Kommunikationsmedarbejder til Letland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ønsker du en spændende udfordring som kommunikationsmedarbejder i en højere operativ stab? Kan du tænke dig at blive udfordret i et spændende, alsidigt og internationalt orienteret job, så er denne projektstilling muligvis noget for dig?

Du kan blive en af medspillerne i en dynamisk og kompleks organisation på divisionsniveau, som opererer med danske og udenlandske enheder og indgår i NATOs Multinational Corps North East (MNC NE)

Om os

Multinational Division North (MND N) er en operativ division, der har til formål at medvirke til afskrækkelse af et angreb på Europa og bidrage til NATOs forsvar af Letland og de baltiske lande. Divisionen indgår i NATOs styrkestruktur og har hovedkvarter i Adazi i Letland (lidt nord for Riga) og i Slagelse i Danmark.

MND N gennemfører operativ planlægning og koordination af hærstyrker i Letland og kan føre landmilitære styrker inden for det fulde opgavespektrum, hvilket er nødvendigt i forhold til divisionens unikke opgave, forsvaret af Letland og de baltiske lande.

Divisionen er en multinational enhed med p.t. 13 lande, der samarbejder tæt og indgående med nationale lettiske myndigheder og enheder, samt foresatte myndigheder i NATO om den operative opgaveløsning. Hertil kommer, at divisionen også samarbejder med enheder og bidrag fra andre NATO-lande, når de i kortere eller længere perioder er udstationeret i Letland.

Divisionen opretholder og vedligeholder divisionens efterretningsmæssige og operative situationsbillede, så divisionen kan føre i forhold til situationens udvikling. Divisionen gennemfører uddannelses- og øvelsesvirksomhed for affilierede brigader, så enheder under divisionens kommando er godt samarbejdet.

Divisionen udvikler sig selv som troppeenhed og vi går gerne forrest med udvikling af nye tiltag inden for føring, ledelse, HR, logistik, ildstøtte m.v. Uanset om tjenesten foregår fra Slagelse eller Adazi udgør det multinationale miljø rammen for spændende udfordringer og stærke relationer.

Om stillingen

MND N har behov for at styrke sin kommunikation markant. Divisionens nuværende organisation tillader kun i begrænset omfang kommunikation, der både kan understøtte den kommunikative opgave i afskrækkelse af en modstander og forståelsen for divisionens vilkår og opgaver i særligt Letland og Danmark.

Du skal kunne udvikle den interne og eksterne kommunikation for divisionen med baggrund i divisionschefens intention, herunder kunne identificere og formidle til relevante målgrupper i Danmark og Letland samt øvrige (elleve) partner nationer, der er en del af divisionshovedkvarteret, herunder kunne kvalificere dele af den strategiske kommunikation for en potentiel modstander.

Du skal kunne understøtte divisionens rolle i forbindelse med NATOs 75 års jubilæum, herunder informere og prioritere egen deltagelse eller divisionens personel i aktiviteter i forbindelse hermed. Du skal kunne bidrage til den tværgående koordination af alle pressebesøg ved MND N og vores dispositionsenheder.

Opgaven omfatter følgende delelementer, men er ikke begrænset hertil:
- Planlægning og tilrettelæggelse af chefens rejser i ind-og udland, herunder ledsagelse samt koordination af kørsel.
- Udfærdigelse af aktionslister/referater til staben på baggrund af chefens rejse- og
mødevirksomhed.
- Ansvaret for det ceremonielle område, herunder parader, mindeceremonier og lignende,
hvor chefen deltager
- Gennemførelse af sagsbehandling og løbende opfølgning på sager i relation til chefen,
stabschefen og/eller den militære assistent.
- Bidrage til udarbejdelse af materiale til briefinger, håndakter, notater, taler og referater i
forbindelse med divisionschefens aktiviteter.
- Kalenderplanlægning- og koordination for chefen.
- Koordination med underlagt enheder, lokale myndigheder, andre dele af NATO og
udenlandske samarbejdspartnere.
- Øvrig sagsbehandling.

Stillingen er tidsbegrænset, og til besættelse snarest muligt.

Du ansættes i 13 måneder, med mulighed for forlængelse indtil udgangen af 2025, med henblik på at tilvejebringe et tilstrækkeligt grundlag for og viden om divisionen m.v., således processer og procedurer kan beskrives eller revideres, herunder at divisionens kommunikative adfærd bedres.

Dit faste tjenestested bliver: Adazi/Letland.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse, som f.eks, cand. comm. eller lignende. Du er analytisk og vant til at koordinere imellem forskellige faggrupper.

Det forudsættes at du har et godt kendskab til Forsvaret, herunder NATO, og gerne erfaring fra Forsvarsministeriet, Forsvarskommandoen eller andre styrelsesniveauer. Du skal derudover kunne beherske engelsk mundtligt og skriftligt engelsk på højt niveau.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende akademikeroverenskomst på statens område. Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

For alle ansatte på Forsvarsministeriets område gælder det, at man er omfattet af særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Ansættelsen er betinget af, at du ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres fuldt egnet til udsendelse i international tjeneste.

Udstationering
Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, hvilket betyder at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter og du modtager et skattefrit udetillæg.

Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2(A), som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Lidt om Riga
Riga indeholder gode muligheder for dig og din familie. Byen er som hovedstad en lille en af sin slags, men oplevelser er der mange af og kernen af byen er særligt kendt for dens smukke arkitektur. Der er alt fra spændende museer til hyggelige parker og flotte gader, ligesom I kan gå på opdagelse i kontrasterne mellem den gamle og nye bydel. I MND N findes der et nationalt støtteelement, som kan hjælpe dig og din familie med det praktiske fx vedrørende bolig og rådgivning om skolevalg.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Military Assistant, Major Lars Juulsgaard Sørensen på tlf.: 5172 0644 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Tine Valentin Nielsen,
på telefon 3266 5768 ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Ansøgningsfristen er den 28. marts 2024.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Stillingen er tidsbegrænset og til besættelse snarest muligt.

Send os din ansøgning hurtigst muligt via linket og vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Vær opmærksom på, at dokumenter kun kan vedhæftes som PDF filer.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 28. marts 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Hos [xxxxx] tror vi på, at penge er nøglen til at arbejde for klimaet, for social ansvarlighed og for bæredygtigheden i bred forstand. I mere end 40 år har vi som værdibaseret pengein..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    Brænder du for kommunikation og kunstig intelligens, og ønsker du at være med til at forme dialogen om AI i en af Danmarks førende finansielle institutioner? Har du en særlig evne til at engagere o..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0