Erfaren kommunikationskonsulent til Udbetaling Danmark (Familieydelser)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vil du være med til at udvikle gode løsninger og har du øje for målgruppen?
I Udbetaling Danmark, der er en del af ATP, er vi på udkig efter en erfaren kommunikationskonsulent til området for Familieydelser. Vi er på udkig efter dig, der kan skabe klar kommunikation til alle vores kanaler (fx web og breve), så børnefamilier i hele landet nemt kan forstå vores budskaber og betjene sig digitalt.

I rollen som kommunikationskonsulent skal du drive forbedringer, som optimerer vores forretning ved at gøre det nemmere at være kunde hos os.

Konkret bliver det dig, der:

  • oversætter det komplekse til et sprog, som alle kan forstå
  • planlægger kommunikationsaktiviteter på tværs af målgrupper og kanaler
  • håndterer fejlsager og trives med at drive mindre forbedringer og rettelser
  • redigerer i forskellige CMS-systemer (bl.a. Sitecore)
  • kan være brobygger mellem forretningen og kunderne
  • sikrer effektiv kommunikation i kombinationen mellem data og kundernes ønsker og adfærd.

Du kommer til at indgå i et team med andre, der arbejder med kommunikation, men det vil være dig, der naturligt agerer på det strategiske niveau og tager ansvar for den overordnede kommunikationsindsats.

Får du tingene til at ske?
Du har flere års erfaring fra et lignende job og kendskab til arbejdet med skriftlig kommunikation bl.a. i form af digitale breve. Du er kommunikationsuddannet og ved, hvordan man tænker brugervenlig kommunikation ind i enhver sammenhæng.

Du evner at udvikle de bedste løsninger ud fra de mange hensyn, der er af juridisk, systemteknisk, forretningsmæssig og kommunikationsfaglig karakter.

Vi designer vores løsninger i tæt samarbejde med kolleger fra Kundeservice og vores eksterne leverandør. Derfor er det centralt, at du:

  • er god til at samarbejde på tværs af organisationen. Både til højre og venstre. Op og ned. Du skal bl.a. samarbejde med kunderådgivere, dataspecialister, systemejere, eksterne leverandører, ledere og de familier, der modtager familieydelser
  • kan tage lead på at drive og koordinere aktiviteter fra idé til implementering og drift, er proaktiv og får ting til at ske
  • tager afsæt i data og forretningsbehov og omsætter det til konkrete løsninger
  • er i stand til at rådgive om hvilken kommunikationsindsats, der giver de bedste resultater og udfordrer gerne eksisterende løsninger.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?
Du bliver en del af Udbetaling Danmark i ATP og indgår i afdelingen Produktudvikling inden for Familieydelser, der udbetaler over 31 forskellige ydelser til danske børnefamilier. Du kan læse mere om Udbetaling Danmark her: https://www.ATP.dk/vores-opgaver/administration-af-velfaerdsydelser/udbetaling-danmark.

Vi er et team bestående af specialister inden for IT, data, processer, jura og kommunikation. Vi arbejder tæt sammen i hverdagen og arbejder i en tilpasset agil hybrid, hvor vi går op i at have et fælles ejerskab for de mange opgaver, vi løser.

I ATP går vi op i godt kollegaskab, og vi insisterer på en venlig arbejdskultur – med nær ledelse, personlig udvikling, sammenhold og sundhed.

Et sundt arbejdsliv kræver en fleksibel arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder – og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov. Hjemmearbejde og anden fleksibilitet kan aftales med din leder.

=dig? Så send en ansøgning
Send os dit CV og en ansøgning senest tirsdag den 31. oktober. Vi afholder samtaler løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Gitte Løth Skoust på tlf. 2682 5637 i uge 41, 43 og 44.

#LI-hybrid

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Allerød
  • Tirsdag den 31. oktober 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Hillerød

    Salgsassistentelev til TextilDu er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemi..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Allerød

    Læser du kommunikation, sprog, e-handel eller en anden humaniora uddannelse, elsker du struktur og høj detaljeringsgrad, og drømmer du om at prøve kræfter i et hus, hvor ambitionerne er høje, stemn..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Kongens Lyngby

    I FDM travel er vi specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om. Og som Danmarks bedste ferierejsebureau, vil vi gerne hele tiden forbedre os og udvikle de tilbud og..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Hillerød

    Kan du formidle komplekst indhold på en letforståelig måde? Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er et særskilt specialområde i [xxxxx], der behandler arbejdsskadesager. Vi træffer afgørelser om .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 3