Communications Manager til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vil du være med til at udvikle Danmark som et foregangsland i den grønne omstilling? Og kan du kommunikere skarpt og skabe inspirerende indhold om vindenergi, Power-to-X, pyrolyse, digitalisering og andre innovative energiteknologier? Så læs mere om, hvordan du kan blive en del af Energy Cluster Denmarks kommunikationsteam.

Energy Cluster Denmark er en neutral, medlemsbaseret klyngeorganisation, der etablerer og faciliterer samarbejde mellem små og store virksomheder, videninstitutioner, havne, forsyningsselskaber, kommuner og andre aktører i energisektoren. Vi er Danmarks samlede, energirelaterede innovationsplatform og favner mere end 500 medlemmer, der spiller en helt central rolle i de grønne innovationsprojekter, der er kernen i vores arbejde.

Innovationsprojekterne handler om udviklingen af nye, grønne energiteknologier, og der er mange af dem – mere end 80 i begyndelsen af 2024. Derfor leder vi efter dig, der vil være med til at formidle alle de gode historier om resultater fra de mange samarbejder – fortællinger om innovation, der gør en forskel for klimaet og for vækst og arbejdspladser i vores samfund.

”Vi leder efter dig, der er nysgerrig og ivrig efter af formidle den grønne omstilling på engagerende vis. Vores kommunikationsindsats handler først og fremmest om at præsentere de mange gode, klimavenlige resultater, som vores medlemmer skaber sammen, fx i dialogen med relevante medier, som en video på LinkedIn eller i form af en explainer. Du bliver en del af et kommunikations- og event-team, hvor vi har det sjovt og hjælper hinanden med det strategiske og operationelle arbejde på vejen mod fremtidens klimamål,” – Mathias Vig Rabæk, Head of Communication, Events & Data, Energy Cluster Denmark.

Din profil
I stillingen vil du komme til at spille en central rolle i arbejdet med at opdyrke gode historier på tværs af energisektoren og sikre, at de bliver vinklet og versioneret til web, presse, sociale medier og andre relevante platforme, der rammer de rigtige målgrupper. Vi forestiller os, at du har en baggrund som journalist eller kommunikatør, og at du har nogle års erfaring (måske 3-5) fra arbejde med formidling – meget gerne fra en lignende stilling.

Jobbet i Energy Cluster Denmarks kommunikationsteam er spændende og alsidigt, og vi er en organisation i vækst. Energy Cluster Denmark har både samarbejdspartnere i Danmark og udlandet, og vi regner med, at du har lyst til at kaste dig over opgaver, der blandt andet handler om:

  • Velformuleret, struktureret og inspirerende projektkommunikation. Du får ansvar for flere projekters kommunikationsindsats og dialogen med de partnere, der deltager.
  • Planlægning og produktion af engagerende tekster, fx til presse, sociale medier og præsentationer. Du skal kommunikere komplekse teknologiløsninger enkelt og inspirerende, så flere forstår dem.
  • Visuelt indhold, fx video. Måske har du også grafisk tæft?
  • Erfaring med journalistisk metode og spørgeteknikker, hvor det handler om at forstå komplekse innovationsprojekter og omsætte den viden til letforståelige tekster og andre former for indhold.
  • Professionel kommunikation på dansk og engelsk i skrift og tale. Kan du flere sprog? Sehr gut.

En stor del at dit arbejde vil handle om at formidle fagligt stof på vegne af vores medlemmer, der fx arbejder som ingeniører, forskere, maskinmestre, klimachefer, projektledere, CTO’er og topchefer i energisektoren. Medlemmerne bruger deres arbejdsliv på et supervigtigt fagområde, der påvirker vores fælles fremtid – og den indsats kan du være med til at understøtte sammen med os.

Som person er du proaktiv, nysgerrig, opsøgende, positiv og oprigtigt interesseret i at samarbejde med mange forskellige fagprofiler om formidling af innovation og teknologiudvikling fra en dansk sektor i verdensklasse. Vi forventer ikke, at du har et dybdekendskab til områder som Power-to-X, CCUS eller dekommissionering af gamle vindmøllevinger, når du begynder i jobbet. Det vigtigste er, at du har lyst og kompetencer til at sætte dig ind i de nyeste teknologiske tendenser, at du kan stille gode spørgsmål, at du skriver godt og at du er kreativ i arbejdet med formidling. Vi søger en ny kollega, der sammen med os kan få endnu flere til at sætte strøm til de mange gode idéer og kompetencer, der skal i spil i den grønne innovation.

Du kan arbejde ud fra et af vores kontorer i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Fredericia, København eller Sønderborg, og skal derfor regne med, at der indimellem er transport forbundet med jobbet.

Vil du søge jobbet?
Send din ansøgning med dit CV til Mona Madsen, PA, Projekt- & HR-assistent, på e-mail: [email protected] hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Mathias Vig Rabæk, Head of Communication, Events & Data, Energy Cluster Denmark: 27853241 / [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus C
  • Tirsdag den 19. marts 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3