Vikarstilling: Kommunikationskonsulent, barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København V

Brænder du for at formidle budskaber, der gør en forskel? Vil du styrke uddannelsernes image? Er du dygtig til at formidle historier på sociale medier og hjemmesider? Hvis ja, så glæder vi os til at høre fra dig!

Om jobbet Vi søger en barselsvikar til vores kommunikationsteam. I tæt samarbejde med to kolleger, skal du løse en bred vifte af opgaver inden for intern og ekstern kommunikation.

Som kommunikationskonsulent vil du blandt andet arbejde med:

  • Produktion og bearbejdning af foto og video til den interne og eksterne kommunikation.
  • Produktion af opslag på Facebook og Instagram – ikke mindst med fokus på alle de aktiviteter vores dygtige elever og kolleger sætter i gang på skolens adresser.
  • Deltagelse i udviklingen og redaktion af sosuh.dk.
  • Kommunikationsopgaver internt og eksternt; kommunikationsplanlægning, sparring med kolleger om indhold og budskaber, formulering og layout.
  • Formidling og kommunikation i forbindelse med tværfaglige udviklingsprojekter på skolen.
  • Samarbejde med og omkring SOSU Hs rollemodeller. Se mere her: link.

Du kommer til at indgå i et team, der er en del af sekretariatet for organisatorisk udvikling og kommunikation. Kommunikationsteamet og sekretariatet er kendetegnet ved højt engagement og fokus på samarbejde, videndeling og udvikling. Vi er opsøgende og nysgerrige i forhold til, hvad der sker på hele vores skole for vores elever og kursister, og i vores omverden.

Om dig Du kan se de gode historier, der udspiller sig omkring dig, og er en dygtig og kreativ formidler, der kan ramme vores mange målgrupper; ansøgere og forældre, elever, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere og interessenter på andre skoler, i kommunerne og i regionen.

Du er initiativrig og kan både arbejde selvstændigt og indgå i samarbejde på tværs. Du trives i et uformelt og dynamisk miljø.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er rutineret i udvikling og drift af sociale medier.
  • Er dygtig til hele eller dele af Adobe-pakken; PremierePro, Photoshop, Illustrator og InDesign.
  • Er en skarp og kreativ kommunikatør uanset målgruppe.
  • Har kendskab til Umbraco.
  • Er klar til at sætte dig ind i nye tekniske løsninger og arbejdsflows.
  • Har lyst til at opsøge og inddrage elever i løsningen af dine opgaver.

Vi modtager gerne ansøgninger fra nyuddannede eller ansøgere med begrænset erfaring.

Vi tilbyder Spændende og alsidige opgaver i en lærende og udviklingsorienteret organisation. Du bliver en del af en dedikeret medarbejdergruppe, der hver dag arbejder for at vores elever får den bedst mulige uddannelse.

Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed.

Er det noget for dig? Sådan søger du Send din ansøgning med bilag via knappen ”søg stilling” nederst på siden. Det er kun ansøgninger, der sendes via rekrutteringssystemet, der kommer i betragtning.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten og du vil blive indplaceret på baggrund af dine kvalifikationer.

Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Vi lægger stor vægt på en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid samt mulighed for fleksibel arbejdstid. Vi har røgfri arbejdstid. Tjenestestedet er enten København, Brøndby eller Hillerød. Det har du selv indflydelse på. Der vil jævnligt være opgaver og møder på alle skolens ni adresser. Der er gode mulighed for fleksibilitet i forhold til arbejdsrammer, herunder mulighed for hjemmearbejde.

Stillingen er tidsbegrænset til den 1. august 2024 med mulighed for forlængelse.

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte Chef for organisatorisk udvikling og kommunikation Helle Sloth på mobil 24 94 95 77 eller mail [email protected] i ugerne 27, 28, 31 og 32.

Ansøgningsfrist og proces. Ansøgningsfristen er 11. august 2023. Forventet tiltrædelse den 1. oktober 2023 eller snarerest muligt. Vi holder samtaler den 16. august 2023.

SOSU H vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte: SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt. Se videoer om vores uddannelser her.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger i Region Hovedstaden. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye høje standarder på vores uddannelsesområde. Vi skal arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd. Bliv desuden klogere på hvilke elever vi har på SOSU H, og hvad du kan blive en del af på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Fredag den 11. august 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Bliver du motiveret af at drive og forbedre hjemmesider og er du knivskarp på at målrette marketingskampagner til forskellige kundesegmenter indenfor retail? Så har vi den rette mulighed til dig!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0