Erfaren PR- og kommunikationsrådgiver til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

I VIA University College har vi helt vildt meget lyst til at få dig som vores nye kollega, hvis du har stor erfaring med at arbejde med PR, public affairs, krisehåndtering og kommunikationsrådgivning af topledere. Uddannelsespolitik er måske vigtigere end nogensinde før. Og set fra vores stol er det centralt, at professionsuddannelserne fortsat har en stærk og tydelig stemme. Vi uddanner og efteruddanner et hav af dygtige professionelle hvert år, der alle går ud i samfundet og gør en forskel i vigtige og spændende jobs som sygeplejerske, lærer, socialrådgiver, pædagog, bygningskonstruktør, ingeniør og i de mange andre erhverv hos både det offentlige og private, der ansætter vores dygtige og efterspurgte dimittender. Politisk bliver der i disse år truffet mange vigtige beslutninger for Danmarks uddannelsesinstitutioner, og i den forbindelse har VIA University College brug for at stå stærkt og profileret i uddannelsesdebatten. Her har vi brug for din hjælp og dine kommunikationskompetencer.

Din profil

Det er vigtigt, at du kan navigere i det uddannelsespolitiske landskab. Måske er du allerede en del af den uddannelsespolitiske verden, men du kan også sagtens have arbejdet med politisk kommunikation inden for andre områder. Det vigtigste er, at du har blik for og erfaring med den kommunikationspolitiske arena og nemt og hurtigt kan sætte dig ind i de vilkår og rammer, der er vigtige for VIAs interesser.

Uddannelsesmæssigt forestiller vi os, at du er journalist eller har en kommunikationsuddannelse. Du kan også have læst statskundskab eller en anden samfundsvidenskabelig uddannelse. Vigtigst for os er, at du kommer med erfaring og lyst til at skabe resultater sammen med os. Og at du er dygtig til dit håndværk: det vil sige at skrive og at rådgive.

Du kommer til at arbejde som kommunikationsrådgiver for VIAs direktion og cheflag med det mål at få VIAs mærkesager til at stå stærkt i medierne. Sammen med dine kommunikationskollegaer medvirker du til at finde de rigtige veje til at fremme VIAs synlighed – både i nye og gamle medier; lokalt, regionalt og nationalt. Du bliver involveret i vores arbejde med interessevaretagelse og netværksopbygning. Det vil både foregå i tæt samarbejde med dine otte nære kollegaer i PR og intern kommunikation samt i samarbejde med kollegaer i Stab, strategi og politisk analyse og fra Uddannelsesudvikling – begge afdelinger arbejder også med de uddannelsespolitiske dagsordner. Herudover kommer du også til at arbejde sammen med Danske Professionshøjskoler - interesseorganisationen for de seks danske professionshøjskoler.

Udover at være en dygtig og erfaren rådgiver skal du også være producerende på de dagsordener, du rådgiver ind i. Derfor har du:

  • høj faglighed inden for PR & pressehåndtering – herunder også medieanalyser samt PR-værktøjer, så du har blik for at måle på vores indsatser.
  • erfaring med den daglige nyhedsproduktion til medieverdenen.
  • politisk tæft og er vant til at arbejde i en politisk styret organisation.
  • flair for at skrive knivskarpe kronikker, debatindlæg og pressemeddelelser. Du skriver kort, klart og præcist.
  • lav puls, når du hjælper organisationens ledelseslag med krisehåndtering. Du handler hurtigt og effektiv og har overblikket over de interessenter, der skal informeres.
  • dokumenteret kendskab med at klæde både direktører og chefer på til at agere i medierne – det gælder både, hvordan de optræder bedst, hvilke platforme der skal vælges til hvilke budskaber, og hvordan de benytter egne platforme på sociale medier bedst.

Du er fagligt visionær, følger med i den løbende medieudvikling og forholder dig til, hvordan vi kan bruge det kløgtigt i VIA-regi. Du står stærkt og sikkert i rådgiverrollen, og du er vant til at forholde dig til mange samarbejdspartnere – faktisk er du allerdygtigst og trives bedst, når du arbejder i relationer og netværk. Vi håber, du får os til at grine i frokostpauserne, og at du er med på, at det skal være både fagligt, sjovt og hyggeligt at gå på arbejde. Så lover vi til gengæld at gøre vores til, at du får en god arbejdsplads i VIA-land.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Du bliver en del af en kommunikationsafdeling med 45 helt vildt flinke kolleger, der fagnørder for vildt og altid er klar til at hjælpe med den opgave, du står med. Her får du også rigtig gode muligheder for at byde ind med din faglighed i de opgaver, afdelingen løser. Dine nye kollegaer kommer helt sikkert til at udfordre dig og gøre dig klogere fagligt, og så har vi også rigtig gode muligheder for kompetenceudvikling. Planen er derfor, at din tid i VIA meget gerne skulle udvikle dig fagligt.

Du kan se frem til at arbejde med en direktion og en organisation, der har stor lyst til at tale om professionsuddannelsernes kvaliteter og samfundsaftryk – både nationalt, regionalt og kommunalt. Og som ønsker at blive endnu bedre til at tage en stærk og aktiv stemme i de rigtige debatter og dagsordener, der er vigtige for både VIA og de danske professionshøjskoler generelt. Der er derfor stor opbakning til de opgaver, du kommer til at arbejde ind i.

Efter sommerferien igangsætter vi bl.a. arbejdet med en ny omdømmeanalyse, der skal identificere de vigtigste og stærkeste mærkesager for VIA. På den baggrund udarbejder vi en kommunikationsstrategi for vores arbejde med at understøtte VIAs mærkesager kommunikativt. Her får du en aktiv rolle med mulighed for at definere de mærkesager, du skal arbejde ind i, ligesom du skal tænke med på, hvordan vi koordinerer arbejdet og opgaverne bedst på tværs af organisationen. Dit råderum bliver stort, og vi er sikre på, at du kan lære os en masse.

Du bliver også en del af en organisation, hvor det er umuligt ikke at lære noget nyt. Vi har passionerede undervisere, der nørder ned i deres fag; i didaktik, i AI, i bæredygtighed og i alle de trends og tendenser, vores dygtige studerende skal lære at navigere i. Det samme gør vores forskere: VIA har syv forskningscentre, der forsker i at gøre vores professioner endnu dygtigere – det gælder både vores studerende og undervisere og de erhverv, vi uddanner til. Alt den viden og alt den energi arbejder vi med i et projekt, der skal gøre VIA endnu mere kommunikerende som organisation, og derfor har vi et stort fokus på at gøre os selv og vores kollegaer dygtige til at bruge platforme, der kan understøtte en employer branding-tankegang og et employee advocacy-aspekt.

Og så træder du ind i en organisation, der har fleksible arbejdstider, mulighed for at arbejde hjemme flere gange om ugen, og hvor vi hele tiden udvikler og tester nye muligheder, så VIA forbliver en attraktiv arbejdsplads. Lige nu tester vi bl.a. en udgave af fire dages arbejdsuge. Så der er gode rammer for, at du kan få den arbejdsdag, der passer dig og dine opgaver allerbedst.

Hvor står vi nye skrivebord?
I PR og Intern Kommunikation, selvfølgelig. Her løser vi opgaver på tværs af hele VIA og alle VIAs campusser, og vi løser opgaver for vores direktion, vores uddannelser og vores forskere. Vores opgaver spænder fra kortsigtede problemstillinger, vi skal løse nu og her, til langsigtede og strategiske indsatser. Vi er på jagt efter en kollega, der tænker med, arbejder strategisk og konceptuelt, og som producerer indhold, man ikke kan lade være med at lægge mærke til. Du bliver en del af et kommunikationsteam, hvor vi arbejder med alt fra hjemmesider, sociale medier og pressemeddelelser til PR, krisekommunikation, interessevaretagelse og intern kommunikation. Dine øvrige kommunikationskollegaer arbejder med digitale platforme, grafisk identitet, rekruttering af studerende til vores uddannelser og eftervidereuddannelser og meget mere.

Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte leder af PR og intern kommunikation, Anna Ribold, på mail [email protected] eller 87 55 14 63. Dog går vi ind i sommerferien fra uge 28, så frem til den 10. august kan du sende en sms, hvis du har spørgsmål. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan fange hinanden mellem gode feriebøger, store is og kold hvidvin.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på fuld tid med løn- og ansættelsesforhold efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag.

Dit hovedarbejdssted bliver Hedeager 2, Aarhus N. Vi har uddannelser i hele regionen, så kørekort og egen bil er en fordel men ikke et krav.

Vi afholder to samtalerunder. Første samtale er den 21. august, og hvis du går videre, vil vi gerne se dig igen den 25. august. Vi regner med opstart pr. 1/10 2023.

Er du interesseret?

Så send os din ansøgning med CV og eksamenspapirer via linket til vores online ansøgningsportal senest den 15. august. Dokumentation skal vedhæftes som PDF-dokumenter.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 4