Taleskriver til Miljøministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en dygtig taleskriver, og kan du formidle miljøministerens politik i fængende taler og kronikker? Hvis ja, så har du nu mulighed for at blive en del af Strategi og Kommunikation i Miljøministeriets departement, hvor vi bl.a. arbejder med presse, strategi, sociale medier og taler. Her kommer du helt tæt på den politiske proces på Slotsholmen, og er med til at sætte en grøn retning for Danmark, når der træffes beslutninger om alt fra genbrug til en rigere natur og renere drikkevand.

Hvad kommer du især til at arbejde med?
Du kommer til at arbejde tæt på ministeren med primært taleskrivning og udarbejdelse af kronikker og debatindlæg. Det kan fx være taler til konferencer, indvielser, pressemøder eller erhvervsfremstød i udlandet. Du er også med til at lægge talelinjerne i strategisk vigtige dagsordner, ligesom du indimellem skal bidrage til at gøre en samrådstale sprogligt skarp. Du får en stor kontaktflade i hele ministeriet, hvor dine fagligt dygtige kolleger er klar til at klæde dig på med viden om biodiversitet, drikkevand, PFAS, skovplaner og andre spændende emner, som miljøministeren holder taler om.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en relevant kandidatuddannelse inden for fx journalistik, kommunikation, retorik eller statskundskab.
  • Har erfaring med at skrive taler fra tidligere ansættelser eller politisk arbejde og er dygtig til det.
  • Har et smukt sprog og kan skrive billedrigt, konkret og alment forståeligt.
  • Har forståelse for strategi og evne til at oversætte den sprogligt.
  • Er opdateret på dansk politik og kan skrive politisk.
  • Er god til at samarbejde og følge dine opgaver til dørs inden for givne deadlines.

Vi tilbyder
Vi er en spændende og dynamisk arbejdsplads tæt på det politiske system. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode muligheder for at videreudvikle dine faglige kompetencer i tæt samspil med dygtige chefer og kolleger. Du har gode muligheder for at påvirke dine arbejdsopgaver og stor indflydelse på din opgaveløsning. Vi deler viden og tror på, at vi finder de bedste løsninger i fællesskab. Sparring, samarbejde og engagement er nøgleord. Vi tror på, at høj faglighed sagtens kan forenes med humor og plads til smil – også i en travl hverdag.

I Miljøministeriets departement er vi knap 350 medarbejdere, og sammen med vores to styrelser, Naturstyrelsen og Miljøstyrelsen, er vi i alt ca. 2.100 medarbejdere i den samlede koncern.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten) eller den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Dansk Journalistforbund for Journalister i statens tjeneste og aftale for praktikanter, der under deres uddannelse til journalist ansættes i staten. Du vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent eller journalist på baggrund af din uddannelse og dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Miljøministeriet med tilhørende institutioner. Du kommer til at arbejde i Miljøministeriets departement, Frederiksholms Kanal 26, 1220 København K.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at ringe til teamleder Netti Yding Schneller på tlf. 24 24 37 89 eller kontorchef
Rikke Egelund på tlf. 21 79 70 93.

Du kan læse mere om Miljøministeriet på vores hjemmeside www.mim.dk.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse inkl. karakterer senest torsdag den 16. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12 og 13. Der vil forud for anden samtale skulle løses en case hjemmefra.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 16. marts 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0