Erfaren kommunikationskonsulent til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Folketinget har en ambition om at øge kendskabet til det parlamentariske arbejde og styrke det demokratiske engagement. Vi har nye projekter og strategiske indsatser i støbeskeen og søger derfor en dygtig og driftssikker kommunikationskonsulent, der har dokumenteret erfaring med projektledelse, og som kan levere målrettet og engagerende kommunikation.

Dine primære arbejdsopgaver

Som kommunikationskonsulent skal du bl.a. stå i spidsen for en række kommunikationstiltag, som skal understøtte det parlamentariske arbejde i Folketinget. I de kommende år har vi nemlig fokus på – gennem vores kommunikationsindsatser – at styrke borgernes forståelse af de parlamentariske processer og folketingsmedlemmernes arbejde.

For at lykkes med det skal vi blive endnu bedre til at samarbejde på tværs af huset. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt, god til at danne relationer på tværs af faggrupper og har en stærk gennemslagskraft. Du får en vigtig rolle med at definere indhold, målgrupper, format og kanalvalg for indsatserne og sikre, at de bliver grundigt evalueret.

Kommunikationstiltagene er ikke endeligt definerede. Du får derfor god mulighed for at påvirke beslutningerne.

Derudover kommer du til at fungere som sparringspartner for kolleger og chefer, særligt når det gælder produktion af tekster.

Din profil
Du har minimum fem års erfaring som kommunikationskonsulent fra bureau eller fra en større organisation. Du har erfaring med projekter – gerne som projektleder – og med at have mange kontakter i din opgaveløsning.

Dine samarbejdsevner er i top, og du styrer dine projekter sikkert i mål. Du er en dygtig og solid skribent, der formår at formidle engagerende og letforståeligt – også om komplicerede emner. Vi vægter også, at du skriver præcist og korrekt, ligesom du skal være god til at redigere andres tekster.

Som person er du målrettet og iderig, og du er tillidsvækkende og troværdig i din kommunikation. Endelig er du en god og konstruktiv sparringspartner.

Det er en fordel, hvis du kender til Folketingets arbejde og har erfaring med kommunikation fra en politisk styret organisation. Det er også en fordel, hvis du er vant til at navigere i en organisation med mange interessenter og samarbejdspartnere. Du har med andre ord fingerspidsfornemmelse og sans for politisk neutral kommunikation.

Din arbejdsplads
Du får kontor midt på Slotsholmen i hjertet af København. Her får du – udover direkte udsigt til Højesteret, Statsministeriet og De Kongelige Repræsentationslokaler – 16 engagerede kolleger i Folketingets Kommunikationsenhed. Vi leverer politisk neutral kommunikation til borgerne og forsøger hver dag at gøre det parlamentariske arbejde levende og vedkommende for alle.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads og lægger stor vægt på selvledelse, samarbejde, service og høj kvalitet. Udover at udvikle nye kommunikationsprojekter driver vi i enheden også Folketingets tv-station, Folketingets hjemmesider og sociale medier og Folketingets formidlings- og undervisningstilbud. Der er derfor gode muligheder for at bringe dine kommunikationsfaglige og personlige kompetencer i spil.

Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat efter overenskomst mellem Folketingets direktør og AC. Stillingen er på 37 timer om ugen. Ansættelsen forudsætter, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Information og ansøgning
Du kan få flere oplysninger om stillingen ved at kontakte kommunikationschef Søren Væver på tlf. 3337 3401.

Du sender din ansøgning med cv, eksamenspapirer og eventuelle anbefalinger via stillingsopslaget på Folketingets hjemmeside www.ft.dk. Her kan du også uploade eksempler på dit arbejde (kun eksempler sendt elektronisk via HR-Manager bliver set).

Ansøgningsfrist: mandag den 4. marts 2024, kl. 12.00.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 11 og 12.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 04. marts 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Presse- og kommunikationsrådgiver til PostNordVi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.Ho..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Bliver du motiveret af at drive og forbedre hjemmesider og er du knivskarp på at målrette marketingskampagner til forskellige kundesegmenter indenfor retail? Så har vi den rette mulighed til dig!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0