Køkkenleder med pædagogisk funktion

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svendborg

Botilbuddet Skovsbovej søger en Køkkenleder med pædagogisk funktion

Har du lyst til at gå forrest i arbejdet med at sikre gode og næringsholdige måltider til sindslidende borgere på et socialpsykiatrisk botilbud?

Kan du se dig selv arbejde målrettet med at skabe et køkken med en madprofil, hvor økologi, bæredygtighed og klimavenlig madlavning er i centrum?

Brænder du for at være del af et tværfagligt samarbejde, hvor du gennem madlavning vil understøtte beboerne i deres udviklingsproces?

I så fald er du måske vores nye køkkenleder?

Om jobbet – den gode mad og bæredygtige relationer til beboere samt kollegaer er altafgørende!

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • At tage lederskab på menuplanlægning, fødevarebestilling og kostregnskab i tæt samarbejde med det øvrige personale i køkkenet.
  • At indgå i den daglige køkkendrift herunder madlavning, egen kontrol og økologiregnskab sammen med det øvrige køkkenpersonale.
  • At gå forrest i den fortsatte udvikling af en mere grøn madprofil og et mere bæredygtigt køkken på Botilbuddet Skovsbovej.
  • At have et tæt samarbejde med afdelingslederen og afdelingssygeplejersken omkring kostrelaterede udviklingsopgaver.
  • At bidrage til gode arbejdsgange og et fortsat udviklende arbejdsmiljø for et samlet personale i køkkenet.
  • At tage lederskab på udvikling af beboernes madgrupper i tæt samarbejde med botilbuddets koordinatorer.

Om dig

Vi ønsker os en uddannet kok, ernæringsassistent eller professionsbachelor i ernæring og sundhed der:

  • Brænder for at skabe gode, grønne og næringsholdige måltider for beboerne i skønne fysiske rammer på Botilbuddet Skovsbovej.
  • Ønsker at være del af et spændende tværfagligt arbejdsmiljø, hvor kerneopgaven altid løses med borgeren i centrum
  • Har interesse for og meget gerne erfaring fra arbejdet med udsatte mennesker
  • Vil kunne møde beboerne med en anerkendende og empatisk tilgang.
  • Er reflekterende omkring egen faglighed og formår at sætte den i spil i praksis
  • Kan arbejde selvstændigt og samtidig indgå i et forpligtende tværfagligt samarbejde
  • Sætter pris på et arbejdsmiljø baseret på gensidig tillid samt en hverdag med en uformel og humoristisk omgangstone
  • Kan arbejde 37 timer primært i dagtimerne, hvor der vil være 1-2 vagter i aftentimerne på ugentlig basis.

Om os

Botilbuddet Skovsbovej 111 er noget helt særligt. Mest af alt holder vi af hverdagen og af beboerne. Vi oser af faglighed og engagement. Der er højt til loftet, og en uformel tone. Vi bruger humor som redskab til at sprede glæde, og som ventil, når det er svært.

Vi har en afdelingsleder og en afdelingssygeplejerske som udgør ledelsen på botilbuddet.

De arbejder tæt sammen med koordinatorgruppen og tillidsvalgte i forhold til at udmønte rammer og retning i vores løsning af kerneopgaven.

Vi ved, at når vi sammen tager ansvar, bliver energi til synergi. Med det mener vi, at vi har en gensidig afhængighed og forpligtelse på tværs af ledelse og medarbejdere.

Vi er en stor tværfagligt sammensat flok, vi er nysgerrige og har fokus på at give hinanden psykologisk tryghed i vores arbejdsliv.

På Socialområdet giver hver dag mening: Vi sætter en ære i at støtte mennesker til at leve et selvstændigt liv, også når udgangspunktet kan være svært. Vi kan mærke og se, at vi gør en forskel for den enkelte og for samfundet, og det skaber stolthed og motivation.

Vi insisterer på høj faglighed, også når vi har travlt. Hos os kommer du til at arbejde i et stærkt tværfagligt fællesskab som vokser af, at vi alle byder ind med hver vores specialiserede faglighed.

Om Svendborg Kommune

Svendborg Kommune er i vores øjne en arbejdsplads af en helt perfekt størrelse: Vi er små nok til at være tæt på hinanden i et varmt uhøjtideligt fællesskab med korte kommandoveje og uden dagsordner. Og vi er store nok til at have god plads til ambitioner, høj faglighed og rige muligheder for udvikling. Vi holder af hverdagen og insisterer på, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi har travlt, men ikke for travlt til at hjælpe hinanden.

Vores værdier findes ikke kun på papiret, vi bruger dem faktisk som kompas hver dag. Vi møder hinanden i øjenhøjde, i dialog og med tillid, og sammen skaber vi en tryg ramme, hvor vi alle kan løse vores opgaver selvstændigt, fleksibelt og ansvarligt.

Løn og ansættelse

Vores nye Køkkenleder vil blive ansat i en 37 timers stilling og skal helst begynde den 1. januar 2024.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Ved ansættelse i stillingen vil der blive indhentet en offentlig straffeattest.

Spørgsmål til stillingen og rammerne på Skovsbovej kan rettes til afdelingsleder Bjarke Helmø på Tlf. 2445 9566 og mail: [email protected]

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er fredag d. 10. november, 2023.

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag d. 21. november med mulighed for en eventuel samtalerunde 2 om mandagen d. 27. november.

Velkommen til Svendborg - Øhavets hovedstad!
Svendborg har en suveræn beliggenhed midt i den skønneste natur, på kanten af det Sydfynske Øhav og med en mini-metropol, der byder på det hele. Vi tøver ikke, når vi med stolthed kalder Svendborg for Fyns kulturhovedstad. Vi har en charmerende bymidte og livlig handelsby med teatre og museer samt et rigt foreningsliv. Vores dagtilbud og folkeskoler er i top og med særligt fokus på bevægelse og sport, og vi har flere videregående uddannelser, som snart samles i et attraktivt uddannelsesmiljø ved havnen. Svendborg er placeret midt i landet med en halv time til Odense og under to timer til København og Århus. Svendborg er med sine godt 59.000 indbyggere Fyns andenstørste kommune.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=54828d9e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Svendborg
  • Fredag den 10. november 2023

Lignende jobs

  • Kok på Fyn

    [xxxxx] søger på vegne af Odense Bygningsservice A/S en sektionschefOdense BygningsserviceOdense Bygningsservice er et søsterselskab til H. Skjøde Knudsen A/S, som er en entrepre..
    • Kok
    • Fyn
    Få mere info
  • Kok på Fyn

    Vi søger dedikerede grillmestre! Er du klar til at tage din passion for grillning til det næste niveau? LUBI søger efter vaskeægte grillmestre til vores kunde, der trænger til din ekspertise!Som gr..
    • Kok
    • Fyn
    Få mere info
  • Kok i Middelfart

    Fri kontakt
    Stillingen: Vi søger en dygtig kok/gastronomassistent, som har lyst og evner til at lave kvalitetsmad fra bunden. Stillingen er både i det kolde og det varme køkken. Vi tilbyder: En plads på et team i et hus i rivende udvikling - og hvor der ikke er lang vej fra ord til handling.
    • Kok
    • Middelfart
    Få mere info
  • Kok i Odense

    Fri kontakt
    Vi lægger stor vægt på mad og vin, og vi har brug for en kok, gerne med potentiale, som kan skabe gode madoplevelser for vores gæster. Vi er en restaurant i vækst og det er vigtigt for os, at vi har det godt, også når det går stærkt. På Bacchus oplever du et væld af smagsindtryk fra det franske køkken.
    • Kok
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok over tid

Dato Alle jobs som kok
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 6
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7