Skarp analytiker til Kontor for Analyse og Kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Brænder du for at udvikle dagtilbud, skoler og uddannelser gennem data og analyser? Trives du med varierede opgaver, hvor du både kan anvende dine analytiske og formidlingsmæssige kompetencer? Så vil vi gerne høre fra dig.

Vi søger en ny kollega, fordi vi har fået en række nye opgaver med blandt andet at udvikle ”Viden Om” på ordblindeområdet, undersøge uddannelsesforløb for børn og unge med udsatte behov, undersøge hvad der karakteriserer højtpræsterende skoler og udvikle forsøg med indsatser til at øge gennemførelse på SOSU-uddannelserne og hovedområdet ”Omsorg, sundhed og pædagogik”.

Vi arbejder med evalueringer, analyser og undersøgelser samt rådgiver om arbejdet med viden og data i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Som ny kollega vil du især komme til at beskæftige dig med at:

  • gennemføre evalueringer, undersøgelser, forsøg, forskningskortlægninger, analyser og udviklingsprojekter, der sikrer viden om, hvad der virker, og bidrager til at understøtte praksis og politik på uddannelsesområdet.
  • udvikle anvendelsen af data i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
  • give metodisk sparring i forbindelse med opstart og gennemførelse af projekter. Det kan være i forhold til projektideer, krav til eksterne leverandører i opgavebeskrivelser, dialog med videns- og forskningsmiljøer om valg af metode- og analysedesign osv.
  • udarbejde ministersager, vidensbidrag og kommunikationstiltag i forbindelse med offentliggørelse af rapporter og analyser.

Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, hvor vi sparrer og samarbejder om at løse vores opgaver. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med medarbejdere i hele Børne- og Undervisningsministeriets koncern.

Din profil

Vi forestiller os, at du er nyuddannet eller med få års erhvervserfaring og har en samfundsvidenskabelig kandidat- eller forskeruddannelse (for eksempel inden for økonomi, statskundskab eller sociologi).

Derudover lægger vi vægt på, at du har:

  • stærke metodiske kompetencer – til denne stilling ligger vi særlig vægt på kompetencer inden for kvalitative metoder, men det er en fordel, hvis du også har viden om kvantitative metoder
  • gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • viden om børne- og uddannelsesområdet, herunder gerne indenfor elever med særlige behov/børn og unge i udsatte positioner
  • en selvstændig, struktureret og omhyggelig arbejdsform med fokus på resultater
  • gode samarbejdsevner


Om os

Kontor for Analyse og Kommunikation arbejder for at udvikle anvendelsen af viden og forskning i dagtilbud, skoler og uddannelser i tæt samarbejde med læringskonsulenter og forsknings- og vidensmiljøer. Ligesom vi arbejder med at understøtte styrelsens arbejde med data, viden og kommunikation. Kontoret har 42 medarbejdere og er organiseret i et EMU- og kommunikationsteam og et vidensteam. Du kommer til at indgå i Vidensteamet, hvor vi i dag er 24 fuldmægtige og konsulenter, 2 studentermedhjælpere og 2 teamledere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest den 1. november 2023.

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt. Du bliver ansat som AC-fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.

Ansættelsessted: Teglholmsgade 1, 2450 København SV.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Rune Hejlskov Schjerbeck, på telefon 2489 9432 eller teamleder Jon Jespersen, på telefon 3392 5668.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest søndag den 17. september 2023. Vi forventer at holde første samtale i torsdag den 21. september og anden samtale den 25. september. Til anden samtale skal man forberede besvarelse af en case, hvor det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København SV
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3