[xxxxx] søger kommunikationskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Anne Marie Floor Kogsbøll HR-konsulent +4572273733

Er du en iderig kommunikationsspecialist med stort overblik og passion for virksomhedskommunikation? Er du mester i værdiskabende indholdsproduktion til sociale og digitale kanaler? Og bidrager du til et godt samarbejde? Så kan du nu blive en del af kommunikationsteamet i en af Danmarks største advokatvirksomheder.

Vær med til at skabe fortællingen om Bech-Bruun
Som kommunikationskonsulent får du både mulighed for at tænke strategisk og arbejde hands-on med virksomhedskommunikation. Du kommer til at spille en vigtig rolle i vores team og i samarbejdet med resten af organisationen. Sammen med dine kolleger sikrer du formidling til både interne og eksterne nyhedskanaler, hvor vi hver dag er i kontakt med en række vigtige stakeholders.

Vores sociale kanaler er et vigtigt værktøj, når vi skal tiltrække og udvikle branchens allerdygtigste talenter. Du får rig lejlighed til at arbejde målrettet og strategisk med både employer branding og thought leadership, når vi skal fortælle de mange gode historier om Bech-Bruun.

I Bech-Bruun har vi et stort fokus på diversitet og inklusion, hvor god kommunikation er afgørende for at skabe positiv forandring. Du skal derfor have lyst til at arbejde med både corporate branding og interne kampagner, der styrker vores udvikling.

Sammen skal vi blandt andet til at arbejde med:

  • Udvikling og eksekvering af strategi for digitale og sociale kanaler
  • Planlægning af indhold og udvikling af contentplaner
  • Skriftlig og visuel indholdsproduktion til sociale medier - primært LinkedIn og Instagram
  • Indholdsproduktion til digitale nyhedskanaler som nyhedsbreve og website
  • Kampagner og markedsføringsindsatser
  • Dag-til-dag nyhedsflow og generelle kommunikationsopgaver i afdelingen

Matcher du stillingen?
Du har en kommunikationsuddannelse på kandidatniveau og minimum 3-4 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du planlægger, skriver og producerer indhold på tværs af kommunikationskanaler.

Du er en skrivestærk og velformuleret formidler med æstetisk sans og blik for detaljerne samt et godt overblik. Du tænker kreativt og har masser af ideer og lyst til at gøre dem til virkelighed.

Du er motiveret, arbejder effektivt og har en konstruktiv tilgang til opgaverne. Og så har du lyst til at være en del af et dedikeret team med masser af godt humør og sammenhold.

At arbejde i Bech-Bruun
Bech-Bruun er en af landets førende full-service advokatvirksomheder med mere end 550 erfarne og specialiserede medarbejdere. Vi arbejder tæt sammen - både i afdelingen, med ledelsen og med vores kolleger på tværs af virksomheden, og du vil referere til vores kommunikationschef.

Vi har høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Du får mange faglige udfordringer og dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring.

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling, blandt andet i vores eget Academy. Du får også en række attraktive personalegoder som for eksempel fitness- og massageordning og forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Lyder det som noget for dig?
Så upload din ansøgning, cv og referencer samt to eksempler på dit arbejde via vores hjemmeside hurtigst muligt og senest 12. maj 2023. Vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Stine Røpke Lindrup på 25 26 37 40.

Bech-Bruun ønsker at være en inkluderende arbejdsplads med plads til forskellighed. For at sikre en åben rekrutteringsproces beder vi dig undlade at inkludere et billede af dig selv, når du ansøger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København Ø
  • Fredag den 12. maj 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Presse- og kommunikationsrådgiver til PostNordVi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.Ho..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Bliver du motiveret af at drive og forbedre hjemmesider og er du knivskarp på at målrette marketingskampagner til forskellige kundesegmenter indenfor retail? Så har vi den rette mulighed til dig!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2