Brænder du for efterskole og kan du tegne vores profil udadtil?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Vi mangler en PR-ansvarlig, der kan vise omverdenen, hvem vi er. Kan du lave fængende grafik, er du dygtig med et kamera og og er du sikker i skrift og tale, kan det være præcis dig, vi leder efter. Hvis du tilmed også har mod på at blive en del af dagligdagen med eleverne på efterskolen, så kan vi tilbyde dig en særdeles varieret fuldtidsstilling på vores efterskole.
Du kan være kreativt uddannet, men du kan også være en lærer, der kan fremvise gode evner indenfor de nævnte områder. Stillingen indeholder uanset ansættelsesgrad ansvar for:

  • Skolens visuelle udtryk i digitale og trykte sammenhænge
  • Vedligehold, udtryk og opdatering af Umbraco-baseret hjemmeside
  • Koordinering og håndtering af sociale medier
  • Meget gerne undervisning 2x2 timer om ugen i foto i tidsrummet 15-17.

Fuldtidsansættelse
En fuldtidsansættelse kræver, at du også byder ind på efterskoleopgaverne, som er kontaktlærerfunktion, tilsyn om aftenen og i weekender og eventuelt undervisning og rejsedeltagelse. Alle er givende og spændende opgaver væk fra skærmen.
Vi leder altså efter en person, som vil arbejdet med det visuelle foran skærmen, men også det meget analoge med kolleger og elever. Du behøver ikke have undervisnings- eller efterskoleerfaring, men hvis du søger stillingen på fuld tid, så fortæl os, hvorfor det er en god ide, og hvorfor du kan blive en god efterskolelærer.

Deltidsansættelse
Hvis du søger stillingen som deltid, er det varetagelse af skolens digitale profil og evt undervisning i foto, vi tilbyder som arbejdsindhold. Angiv gerne, hvilke forventninger du har til en deltidsansættelse i forhold til antal timer og placering.

Forudsætninger
Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor grafisk design eller kommunikation, eller at du kan fremvise tilsvarende evner/erfaring, herunder at du er bruger af relevant software på professionelt niveau. Det er vigtigt, at du kommunikerer sikkert på skrift.
En efterskole sprudler af liv, hvilket skal komme til udtryk i vores profil til omverdenen. Der må gerne være spræl i kommunikationen. En høj professionel integritet og et match med skolens værdier er vigtigt. Hvis vi ses til en jobsamtale, kan du være helt sikker på, vi skal snakke værdier.

Vi tilbyder
Himmerlands Ungdomsskole er en udviklingsorienteret efterskole med en grøn dannelsesprofil. Vi er en arbejdsplads, hvor der sker utrolig meget. Du vil indgå i både administrative og lærerteams, og vi har et levende inkluderende kollegialt miljø. Lønnen for lærerdelen, af en eventuel fuldtidsstilling, er fastsat centralt, mens lønnen som PR-ansvarlig er efter aftale.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøg til [email protected] med ansøgning, CV og relevante bilag i en samlet pdf. Kvittering for modtagelsen sendes automatisk til mails med “Ansøgning” som emne. Ansøgningsfrist mandag den 6/11, og samtaler forventes afholdt tirsdag den 14/11. Opstart 1/1 2024 eller efter aftale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aars
  • Onsdag den 01. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1