Fagligt stærk generalist til kommunikationsenhed i Skatteministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du blik for, hvordan forskellige typer formidling kan gøre en forskel på et område med høj kompleksitet i processer og regler? Er du god til at samarbejde, drive processer frem og tilegne dig ny viden? Så er det måske dig, vi har brug for i en stilling med fokus på god kommunikation på tværs af Skatteministeriets koncern.

Bredt samarbejde på tværs af koncernen
Stillingen er placeret i kontoret Forretningskommunikation og Digitale Kanaler i departementets stabsafdeling. Kontoret arbejder med blandt andet intern kommunikation, interessenthåndtering, SoMe, projektledelse og kommunikationsrådgivning, både rettet mod ministeren, departementet og styrelserne i Skatteministeriets koncern.

Du skal bidrage til, at kommunikationen i Skatteministeriets koncern er af høj kvalitet. Sammen med kolleger i departementet og resten af forvaltningen skal du sikre, at der bliver lavet holdbare planer og gode produkter, hvad enten det handler om interessentkommunikation om nye toldsystemer, explainerfilm til borgere med gæld til det offentlige, breve om regelændringer på motorområdet eller noget helt andet.

Derudover vil du også skulle bidrage til fx at udarbejde præsentationer eller ministersager, skrive nyheder eller SoMe-indhold, projektleder mindre kommunikationsprojekter og rådgive huset om kommunikation. Du kommer til at blive kastet ud i ting, du ikke har prøvet før – men altid med hjælp fra gode kolleger. Vi løber af og til stærkt, men der er god stemning, og vi har selv stor indflydelse på rammer og mål for vores arbejde.

Du elsker både processen og produktet
Du har formentlig en samfundsvidenskabelig eller kommunikationsfaglig uddannelse, og gerne erfaring fra en større organisation eller måske et bureau, hvor du har fået lov at prøve kræfter med mange forskellige opgaver.

Du har en stærk analytisk sans og kan gennemskue sager med høj kompleksitet. Samtidig kan du også sætte dig til tasterne og formulere alt fra en ministerorientering til en intern kampagne. Og så kan du sikre fremdrift i en proces med mange involverede ved at være pragmatisk og tænke i konkrete løsninger.

Du har erfaring med at planlægge strategiske kommunikationsforløb, fx ved at udarbejde kommunikationsplaner og have rollen som projektleder eller koordinator. Du skal kunne give sparring til og samarbejde med både andre kommunikationsfolk og skattefaglige eksperter. Og så taler du flydende Word og PowerPoint og evt. også andre lignende sprog.

For at blive en succes i stillingen skal du kunne begå dig i en stor organisation, hvor der kan være mange holdninger til de ting, du leverer. Som person er du positiv, nysgerrig, åben og god til at skabe relationer. Du tager udfordringen op, når løsningen ikke ligger lige for og processen ikke er skåret ud på forhånd.

Arbejd tæt på det, der tæller
I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 16. august 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Christoffer Grann på 72 38 98 10 eller [email protected].

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 16. august 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0