Kommunikationskonsulent til employer branding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du typen, der tiltrækker opmærksomhed?
I ATP er vi 3.000 medarbejdere, og det er alt fra investeringseksperter og IT-arkitekter, til kunderådgivere, jurister, dataspecialister og økonomer.

Vi har samlet nogle af landets skarpeste hoveder, for høj faglighed er altafgørende for, at vi kan være de bedste til at løse vigtige samfundsopgaver.

Kampen om de gode hoveder stiller høje krav til vores evner, når det handler om at fortælle historien om vores arbejdsplads og positionere ATP på det danske jobmarked. Og her kommer du ind i billedet. For netop nu søger vi en ny kollega i vores HR-afdeling, hvor employer branding er solidt forankret og højt prioriteret.

Det er selvfølgelig en fordel, men det er ikke et krav, at du har konkret erfaring med employer branding. Det vigtigste er din interesse for disciplinen, din kommunikative faglighed og din lyst til fx at arbejde med:

  • employee advocacy (herunder ATP’s ambassadørnetværk og vores faglige førertrøjer)
  • det vi kalder ’den daglige drift’ (det vil bl.a. sige databaseret annonceringsrådgivning samt produktion og eksponering af de hundredvis af jobs, vi hvert år publicerer med god hjælp fra vores to studentermedhjælpere)
  • målrettede employer branding-indsatser i forskellige områder i organisationen (det vil fx sige, at du bistår med hjælp til udarbejdelse af kernefortællinger, kanalstrategier og forskellige typer af kampagneindhold).

Er du nysgerrig?
Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatgrad inden for fx kommunikation og har høstet de første års erfaring fra en større organisation eller et bureau. Du er i stand til at drive projekter, kan holde styr på leverancer, og så er du:

  • idérig og nysgerrig på tendenser og data
  • interesseret i at forstå forretningen og interessentlandskabet i en stor organisation
  • en god formidler, ikke mindst skriftligt.

Vil du være en del af vores ambitiøse HR-afdeling?
Du bliver ansat i HR, hvor du tilslutter dig employer branding-teamet, der består af din leder, to studentermedhjælpere og en erfaren employer brandingkonsulent, Anders, der bliver din makker i det daglige.

I ATP er barren sat højt, både når det gælder ambitioner og trivsel. Vi tror på et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte - og det har vi.

Vi stiller høje krav til din faglighed, og du vil blive mødt af en forventning om at tage ansvar, stille spørgsmål og udvikle dig selv og de fællesskaber, du bliver en del af.

=dig? Så send os dit CV
Send os en ansøgning og dit CV hurtigst muligt og senest tirsdag d. 18. april.

I udgangspunktet planlægger vi 1. samtaler 20.-21. april og 2. samtaler 25.-26. april.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart i juni. Du kan læse mere om rekrutteringsforløbet her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mai Brit Bøgehus på [email protected] eller på 6133 9383.

Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.

#LI-hybrid


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Hillerød
  • Tirsdag den 18. april 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Hørsholm

    I [xxxxx] Gruppen tilbyder vi en verden af muligheder og giver dig det bedste afsæt til at skabe en lys fremtid. Vi går forrest, når det kommer til at skabe et bæredygtigt og sundt liv i hjemmet, o..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Hillerød

    Salgsassistentelev til TextilDu er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemi..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Allerød

    Læser du kommunikation, sprog, e-handel eller en anden humaniora uddannelse, elsker du struktur og høj detaljeringsgrad, og drømmer du om at prøve kræfter i et hus, hvor ambitionerne er høje, stemn..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Kongens Lyngby

    I FDM travel er vi specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om. Og som Danmarks bedste ferierejsebureau, vil vi gerne hele tiden forbedre os og udvikle de tilbud og..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 5
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 1
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6