Vikarstilling: Idérig og strategisk kommunikationskonsulent – 1-årigt barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København S

Kan du skabe medlemskommunikation, som brænder igennem hos medlemmerne? Kan du arbejde strategisk med både små og store kommunikationsindsatser, og kan du gøre det interessant, relevant og fængende? Så er det dig, vi søger til vores barselsvikariat som strategisk kommunikationskonsulent.

Vi er nemlig på udkig efter en strategisk kommunikatør, som kan håndplukke i vores organisations enorme viden og unikke services og produkter og få det kommunikeret til medlemmerne i de rigtige formater, på relevante kanaler, med de rette vinkler og på det rette tidspunkt.

Du skal i stillingen orkestrere sammenhængende kommunikationstryk, så vi når medlemmerne med en tydelig stemme. Du har både det strategiske blik til at holde fokus på målgruppe, formål, budskaber og kanaler, og du har idéerne til, hvordan vi kan skabe indhold, som ikke bare forsvinder i mængden, men som gør, at man stopper op og klikker.

Du er digital i din tilgang til kommunikation og formidling. Du tænker naturligt på tværs af formater og kanaler og har blik for og ideer til nye måder at ramme vores medlemmer med fedt og relevant indhold.

Om afdelingen

Du bliver en del af en spændende organisation i vækst med over 370 ansatte og 135.000 medlemmer og en kommunikations- og marketingafdeling med 25 dygtige kolleger med et bredt spænd af kompetencer inden for hele MarKom-paletten. Organisatorisk er du forankret i kommunikationsteamet med reference til Head of Communications Stine Glerup Søndergaard.

Du kommer ind i en afdeling, hvor vi motiveres af at samarbejde og sammen skabe noget, der gør en forskel. Vi har nemt til grin og er gode til at fejre succeserne. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige kolleger, der driver vores kommunikationskanaler (på web, SoMe og nyhedsbreve). Både du og dine kolleger er eksekverende på udvikling af nyt indhold. Derudover vil du arbejde tæt sammen med vores grafikere, journalister og interne fageksperter.

I denne stilling får du en berøringsflade bredt ud i huset, hvor du møder en organisation, der prioriterer kommunikation, gerne vil udvikle sig og prøve nye ting af.

Dine opgaver spænder over:

  • Strategisk kommunikationsplanlægning af Ledernes prioriterede emner med fokus på medlemmet
  • Skabe kreativ, fængende og værdiskabende kommunikation
  • Skitsere og deltage i produktionen af fængende indholdsprodukter i de formater, som egner sig bedst
  • Koordinere med kanalejere af Ledernes kommunikationskanaler, med fagfaglige eksperter og med vores digitale udviklere

Vi ser efter dig, der:

  • Har stor erfaring i at skabe fængende kommunikation og udøve strategisk kommunikationsplanlægning
  • Har et kreativt og solidt digitalt mindset
  • Kan skabe fængende og brugerfokuseret indhold
  • Har en proaktiv og udadvendt tilgang med et stort drive

Vi tilbyder:

  • En stilling med en helt særlig mulighed for at have indflydelse på medlemskommunikationen i Danmarks største interesseorganisation for ledere
  • En dynamisk, ambitiøs og uformel kultur, hvor vi vægter samarbejde og faglig udvikling højt
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Blandt andet syv ugers ferie, sundhedsforsikring, tandlægeforsikring, ulykkesforsikring, sportsaktiviteter, kantineordning fra Meyers herunder mulighed for takeaway, massageordning mm.

Arbejdet foregår på vores hovedkontor på Vermlandsgade 65, 2300 København S. Vi har en fleksibel hverdag og mulighed for at arbejde hjemme 2 dage om ugen.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi arbejder bevidst med diversitet og inklusion og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, handicap fysisk som psykisk, kønsdiversitet, seksualitet, politisk tilhørsforhold m.v., at søge stillingen.

I Lederne er det ikke vigtigt, hvordan du ser ud, men derimod hvem du er som person. Derfor vil vi gerne opfordre dig til ikke at sætte billede på dit CV.

Er du den rette?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV senest onsdag den 27. september 2023.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte strategisk kommunikationskonsulent Signe Green på mail [email protected] eller på telefon 3283 3446 eller Head of Communications Stine Glerup Søndergaard på mail [email protected] eller på telefon 3283 3383.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København S
  • Søndag den 08. oktober 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Presse- og kommunikationsrådgiver til PostNordVi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.Ho..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Bliver du motiveret af at drive og forbedre hjemmesider og er du knivskarp på at målrette marketingskampagner til forskellige kundesegmenter indenfor retail? Så har vi den rette mulighed til dig!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5