AC-generalist til Statens Administration med fokus på ledelsesbetjening og kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Ledelsessekretariatet i Statens Administration søger nu en AC-generalist til intern og ekstern kommunikation og øvrige ledelsesunderstøttende opgaver.

Har du stærke formidlingsevner, er løsningsorienteret og kan gribe bolde, der kommer mange steder fra? Har du lyst til at bidrage til Statens Administrations interne og eksterne kommunikation samtidig med, at du indgår i et ledelsessekretariat, hvor sekretariatsopgaver og ledelsesunderstøttelse er en væsentlig del af dine arbejdsopgaver? Så vil vi glæde os til at byde dig velkommen på holdet.

Om stillingen Du vil indgå i Statens Administrations Ledelsessekretariat, hvor du i samarbejde med dine kolleger vil bidrage til understøttelse af vores forretning samt direktør og chefkreds. Dette vil bl.a. indebære at varetage ledelsesunderstøttende opgaver i et tæt samarbejde med både interne og eksterne interessenter.

Du vil herudover også skulle bidrage til vores kommunikationsportefølje med fortsat udvikling af vores interne og eksterne kommunikation samt udvikling af vores kunderettede og markedsføringsrelaterede kommunikationsindsats.

Om dig Du har en lang relevant videregående uddannelse og besidder skarpe kommunikative færdigheder. Derudover forventer vi, at du:

  • har erfaring med ledelsesbetjening og sekretariatsopgaver
  • har erfaring med kommunikationsopgaver – gerne i en offentlig kontekst
  • er en sikker og stærk formidler både mundtligt og skriftligt samt evner at omsætte fagligt stof med øje for din modtager
  • er selvkørende og udadvendt af person med særligt gode samarbejdsevner
  • kan indgå i et miljø, hvor vi til tider skal agere inden for snævre deadlines.

Om os I Statens Administration bliver du en del af en organisation bestående af ca. 300 engagerede kolleger med forskelligartede faglige baggrunde.

Statens Administration er en styrelse i Finansministeriet, der er sat i verden for at sikre effektivisering, drift og udvikling af den offentlige sektor. Vi arbejder dedikeret for at sætte standarden for effektiv administration på tværs af den offentlige sektor, skabe værdi for vores kunder samt for at formidle viden og omsætte vores ekspertkompetencer til gavn for vores kunder.

Du kommer til at indgå i Ledelsessekretariatet bestående af en teamleder og 12 medarbejdere, der varetager en bred sammensætning af opgaver såsom ledelsesbetjening, projektledelse, kommunikation, økonomi, revision m.m. Vi er et engageret team, som løser mange forskellige former for opgaver, hvor vi veksler mellem selvstændig opgavevaretagelse og tætte samarbejdsfællesskaber.

Vi værdsætter en uformel omgangstone og prioriterer at tage vare på hinanden i en travl hverdag. Sammen forestår vi betjeningen af vores direktør, chefkreds og ledelse og har en stor kontaktflade – ikke mindst til de andre styrelser i Finansministeriet.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og indplaceres som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, herunder Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Tjenestestedet er Arsenalvej 33, 9800 Hjørring.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Anne Agerbak Bilde på [email protected] eller tlf. 2130 1978.

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 13. november 2022.

Vi forventer at holde samtaler medio november og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen 1. januar 2023.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 13. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1