Digital kommunikationskonsulent til Danmarks bedste fagforening

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kan du lave sublime kommunikationsløsninger, der kan give idas 155.000 medlemmer den optimale værdi af deres fagforeningsmedlemskab?

Har du bredt kendskab til digitale kommunikationsredskaber og har du flair for at arbejde projektorienteret og datadrevet?

ida har hundredvis af tilbud på hylderne til vores medlemmer, der er ingeniører, eller som arbejder inden for it eller naturvidenskab. Vi arbejder hele tiden på at forbedre og forny kommunikationen af vores tilbud, så medlemmerne får mest muligt glæde af dem.

Vi har brug for en kommunikatør, der både mestrer produktion og projektledelse, da vi har flere større opgaver, der kræver begge dele.

Opgaverne

Mens dine kollegaer har travlt med at optimere den daglige drift og langsigtede strategiske indsatser, vil dit fokus være på enkeltstående projekter.

Det kan være som driver af mindre kommunikationsprojekter, hvor du selv er eneste udførende, men samtidig håndterer en bred kreds af interessenter. Det kan også være som kommunikationsansvarlig i store projekter, der går på tværs af organisationen, hvor du styrer planer og ressourcer på kommunikationsdelen.

Overenskomstforhandlinger- og resultater er for eksempel en tilbagevendende begivenhed for vores medlemmer. Forhandlingerne er en længere proces, der kræver tæt koordination mellem fagligheder som jura, kommunikation og administration. I det samarbejde vil du for eksempel kunne bidrage med viden om medlemmernes kommunikationsbehov løbende og levere kommunikationsplaner, produktionsplaner og indhold til disse.

Hvert år laver ida lønstatistik, som giver medlemmerne et godt udgangspunkt for at forhandle deres personlige løn. Selv om projektet bor i idas analyseafdelingen, kræver det en stram tidsstyring på kommunikationssiden og koordinering med forskellige fagligheder. Der er onlineværktøjer, der skal opdateres, data der skal flettes ind i personlige mails, web- og mailtekster, der skal opdateres og mange lignende opgaver. Vi har en forventning om, at du kan løse en del af disse opgaver selv, men du vil også få mange fagstærke kollegaer, som kan hjælpe.

Vi ønsker ikke kun en opgaveløsende kollega. Vi ser meget gerne, at du også er med til at nytænke og udvikle, de projekter som du driver eller selv sidder med i. ida ønsker desuden, at det skal være nemt for medlemmerne at bruge vores tilbud. Derfor ønsker vi også, at du er god til få simple løsninger ud af komplekse processer.

Du skal kunne arbejde datadrevet, og med tal kunne argumentere for, hvad der er den bedste kommunikationsløsning for medlemmerne. Som fagforening har ida dog også kommunikationsbehov, der ikke kvalificeres af klikrater eller sidevisninger. Dem ved du selvfølgelig også, hvordan du vil gribe an.

De overordnede mål for stillingen er:

  • Sikre at større kommunikationsindsatser i ida kommer sikkert i havn. Det vil sige, i god tid, med gode resultater, glade interessenter og med dokumentation af, hvad der skal gøres bedre næste gang
  • Sikre at kommunikationen i store projekter på tværs af ida er modtagerorienteret
  • Udvikle tilbagevendende projekter og produkter, så potentialet optimeres eller arbejdsgangen lettes

Din profil

Vi drømmer om dig, der har flere års erfaring indenfor kommunikation, journalistik eller content marketing og har drevet større eller mindre kommunikationsprojekter.

  • Du har den kommunikative værktøjskasse i orden og kender til de fleste redskaber – særlig online
  • Du arbejder struktureret og har godt overblik over tid og ressourcer i dine projekter
  • Du arbejder innovativt, evaluerer på dine indsatser og identificerer forbedringsmuligheder
  • Du har gerne erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation e.l. med mange interessenter og dagsordner

Om os

Du bliver en del af vores dygtige og kreative marketing- og kommunikationshold på 27 mennesker, der styrer alt fra idas brandprofil, skrivning og videoproduktion, til opsættelse af hjemmeside, nyhedsbreve, SoMe-kommunikation, hvervekampagner, annoncering og marketing automation. Kommunikationskonsulenten refererer til Gruppelederen for Medlemsværdi og Engagement i afdelingen Marketing & Kommunikation.

Det får du i ida

I ida er vi en skøn blanding af familiefolk og studerende, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi brænder alle for kommunikation og markedsføring, der appellerer bredt, og derfor håber vi også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Vi har flekstidsordning og arbejder fri af tid og sted, hvilket betyder at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted i samspil med nærmeste leder, team og efter opgavebehov. Det betyder også, at vi som ansatte både brænder for at skabe værdi for vores medlemmer, brugere og kollegaer, men stadig kan nå hjem og hente børn – eller komme med til fredagsbaren i naboafdelingen.

Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn, samt en fremragende frokostordning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe til Gruppeleder for Medlemsværdi og Engagement David Hjuler Bergeon torsdag d. 12. oktober kl. 10-11 eller tirsdag d. 17. kl. 13-14 på 33 18 47 99.

Ansøgning og ansøgningsfrist

Hvis du kan se dig selv i både jobbet og som vores nye kollega, vil vi glæde os til at læse din ansøgning! Vores ansøgningsfrist er søndag d. 22. oktober.

Vi kontakter kandidater mandag d. 23. oktober og afholder første samtaler tirsdag d. 24. oktober, og anden samtale fredag d. 27. oktober. Kommer du videre til anden samtale vil du forud for samtalen skulle foretage en personlighedstest og en caseopgave. Ønsket start senest d. 1. december.

Bemærk, at du kun kan søge jobbet via vores rekrutteringssystem. Vi behandler desværre ikke ansøgninger sendt pr. e-mail eller lignende. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Vil du være med til at sætte retning for fremtidens professionelle i reklame-, design-, kommunikations- og mediebranchen, så de ikke alene kan begå sig, men også være med til at udvikle deres branc..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Står du på en bred kommunikationsfaglighed, og trives du med strategiske udviklingsopgaver? Ser du organisationers interne kommunikation som afgørende for organisationsudvikling, og forstår du kob..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Har du en [xxxxx]øm om at arbejde med sociale medier til en ung målgruppe? Og får ord som struktur, captions og kommentarspor det til at gibbe i dig – på den gode måde? Så er det måske dig, vi søger!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0