det output, som produceres i de enkelte Food Hall, samtidig med at man har skabt et læringsrum for eleverne ved at inddrage dem i produktionen. Det er med til at skabe en mere realistisk og motiverende læring for eleverne.

Desuden har man med Food Hall ønsket at skabe en synergi mellem de 12 Food Halls, og samarbejdet og koblingen mellem grundforløbet og hovedforløbet på uddannelserne. Det er sket ved en visuel ændring af de fysiske rammer, som allerede har haft en stor indvirkning på medarbejdernes og elevernes opfattelse og meningsdannelse af vores Food Hall.

Hvem er du

Vi ønsker, at du er en faglig stærk profil, servicemindet, fleksibel og nytænkende inden for dit fag.

Du har ambitioner og lyst til at udvikle hvor du kan - samt tænker ud af boksen. Kan du opfylde dette, så er det måske dig, vi mangler til vores team.

Vi forventer, at du

  • har solid erfaring indenfor området samt et svendebrev
  • er en dygtig og engageret kok, slagter eller ernæringsassistent eller lignende med en god portion faglig stolthed.
  • er kompromisløs, når det gælder den gode spisekvalitet.
  • har gode samarbejdsevner og er pligtopfyldende.

Du er serviceminded, ansvarlig, grundig i udførelsen af dit arbejde. Du har et godt overblik også i pressede situationer.

Vi roterer i forskellige funktioner inden for det kolde, varme samt salat, så det skal du være villig til.

Herudover så er du morgenfrisk og mødestabil.

Vi tilbyder

Et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

Du får en hverdag med mange udfordringer og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker på fuldtid. Arbejdstiden er primært mandag til fredag 6.30 til 14.00, en ugentlig aftenvagt (slut 18:30) samt enkelte ekstraordinære aftenarrangementer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen pr. 1. august 2024 eller efter aftale.

Ansættelsen finder sted i henhold til overenskomst indgået mellem Staten og 3F/Kost- og ernæringsforbundet, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit primære arbejdssted vil være Ahorn Allé 3, 4100 Ringsted.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 23. maj 2024. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler løbende, og beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: Peter Svane, Leder af Food Hall i Ringsted på tlf.: 60131236 eller på e-mail: [email protected]

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 28.04.2024
  • Kok
  • Ringsted
  • Torsdag den 23. maj 2024

Lignende jobs

  • Kok i Strøby

    Fri kontakt
    Restaurant Udsigten søger erfaren kok/souschef. Brænder du for dit arbejde, er kvalitetsbevidst, vil være med til at skabe mindeværdige madoplevelser og. udvikle vores menuer, så er det dig, vi søger. Restaurant Udsigten ligger lidt udenfor Køge (6 km) i Strøby Egede med den flotteste udsigt over Køge bugt.
    • Kok
    • Strøby
    Få mere info
  • Kok i Sorø

    Brænder du for at levere politisk- og ledelsesbetjening af høj kvalitet og er du helhedsorienteret, strategisk tænkende og analytisk skarp? Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs..
    • Kok
    • Sorø
    Få mere info
  • Kok i Ringsted

    Har du erfaring med beredskab og flair for ledelse? Hvis du motiveres af at gøre en forskel ved at sikre et resilient regionalt beredskab for vores næsten 20.000 ansatte, så de kan fortsætte deres .
    • Kok
    • Ringsted
    Få mere info
  • Kok i Ringsted

    Er du en udviklingsorienteret leder med erfaring inden for ledelse af ledere? Har du en involverende ledelsesstil, og ønsker du at være med til at skabe forandringer, så har du nu chancen for at bl..
    • Kok
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
28. april 2024 6
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 4
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3