Serviceminded og kommunikativ stærk sygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Serviceminded og kommunikativ stærk sygeplejerske


Har du lyst til at give vores kunder den absolutte bedste kundeoplevelse? Er du et sted i din karriere, hvor du har mod på, at anvende dine sundhedsfaglige kompetencer og kommunikative evner på en ny måde? Vil du være en del af et sundhedshus med over 500.000 forsikrede kunder og som netop har startet en ny rejse ind på privatkundemarkedet? Så læs endelig videre nedenfor – og så glæder vi os selvfølgelig til, at modtage din ansøgning.

VORES PROFIL
Siden vores etablering i 2012 er vi blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Det er vi, som følge af vores store sundhedsfaglighed, vores datafokus og ikke mindst vores dedikerede og kompetente medarbejdere. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er det, der driver os. Vi rådgiver og hjælper vores forsikrede kunder telefonisk og sikrer dem derigennem det helt rette behandlingsforløb.

OM STILLINGEN
Du bliver en del af vores Sundhedsteam hvis formål er at yde en sundhedsfaglig rådgivning og visitation til rette behandling, i høj kvalitet. Vores tilgang er, at vi altid går et skridt ekstra for kunden, og at vi altid kan hjælpe med noget. Vores kunder vejledes i både private såvel som offentlige forløb afhængigt af hvor kunden er bedst hjulpet.

I jobbet vil du få ansvaret for det gode kundeforløb ved hjælp af dine skarpe kommunikative evner, dine faglige kompetencer og den forretningsforståelse, som du hurtigt opnår. Stillingen indebærer primært telefonisk rådgivning af vores kunder, samt effektiv sagsbehandling af speciallægesager. Det forventes at du kan arbejde både selvstændigt, som en del af et team, og at du kan samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Det er en del af opgave-porteføljen at skulle håndtere forskellige typer af telefonopkald, samt andre forefaldende administrative opgaver alt efter behov.

Dine primære ansvarsområder:

  • Identificere, vurdere og behandle skadesanmeldeler via telefon og sagsbehandling
  • Tovholder på sager, hvor det skønnes fordelagtigt for kunden
  • Deltager aktivt i den faglige udvikling af teamet
  • Nysgerrig på kontinuerlig udvikling af kommunikative kompetencer
  • Træffer de nødvendige beslutninger ud fra en faglig vurdering
  • Opsøger sparring til komplekse sager ved behov
  • Bidrager aktivt til det gode arbejdsmiljø

DIN PROFIL
Du er uddannet sygeplejerske, gerne med ortopædkirurgisk erfaring – og vi forestiller os, at du har minimum 3 års relevant erhvervserfaring. Du er en god kommunikator og formår at skabe en tillidsfuld dialog gennem telefonen. Du har gode skriftlige og sproglige kompetencer både på dansk og engelsk. Du formår at sætte dig ind i nye IT-systemer og navigere i disse på skift i løbet af en arbejdsdag.

Som person er du serviceminded og sundhedsfaglig professionel, hvilket kommer til udtryk i din høje kundetilfredshed. I mødet med kunden formår du at skabe empati og tryghed i samtalen og heraf sikre, at kunden altid bliver hjulpet bedst muligt videre.

Du trives med at være i et team hvor tempoet er højt, hvorfor det også er vigtigt, at du er omstillingsparat og fleksibel, da der kan komme ændringer i den daglige planlægning. Du har øje for detaljen men forstår vigtigheden i, at der stadig er en drift der skal tages hensyn til. Du udviser positivitet og engagement i opgaveløsningen, dels for at skabe den bedste kundeoplevelse men også for at bidrage til et godt og sundt arbejdsmiljø i teamet. Det motiverer dig at kunne træffe selvstændige beslutninger ud fra din faglighed hvoraf du samtidig får dine kommunikative kompetencer i spil.

I teamet er der på daglig basis faglig sparring, hvorfor det også er vigtigt, at du kan lide at arbejde i større teams hvor vidensdeling er i fokus.
Da vi er en virksomhed som kombinerer sund forretningssans med sundhedsfaglighed, er det vigtigt, at du har forståelse for, at der er KPI’er som teamet skal opnå, hvorfor teamwork er en vigtig del af dagligdagen.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt (ekskl. frokost). Arbejdstimerne vagtplanlægges primært indenfor tidsrummet mandag til fredag kl. 08:00-17:00. Herunder vil der være en vagt til kl. 17.00 hver uge samt to vagter til kl. 16.00. Derudover vil der være en weekendvagt af fire timers varighed ca. hver 8.-9. uge, når du er godt inde i jobbet.

Efter 6. måneders ansættelse, vil der være mulighed for at indgå en aftale om to ugentlige hjemmearbejdsdage. Vi vægter trivsel og livsbalance højt og vores personaleforhold er gode. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning og en Sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker og sund frokostordning.

Vores virksomhedskultur er uformel og kommunikationen er åben og respektfuld. Vi løfter i flok, og der er kort vej fra idé til handling. Vi bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

SØG JOBBET
Er du vores nye kollega? Så glæder vi os til at modtage dit CV samt motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse 1. juni og vi behandler ansøgninger løbende.
Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Anita Madvig tlf. +45 20705179.

HVEM ER VI?
Dansk Sundhedssikring er med over 500.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 240 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2