Erfaren webredaktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er digital formidling der, hvor du har det som en fisk i vandet? Kan du gå forrest og vise vejen frem som ansvarlig for vores vigtigste kanal udadtil HOFOR.dk, så har vi det helt rigtige job til dig.

Ud over stort og spændende ansvar, kan du se frem til at blive del af et godt team i en stor kommunikationsafdeling, hvor der både er rart at være og mulighed for at udvikle sig via sparring med mange dygtige kolleger.

Du sikrer rød tråd og skaber relevans som redigerende og skrivende på HOFOR.dk
Svesken på disken. Forsyning oser ikke i udgangspunktet af sex og spænding. Ikke desto mindre er det muligt at gøre en historie om for eksempel spildevandshåndtering til både vedkommende og interessant læsning. Hvis man altså har værktøjskassen i orden. Ledestjernen for dit arbejde er relevans. Du skal gøre HOFORs kommunikation brugbar og inspirerende for såvel kunder som samarbejdspartnere med fokus på HOFOR.dk. Indholdet kan være alt fra præcis information om nye priser, til større temaer om for eksempel skybrudssikring eller nye vindmølleparker.

Du lykkes ved grundlæggende at have styr på den overordnede strategi og konceptet, så du kan sikre en rød tråd på tværs af historier. I forlængelse af det skriver du selv historier, men da du slet ikke kan dække det hele, bruger du også en stor del af din tid på kvalitetsmæssigt at løfte andres historier. Det kan både være som rådgiver og som redigerende. Herunder står du i spidsen for vores kommende redaktørnetværk.

Dine opgaver omfatter:

  • Skrive og redigere tekster så de fanger målgruppen
  • Udvikling og produktion af nye temaer og nye områder på HOFOR.dk
  • Styring af publicering og prioritering på HOFOR.dk, herunder forsiden
  • Opbygning og pleje af netværk af redaktører – inspiration, sparring og motivation
  • Løbende kvalitetssikring og optimering af indholdet, formidling og koncepter på web – følger vi vores retningslinjer og tone of voice
  • Omsætte nye, digitale tendenser til udvikling på HOFOR.dk
  • Tæt samarbejde med teamet (særligt den ansvarlige for web-udvikling), Kommunikationsafdelingen og resten af HOFOR

Minimum tre års erfaring fra lignende rolle med stor berøringsflade
Som ansvarlig for ganske meget indhold får du brug for al dit overblik samt ikke mindst din evne til at eksekvere hurtigt og effektivt under deadlinepres. Det gælder uanset, om du skriver eller redigerer. Du har en pragmatisk og løsningsorienteret tilgang med evne for at få det bedste ud af en given situation med dit gode humør intakt.

Udover at være god til at skrive og formidle på digitale platforme, mestrer du også brug af den digitale værktøjskasse. Det omfatter lige fra brug af visuel formidling (grafik, billeder, video, kort, etc.) til, hvordan man arbejder struktureret med at søgeoptimere indhold.

Du er selvfølgelig ikke en ø. Du er en af husets centrale historiefortællere, og historierne kommer kun, hvis du er en del af huset. Du skal derfor trives med og være god til at bygge relationer til mange forskellige mennesker på alle organisatoriske niveauer. Det gælder i forhold til kilder, som rådgiver og som sparringspartner.

Derudover rummer dit CV:

  • Minimum tre års erfaring med digital kommunikation og drift af redaktion på websites
  • Stærk pen og solidt greb om grammatikken – du har styr på nutids-r, stavning og tegnsætning
  • Interesse for de nyeste tendenser i forhold til digitalisering og web fx AI
  • Hands-on erfaring med CMS-systemer – vi bruger WordPress
  • Kendskab til webtilgængelighed

Din nye afdeling
Du bliver del af en stor kommunikationsafdeling, der tæller 23 dedikerede kommunikatører og tre dygtige studentermedhjælpere. Her bliver du del af det team, der har ansvar for intern kommunikation, employer branding og web.

Vi har en fælles tro på, at hvis man har det sjovt og trives, så leverer man alt andet lige højere kvalitet. Så trivsel og arbejdsglæde er vigtige pejlemærker for os, og fleksibilitet er selvfølgelig en del af dette. Derudover kan du glæde dig til fantastisk kaffe, en af Danmarks bedste kantiner, metro til døren og et hav af cykelstativer, så der er rig mulighed for at komme grønt til og fra kontoret i Ørestaden. Du kan også læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 4. oktober 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at sende en sms til Mette Schroll Bennekou, teamleder på 2795 2240. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København S
  • Onsdag den 04. oktober 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 5
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 4
4. april 2024 3