[xxxxx] i Slagelse søger gastronomelev med speciale i smørrebrød og catering til vores Food Hall

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Slagelse

ZBC i Slagelse søger gastronomelev med speciale i smørrebrød og catering til vores Food Hall


Skynder du dig i køkkenet for at kokkerere lige så snart, du kommer hjem? Hvorfor kun lave det, du elsker, når du har fri? Måske kan din hobby blive din levevej.

ZBC søger pr. 1. oktober 2023, eller efter aftale, en gastronomelev med speciale i smørrebrød og catering, der brænder for at arbejde med fødevarer og ernæring med fokus på bæredygtighed og sundhed.

Med uddannelsen ”Gastronom med speciale i smørrebrød og catering” får du en alsidig uddannelse, der giver dig kompetencer til at arbejde både selvstændigt og i team.

Uddannelsen kombinerer teori og praksis, og du får grundlæggende viden om sundhed, ernæring og madlavning med mere. Hvis du har gennemført grundforløb 2 inden for retningen ”Gastronom”, tager uddannelsen 2 1/2 år. Du har også mulighed for at tage uddannelsen som mesterlære, så tager uddannelsen 3 år.

Du skal gennemføre uddannelsen i vores Food Hall i Slagelse. I din elevperiode bliver du blandt andet oplært i kolde, lune og varme retter, anretning af mødevogne, forplejning til større arrangementer samt indkøb og hygiejne.

Om dig

  • Du har lyst til at arbejde med fødevarer, og du er interesseret i kulinariske madoplevelser.
  • Du nyder at have daglige kreative udfordringer i løbet af din arbejdsdag.
  • Du tager ansvar for din uddannelse.
  • Du er mødestabil.
  • Hvis du har erfaring fra branchen er det en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer,at dukan vise, selvstændighed, samarbejdsevne og initiativ. Du er kvalitetsbevidst og fleksibel, og du har let til det gode humør og smilet – også når det går stærkt.

Vi tilbyder
En elevplads, hvor udfordringer og indflydelse på arbejdsopgaverne vokser i takt med dit engagement.

Vi tilbyder gode kolleger, der er klar til at lære fra sig og hjælpe dig med at lære i et uformelt arbejdsmiljø.

ZBC er en mangfoldig og alsidig arbejdsplads med mange forskellige typer af medarbejdere i alle aldre.

Ansættelse

Vi glæder os til at byde dig velkommen den 1. oktober 2023, eller efter aftale. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO’s fællesoverenskomsten) og 3F.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Bredahlsgade 1, 4200 Slagelse. Mødetid er typisk 6:30-14:00.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse som gastronomelev med speciale i smørrebrød og catering.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse, og har du lyst til at blive vores nye gastronomelev med speciale i smørrebrød og catering? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevant(e) eksamensbevis(er)/seneste karakterudskrift samt billede.

Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 14. september 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 38, 2023.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ved ansættelse lægger vi alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:
Peter Svane, Leder af Food Hall i Ringsted, e-mail: [email protected] eller tlf.: 6013 1236.

Hvem er vi?

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole

På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC

Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Slagelse

Lignende jobs

  • Kok i Strøby

    Fri kontakt
    Restaurant Udsigten søger erfaren kok/souschef. Brænder du for dit arbejde, er kvalitetsbevidst, vil være med til at skabe mindeværdige madoplevelser og. udvikle vores menuer, så er det dig, vi søger. Restaurant Udsigten ligger lidt udenfor Køge (6 km) i Strøby Egede med den flotteste udsigt over Køge bugt.
    • Kok
    • Strøby
    Få mere info
  • Kok i Sorø

    Brænder du for at levere politisk- og ledelsesbetjening af høj kvalitet og er du helhedsorienteret, strategisk tænkende og analytisk skarp? Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs..
    • Kok
    • Sorø
    Få mere info
  • Kok i Ringsted

    Har du erfaring med beredskab og flair for ledelse? Hvis du motiveres af at gøre en forskel ved at sikre et resilient regionalt beredskab for vores næsten 20.000 ansatte, så de kan fortsætte deres .
    • Kok
    • Ringsted
    Få mere info
  • Kok i Ringsted

    Er du en udviklingsorienteret leder med erfaring inden for ledelse af ledere? Har du en involverende ledelsesstil, og ønsker du at være med til at skabe forandringer, så har du nu chancen for at bl..
    • Kok
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 5