[xxxxx] søger en strategisk kommunikationskonsulent med en skarp pen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Nordværk søger en strategisk kommunikationskonsulent med en skarp pen

Har du erfaring med strategisk kommunikation og kan du, gennem stærke budskaber og målrettet kommunikation, hjælpe med at omsætte strategi til handling? Interesserer du dig for den grønne dagsorden og vil du bidrage til at formidle Nordværks ambitioner indenfor affaldshåndtering og ressourceudnyttelse? Har du blik for både de store linjer og de små detaljer, når du omsætter akademisk stof til brugbare budskaber? Så er du måske vores nye kommunikationsmedarbejder.

Om jobbet

Du bliver en del af vores nyoprettede udviklingsafdeling, hvor vi i øjeblikket er 10 medarbejdere. I tæt samarbejde med en anden, kommunikationsuddannet kollega skal du varetage opgaver inden for både ekstern og intern kommunikation.

Vi har en stor berøringsflade og daglig dialog med vores borgere, som vi aktivt inddrager i vores arbejde omkring bæredygtighed og cirkulær økonomi. Du skal spille en central rolle som bindeled, når strategi omsættes til handling.

Som kommunikationskonsulent hos Nordværk kommer du til at

-kommunikere strategisk i samarbejde med ledelsen

- udvikle og drive Nordværks nye hjemmeside

- stå for pressekontakt

- fortælle de gode historier via artikler til hjemmeside, miljøredegørelse, SoMe m.m.

- formidle ved møder, fx ved at deltage i events, rundvisninger og borgermøder

- samarbejde med ejerkommunerne på forskellige niveauer

- være opsøgende på de gode historier

Om dig

Du er passioneret omkring det at kommunikere på skrift og i tale, og du skal have lyst til kontakt med både pressen og borgere. Du har det faglige fundament på plads og så har du det godt med deadlines og får tingene gjort. Du ønsker at gøre en forskel og sætte dit aftryk på den grønne dagsorden.

Vi forestiller os at du har en akademisk uddannelse inden for kommunikation, journalistik, eller anden relevant erfaring med kommunikation. Du har erfaring med projektledelse og kan kommunikere målrettet på flere forskellige niveauer. Du tager initiativ og arbejder struktureret med dine opgaver samtidig med at du kan lide at arbejde i et team.

Vi kan tilbyde

Hos os vil du få et spændende job i en nyligt fusioneret virksomhed, der har fået nyt navn pr. 1. oktober 2022. Vi arbejder i et uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og kompetente kolleger, som bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø. I udviklingsafdelingen sætter vi faglighed og det sociale fællesskab højt. Vi tror på, at begge elementer skaber de bedste resultater – og ikke mindst trivsel i hverdagen.

Du kommer med fra starten i det fusionerede selskab, og får stor indflydelse på egne opgaver og kan være med til at præge den fremtidige udvikling i afdelingen og selskabet. Vi arbejder fleksibelt, med arbejdsdage i både Aalborg og Hjørring og du får også mulighed for hjemmearbejde.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentligt og der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver på vores adresse i Aalborg, men du skal forvente at dele din arbejdstid mellem Aalborg og Hjørring.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gitte Hyttel Skrubbeltrang på mail [email protected] eller telefon 60 82 07 07.

Ansættelse 1. december 2022 eller snarest herefter.

Send din ansøgning og CV samt eventuelle bilag via quickapply i Jobindex.

Vi vurderer ansøgningerne løbende og indkalder til samtaler, når vi har det rette kandidatfelt.

Nordværk I/S Nordværk er et nyt affaldsfællesskab mellem RenoNord og AVV med ambitioner om fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse – til gavn for hele Nordjylland. Vi er beliggende i Aalborg og Hjørring. Organisationen driver bl.a. affaldsenergianlæg, miljø- og deponianlæg, sorteringsanlæg, genbrugspladser, transport- og logistikafdeling, genbrugsbutikker samt en afdeling for farligt affald. Nordværk I/S er ejet af 6 nordjyske kommuner, og er en stærk aktør i fremtidens grønne omstilling. Virksomheden har fokus på at skabe de bedst mulige cirkulære løsninger i fremtidens marked for ressourceudnyttelse og affaldshåndtering i Nordjylland.

Du kan læse mere på Nordvaerk.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 15. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3