Kommunikationsmedarbejder med flair for strategisk kommunikation og presse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Nordværk søger en kommunikationsmedarbejder med interesse og flair for strategisk kommunikationsplanlægning og pressehåndtering til vores afdeling for Kommunikation & Formidling.

Har du erfaring med strategisk kommunikation og kommunikationsplanlægning, og kan du sikre den røde tråd i en kompleks organisation? Har du et skarpt blik for, hvordan vi skaber større gennemslagskraft og synlighed i mediebilledet?

Så er det måske dig, vi mangler i Nordværks kommunikationsafdeling, hvor du lige nu har en unik mulighed for at komme med på holdet i et af Danmarks største affaldsselskaber.

Om stillingen

Vi søger en initiativrig, ambitiøs og struktureret kollega, der har erfaring med at arbejde strategisk, operationelt og taktisk med kommunikation samt flair og interesse for presseområdet. Sidstnævnte er et nyt område i afdelingen, da Nordværk den seneste tid har oplevet en stigende interesse fra pressen og et øget behov for medieovervågning. Hertil ønsker vi at markere os både lokalt og nationalt inden for vores høje miljø- og klimaambitioner. Du vil derfor få stor indflydelse på opbygningen af dette område i samarbejde med afdelingslederen.

Vi forestiller os, at dine opgaver bl.a. vil omfatte følgende:

  • Udarbejdelse af stærke kommunikationsplaner
  • Bidrage til Nordværks nye kommunikationsstrategi
  • Udarbejdelse af fælles procedure for pressehåndteringen og implementering af medieovervågning
  • Varetagelse af presseområdet bl.a. henvendelser, produktion af pressemeddelelser og rådgivning på forskellige ledelsesniveauer
  • Kommunikationsrådgivning og understøttelse af Nordværks ledelse i samarbejde med afdelingsleder og direktionssekretariat
  • Kommunikationssamarbejde med Nordværks ejerkommuner
  • Deltagelse i projektgruppen for ny website, afhængigt af dine kompetencer

Vi er på jagt efter dig, der...
Har en relevant uddannelse inden for kommunikation, journalistik mv. og dokumenteret erhvervserfaring. Du trives med at arbejde selvstændigt og struktureret med dine opgaver og er i stand til at bevare overblikket, når både kompleksitet og tempo stiger.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • har lyst til at sætte retningen for pressehåndteringen
  • er god til at samarbejde på forskellige niveauer og kan tænke langsigtet
  • kan omsætte faglige problemstillinger til let forståelig tekst
  • er digital og hurtig til at lære nyt
  • har lyst til at være en del af en virksomhed i forandring
  • har du erfaring med styring eller ledelse af strategiske kommunikationsprojekter, vil dette være et plus

Nordværk kan tilbyde
Du bliver en del af Kommunikation & Formidling, hvor vi er 6 faste kolleger, der blandt andet arbejder med websites, intern kommunikation, sociale medier, kampagner, affaldsformidling på skoler samt planlægning og deltagelse i events. Afdelingen er organiseret under Nordværks Udviklingsenhed.

Du får en dagligdag, der er kendetegnet af et højt fagligt niveau og uformelt miljø med fokus på at spille hinanden gode. Du får engagerede og motiverede kollegaer, der bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt, der gives løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst.

Dit primære arbejdssted bliver på vores adresse i Aalborg, men da vi har flere lokationer i Nordjylland, kan du forvente arbejdsdage på andre lokationer. Vi arbejder fleksibelt og med mulighed for hjemmearbejde.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:


Ansættelse 1. juni 2024. Ansøgningsfristen er 10. april 2024

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 18. april og den 25. april 2024. Der er to samtalerunder, og kandidater til 2. samtale skal besvare en personprofilanalyse.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge.

Nordværk I/S
Nordværk er et affaldsselskab med ambitioner om fremtidens affaldshåndtering og ressourceudnyttelse – til gavn for hele Nordjylland. Nordværk driver bl.a. affaldsenergianlæg, miljø- og deponianlæg, genbrugspladser, transport- og logistikafdeling, genbrugsbutik samt en afdeling for farligt affald.

Nordværk er ejet af 6 nordjyske kommuner og er en stærk aktør i fremtidens grønne omstilling. Virksomheden har fokus på at skabe de bedst mulige cirkulære løsninger i fremtidens marked for ressourceudnyttelse og affaldshåndtering i Nordjylland. Du kan se mere på www.nordvaerk.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 03. april 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2