KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER MED GRAFISK SNILDE OG ERFARING MED SOME SØGES TIL CPH STAGE

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Teaterfestivalen CPH STAGE søger fra november 2023 en kommunikationsmedarbejder, som vil være med til at sætte sit præg på festivalens kommunikation. Kan du lide at skabe content til sociale medier og nørde den gode tekst? Kan du lide tætte samarbejder og at løfte store projekter i flok? Så vil vi
rigtig gerne høre fra dig!

OM DIG
For at være kvalificeret til jobbet skal du have erfaring med:

  • Skriftlig kommunikation både på sociale medier og i længere formater
  • Opsætning og monitorering af kampagner på sociale medier
  • Udarbejdelse af den gode tekst med publikum for øje
  • InDesign og Photoshop, da der vil være enkelte grafiske opgaver

Du skal være flydende på dansk og have gode sprogkundskaber på engelsk. Sidst, men ikke mindst skal du gerne have enten erfaring fra eller en interesse for kulturbranchen.

PRIMÆRE OPGAVER

  • Skabe content til sociale medier
  • Opsætte og monitorere kampagner på sociale medier
  • Assistere med tekstarbejde til program, hjemmeside og nyhedsbreve
  • Diverse ad hoc opgaver såsom hjemmesideopdatering, billedredigering, registrering m.m.

Alle opgaver vil blive løst i tæt dialog med den kommunikationsansvarlige. Stillingen tilbyder dog også en stor grad af frihed til at udvikle og sætte sit præg på flere af opgaverne.

VI TILBYDER
At lave festival er en holdsport, og på vores lille festivalsekretariat arbejder vi derfor tæt sammen på tværs af vores tre afdelinger. Organisationen er dynamisk og bliver gradvist større, jo tættere vi kommer på festivalen. Det kræver derfor også, at man er omstillingsparat og har en naturlig lyst til at sørge for, at alle føler sig som en del af teamet - uanset hvornår de træder ind i organisationen.

På vores kontor har nogle arbejdet med teater i mange år, mens andre er grønne i branchen. Begge dele hilser vi med begejstring velkommen! Der er i perioder rigtig travlt, og her løber vi stærkt. Men vi kan også godt lide fællesmorgenmad, kage og fejringer. Alt det håber vi, du vil være en del af.

OM CPH STAGE
CPH STAGE er en teaterfestival i København og på Frederiksberg, som hvert år fylder byen med danske og internationale teaterforestillinger. Festivalen har desuden et eventprogram for publikum, ligesom vi skaber forskellige typer af arrangementer for den danske scenekunstbranche. Festivalen har eksisteret siden 2013 og løber i 2024 fra den 30. maj - 8. juni.

PRAKTISK
Stillingen er sat til at løbe over syv måneder med start 1. november (eller snarest derefter) og frem til slutningen af juni 2023. Arbejdstiden vil blive fordelt således, at du i november og december er ansat til 25 timer/ugentligt og fra 1. januar-1. juli fuldtid. Bemærk, at vi ikke er lønførende.

Send din ansøgning og CV til [email protected] senest fredag d. 20. oktober kl. 12.00 og skriv Kommunikationsmedarbejder i emnefeltet.

CPH STAGE ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed i branchen. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Signe Demant Hansen på [email protected]

www.cphstage.com


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Fredag den 20. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1