Kommunikationsmedarbejder til alle opgaver inden for kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kribler det i dine fingre for at komme til tasterne, hvis vi siger: nyhedstekster, intranettekster og LinkedIn-opslag? Og bliver du begejstret, hvis vi følger op med: grafik- og videoopgaver, kommunikationsplaner og projekter på tværs af organisationen? Bliv en del af vores kommunikationsteam og få mulighed for at arbejde med en række forskellige opgaver og projekter.

Et lille team med stor variation i opgaverne
Kommunikationsteamet i Skatteankestyrelsen er et sjovt og effektivt team med tre konsulenter og en teamleder. Vi har en omskiftelig hverdag, hvor variationen i opgaverne er stor, så du får rig lejlighed til at anvende og udvikle dine kommunikationskompetencer. Dit sociale gen får du også brug for – både i samarbejdet med teamet, og når vi samarbejder med kolleger i styrelsen og resten af Skatteministeriets koncern.

Som kommunikationsmedarbejder kommer du til at engagere dig i vores mange forskellige opgaver – også de praktiske. Hos os tager alle del i opgaverne, uanset hvor store eller små de er. Vi arbejder bredt med kommunikationsområdet og klarer alt fra at skrive tekster til intranettet og lave grafikker til at håndtere pressekontakt og udarbejde materiale til employer branding. Du får mulighed for at tage del i det hele og mulighed for at dygtiggøre dig i alle aspekter af kommunikationsfaget. Vi lægger en plan for din faglige og personlige udvikling sammen med dig og tilrettelægger et onboardingprogram skræddersyet til dig.

Du skal hjælpe os med at løse vores vigtige opgave med at sikre kompetent og uafhængig klagebehandling på skatte- og vurderingsområdet. Aktuelt er vi som styrelse i gang med en spændende udfordring, fordi vi skal håndtere borgernes og virksomhedernes klager over de nye ejendomsvurderinger.

I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår, og rammerne for arbejdstilrettelæggelsen drøfter du med din leder med udgangspunkt i den samlede opgaveløsning.

Du vil arbejde med en række kommunikationsopgaver

  • produktion af nyhedstekster og tekster til fx LinkedIn
  • indhold til vores intranet og hjemmeside samt webstatistik
  • grafiske opgaver samt foto- og videoopgaver
  • projektarbejde og koordinering af opgaver på tværs af styrelsen og Skatteministeriets koncern.


Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • har en kommunikationsfaglig baggrund eller er et kommunikationstalent. Du har måske nogle års erfaring eller er nyuddannet (gerne med erfaring fra et studiejob).
  • har erfaring med web, grafisk arbejde samt video og kan skrive godt og korrekt.
  • arbejder selvstændigt, struktureret og har lyst til at arbejde med koordinering og projektstyring.
  • bidrager med gåpåmod, en positiv vinkel på opgaverne og har forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation.


Din nye teamleder Peter Tranum Baumann glæder sig til at møde dig
”I kommunikationsteamet er vi fire kolleger – fem med dig, som sammen arbejder med de fleste hjørner af kommunikationsfaget. Vi er en del af direktionssekretariatet, der samlet set består af 10 medarbejdere. Samarbejdet med vores direktion er tæt og tillidsfuldt, og det er vores samarbejde med resten af organisationen også. Stemningen på kontoret er uformel. Vi sparrer med hinanden fagligt, og byder alle ind på kontorets opgaver, men vi deler også løst og fast – og gerne en kop kaffe – i løbet af arbejdsdagen”, fortæller Peter Tranum Baumann.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du…
… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg jobbet” senest den 10. august 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne Marie Timmermann på tlf.: 3376 2571 i ugerne 27, 28 og 29. Fra uge 30 kan du kontakte kommunikationschef Peter Tranum Baumann med spørgsmål på tlf. 3376 2445.

Vi afholder 1. samtale i uge 33, og der vil være en skriftlig case i forlængelse af samtalen. I forbindelse med 2. samtale i uge 34 bruger vi personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj. Testene tages inden 2. samtale.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato og arbejdssted
Startdato er 1. oktober 2023 eller hurtigst muligt efter aftale.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er som udgangspunkt i København helt centralt ved Vesterport Station på adressen: Ved Vesterport 6, 4. sal, 1612 København V.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Torsdag den 10. august 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    We are now looking for an experienced Freelance Copy Writer (Maternity leave cover) with great knowledge of content strategy and with excellent writing and proofreading skills! As our Copywrit..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0