[xxxxx] søger studentermedhjælper til web- og kommunikationsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Århus N

Kribler det i fingrene, når snakken falder på SEO, Sitecore-moduler og sublim webtilgængelighed? Og har du lyst til at bruge dine web skills på tværs af en lang række sites? Så er du måske den studentermedhjælper, vi leder efter i VIAs kommunikationsafdeling.

Dine arbejdsopgaver
Vi har brug for hjælp til en bred vifte af webopgaver især i forhold til VIAs websites, vores Studienet og Medarbejderportal. Det kan fx være opdateringer i Sitecore og Sharepoint, SEO-optimering, oprydning i døde links, beskæring af billeder til webbrug og opsætning af alt lige fra pressemeddelelser til forskningssites. Kort sagt: Alt det, der understøtter, at vi kan skabe god formidling på vores platforme, og at de performer som de skal.

Vi mangler dig, der

  • går på en relevant, videregående uddannelse inden for it, kommunikation, medievidenskab, informationsvidenskab eller tilsvarende og har minimum ét år tilbage af din uddannelse
  • har lyst til - og gerne erfaring med - at arbejde med websites og CMS-systemer og har flair for web- og digitale systemer
  • synes, det er megasjovt at tænke struktur, nørde med detaljen og sikre virkelig gode hjemmesider.

Hvis du også skulle have mod på at skrive, vinkle og publicere indhold på vores forskellige platforme, sender vi også gerne den slags opgaver din vej. Men det er først og fremmest vores hjemmesider, vi har brug for hjælp til at holde i rigtig god stand.

Lidt om os
Du kommer til at indgå i stærkt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for webformidling og samtidig have det sjovt.

Stillingen som studentermedhjælper er med et variabelt antal timer pr. uge, men i gennemsnit ca. 8 timer. Du bliver en del af det team, der hedder PR og intern kommunikation. Dit skrivebord står på vores campus i Aarhus N, og du skal have mulighed for at kunne komme forbi mindst én dag om ugen og allerhelst to. Herudover kan vi sammen tilrettelægge dine timer, så de ligger bedst muligt i forhold til dit studie (og også kan klares hjemmefra). Vi sørger selvfølgelig for en grundig oplæring. Og så glæder vi os også helt vildt til at høre dine input til opgaverne, for vi er ret sikre på, at du kommer med ny og spændende viden.

Vil du vide mere?
Kontakt Heidi Nissen fra PR og intern kommunikation på 87 55 15 28 eller [email protected].

Send os en kort ansøgning og CV, hvis det lige præcis er dig, vi har brug for. Vi indkalder løbende til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 18. december.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden. 
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.

VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. Godt 2.000 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5