Community Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være professionel TikTok’er?

Den korte version


Hjælp os. Vi vil være den sejeste uddannelsesinstitution på TikTok og Instagram. Vi vil have, at alle skal vide, hvem vi er. Vi vil gøre vores studerende til megastolte ambassadører. Og så vil vi lære den der dans, hvor man hopper rundt på tæerne i takt med introen til The Real Slim Shady. Så please hjælp os!


Den lange version


Vi søger dig, som har lyst til at få 20.000 nye venner. Nemlig alle vores studerende på VIA University College. Dig som kan hjælpe de studerende med at fortælle deres historier på sociale medier. Historier om studieliv, valg af studie, udfordringer i hverdagen og alle de magiske øjeblikke i studietiden. Vi søger dig, som kan opbygge og inspirere et fællesskab af VIA-ambassadører.




Vi drømmer om, at du:


  • er en stærk netværker, som kan opbygge et fællesskab af VIA-ambassadører fra vores 42 forskellige uddannelser
  • er så begejstret for TikTok og Instagram, at du ikke kan undgå at inspirere vores studerende til at fortælle om VIA på de to platforme
  • er kreatør og kommunikatør. Du kan nemlig også tage mobilen i egen hånd og skabe indhold, som underholder, informerer, leger og udfordrer – og så tænker du alle historier i TikToks og reels
  • er inkluderende, lyttende og hjælpsom. Også i dit samarbejde med organisationen. Du er initiativrig, når behov skal omsættes til handling. Du formår at arbejde selvstændigt, men er god til at være en del af et team. Og så har du humor og trives på et kontor, hvor vi griner hver dag

Roller og ansvarsområder, du kan glæde dig til at arbejde med:


  • Projektleder på vores ambassadørindsats
  • Uddanne og rådgive ambassadører i VIA omkring sociale medier
  • I samarbejde med vores ambassadører udvikle og producere indhold til Instagram og TikTok
  • Ansvarlig for Community Management og Content Planning på Instagram og TikTok
  • Udvikle og producere indhold til kampagner i tæt samarbejde med teamet
  • Være med til at evaluere ambassadørindsatser og blære dig med resultaterne i hele organisationen.

Du bliver en del af et team på 8 fuldtidsansatte og 3 studentermedhjælpere, som arbejder med rekruttering og branding af VIAs 42 professionsbacheloruddannelser. Vi har ansvaret for kampagner, indhold på via.dk og sociale medier målrettet potentielle studerende. Vores mål er at øge kendskabet til VIA University College og alle vores uddannelser.

Alt det praktiske

Jobbet er på fuld tid med løn- og ansættelsesforhold efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag. Dit hovedarbejdssted bliver Hedeager 2, Aarhus N. Vi har uddannelser i hele regionen, så kørekort og egen bil er en fordel.

Er du interesseret?
Læg en kort, målrettet ansøgning med CV ind på vores online rekrutteringssystem på via.dk/job senest den 6. januar 2023.

Vi regner med at holde samtaler den 16. januar. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for Rekruttering og branding, grunduddannelserne, Else Sloth Andersen på [email protected] eller 8755 1519.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 5
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5