Bygningsstyrelsen søger velskrivende kommunikationsmedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Skriver du skarpt, præcist og fængende? Kan du se den gode historie i vores byggerier, ejendomme, facility management og Bygningsstyrelsen som arbejdsplads? Kan du få historierne ud at leve både i journalistiske stærke videoer, i LinkedIn-opslag og på hjemmesiden? Så er du måske den kommunikationsmedarbejder, vi mangler.

Bygningsstyrelsen søger en kompetent og entusiastisk kommunikatør, som bliver ansvarlig for løbende at udvikle og drive vores sociale medier og hjemmeside. Vi har mere end 16.000 følgere på LinkedIn, men vi vil meget gerne have endnu flere ved at levere nærværende og relevante historier, som kan engagere gruppen af overvejende fagligt interesserede følgere.

Din hovedopgave omhandler udvikling og produktion af journalistisk vinklede historier på vores fagområder: Byggeri, facility management, ejendomsvirksomhed, HR (særligt ift. Employer Branding), økonomi og IT. Du får derfor en bred kontaktflade i organisationen med fagligt dygtige kollegaer, hvor du skal omsætte deres viden til fængende historier.

Som vores nye kollega vil du også blive involveret i at yde grafisk støtte til vores direktion og fagcentre i forhold til udvikling af nyhedsbreve og grafiske produkter, særligt ift. stærke præsentationer i PowerPoint.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har en relevant journalistisk, kommunikationsfaglig eller anden relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau, og at du har organisatorisk forståelse. Det er en klar fordel, hvis du har erhvervserfaring fra en større offentlig eller privat organisation, men det vigtigste er, at du har forstand på kommunikation og har lyst at arbejde med vores digitale platforme.

Herudover forventer vi, at du:

  • trives med at arbejde selvstændigt og har en systematisk og struktureret tilgang til arbejdet
  • trives i en politisk styret organisation
  • er en stærk sparringspartner og bidrager positivt til samarbejdet i eget team, men også på tværs i organisationen og med eksterne samarbejdsparter
  • har teknisk flair i forhold til at navigere i CMS

Det er desuden vigtigt, at du har gåpåmod, og at du altid bevarer overblikket samt følger dine sager helt til dørs.

Du bliver en del af et fagligt stærkt presse- og kommunikationsteam, som er placeret i Stab sammen med direktionssekretariatet og HR. I Presse & Kommunikation får du tre kolleger på vores kontor i København og en kollega på vores kontor i Skanderborg. Vi sørger for den nødvendige oplæring og introduktion, så du bliver godt klædt på til opgaverne og hurtigt bliver en del af teamet.

Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter kvalifikationer. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Overenskomst mellem staten og Akademikernes Centralorganisation, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted er Carsten Niebuhrs Gade 43 i København.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte pressechef Carsten Engedal på tlf. 4170 1351.

Passer profilen på dig, hører vi meget gerne fra dig. Upload din ansøgning, CV og eksamensbeviser via vores hjemmeside senest den 3. december 2023. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job. Vi holder løbende samtaler, og 2.-samtalen vil blandt andet tage udgangspunkt i en opgave, som skal løses inden samtalen. Vi forventer tiltrædelse den 1. februar 2024.

Om Bygningsstyrelsen

Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er og hvad vi gør, kan du gøre det HERog du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København V
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Are you an experienced product marketer eager to make a meaningful impact in the field of MedTech and enhance patient care? Join [xxxxx] to take lead on launching next generation dental solutions!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0