Kommunikationsrådgiver til [xxxxx]s store projekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Det er ikke alle, der lægger mærke til os i hverdagen, men færdes du i hovedstadsområdet, støder du på os konstant: Fra rent vand i hanen, varme i radiatoren til gas på komfuret. Derudover investerer vi i disse år massivt i vores underjordiske infrastruktur for at sikre byen mod fremtidige skybrud. Vi ombygger og moderniserer en række af Danmarks største vandværker, så vi kan levere blødere vand i verdensklasse til mere end en million kunder. Og så arbejder vi for at udvikle nye vedvarende energikilder til fremtidens fjernvarmeforsyning.

Medvind til HOFORs projekter
Som vores nye kommunikationsrådgiver vil du komme til at arbejde med ekstern kommunikation, og få ansvaret for kommunikation omkring nogle af HOFORs større skybrudsprojekter. Målet er at gøre interessenterne til medspillere. Hvis du har viljen, erfaringen og kreativiteten til at rådgive og nytænke, lave kommunikationsgrundlag og planer og selv løbende udføre planerne til tiden, så er det måske dig, vi leder efter. Du får mulighed for at arbejde med hele kommunikationspaletten - events, dialogmøder, SoMe, digitale løsninger, skilte, nyhedsbreve, intranetartikler, presseomtale, flyers, web. Alt sammen i samarbejde med kollegerne i afdelingen, i resten af HOFOR og med eksterne partnere.

Kreativ og nytænkende kommunikationsrådgiver
Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for kommunikation, og at du har erfaring med projektkommunikation fra en større virksomhed eller myndighed.
Du er god til at tænke i koncepter som virker på tværs af platforme og kanaler. Du lader målsætningen styre dine valg og din rådgivning, så dine forretningspartnere trygt lægger kommunikationen i dine hænder. Og ikke mindst er du struktureret i din arbejdsform, så både du og dine samarbejdspartnere bevarer overblikket.

Husk i ansøgningen at fortælle os de gode eksempler og koncepter, du har været med til at få ud over rampen.

På punktform, forestiller vi os, at du kan nikke genkendende til flere af følgende færdigheder:

  • Du har blik for de gode historier som understøtter brandet
  • Du tænker visuelt samtidig eller før teksten.
  • Du trives som strategisk rådgiver som også eksekverer
  • Du er kreativ og god til effektivt at omsætte ideer til handling
  • Du skriver og formidler målrettet og levende
  • Du har gerne erfaring med adfærdsdesign og nudging
  • Du har gerne erfaring med og interesse for bæredygtighed, klimaløsninger og infrastruktur

25 dygtige kolleger ser frem til at byde dig velkommen
I afdelingen er vi 25 dygtige kommunikationsfolk heraf tre studentermedhjælpere. Du bliver ansat i det team, der arbejder med eksterne projekter og kampagner, men du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores pressefolk og kollegerne bag vores interne og digitale kommunikation. Ud over de mange spændende opgaver, tilbyder vi en hverdag med højt til loftet og plads til godt humør. Vi løser vores opgaver – store som små – med engagement, motivation og faglig stolthed, og vi bidrager alle engageret til den positive og kollegiale stemning i afdelingen.

Derudover har vi fantastisk kaffe, en virksomhed fuld af fascinerende fun facts, 2000 km vandrør, en af Danmarks bedste kantiner, metro til døren og et hav af cykelstativer, så der er rig mulighed for at lade bilen stå derhjemme. I HOFOR vægter vi vores medarbejderes trivsel højt, og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor der er mulighed for hjemmearbejde, efter aftale med din nærmeste leder.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel.
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 25. august 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lise Groth Bendsen, kommunikationsrådgiver, på telefon 2795 2142 eller Lone Højlund, teamleder, på telefon 2795 2120. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Vi forventer at afholde første samtaler i uge 36, 2023.

Vi ved godt, at du nok ikke kan alt, det vi efterspørger i opslaget – så skriv trygt, hvad du er stærk til, og hvad du skal udvikle hos os. Vedlæg gerne eksempler på historier, der ramte traditionelle og digitale kanaler, som du stod bag.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København S
  • Fredag den 25. august 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    København, DanmarkEr du motiveret af at drive og forbedre hjemmesider og er du knivskarp på at målrette marketings kampagner til forskellige kundesegmenter? Så har vi en den rette mulighed til .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6