Kommunikation / Marketing / PR, Børn & unge, Partnerskaber, Programarbejde, Public Affairs

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

­Brænder du for at gøre en forskel for udsatte børn og børns rettigheder? Har du lyst til at arbejde med internationale humanitære forhold, udviklingsprogrammer, politisk interessevaretagelse/ Public Affairs, sociale medier, e-læring, fortalerarbejde, fundraising eller digitallæring? Og har du mod på at indgå i verdens største børneorganisation?

Så kan du nu søge en af UNICEFs spændende praktikstillinger, hvor du vil indgå i en af vores afdelinger og være med til at løfte forskellige typer af opgaver.

Opgaverne varierer meget og omfatter både nye initiativer og projekter, samt hjælp til allerede planlagte indsatser og programmer. Herunder kan du læse om de forskellige (ulønnede) praktikstillinger som UNICEF Danmark ønsker besat på vores kontor på Rentemestervej i København i forårssemesteret 2024.

Vi søger 6 praktikanter:

  • Praktikant til Internationale programmer
  • Praktikant til Sociale Medier
  • Praktikant med interesse i e-læring til national afdeling
  • Praktikant til Data og Analyse i national afdeling
  • 2 Interns for the Partnerships Department (Danish is not a requirement)

Praktikant til internationale programmer
(Danish is a requirement)


Har du interesse i internationalt programarbejde og advocacy i en international udviklingskontekst? Og vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge i udsatte positioner globalt? Så er det måske dig, der skal være praktikant hos vores International Programmes & Public Affairs team.

Vi søger en praktikant, der gerne vil bidrage til programarbejde og interessevaretagelse hos verdens største børneorganisation.

Du vil have din daglige gang på vores kontor og omdrejningspunktet i din hverdag bliver at understøtte organisationens internationale programindsatser. Du bliver en del af et mindre team og kan forvente en hverdag, hvor du skal:

  • Assistere teamet med rapporteringer på projekter til fonde og virksomheder herunder indhold og layout.
  • Understøtte og researche eksempler på UNICEFs programindsatser og data til brug i ekstern kommunikation.
  • Assistere med formidling af UNICEFs globale resultater internt.
  • Understøtte UNICEF Danmarks udvikling af offentlig-privat samarbejde.
  • Udføre løbende opgaver, der understøtter teamet. Det kan f.eks. være i forbindelse med besøg fra landekontorer, deltagelse i events, møder, advocacy-indsatser m.v.
  • Assistere med administrative opgaver.

Om dig:
Du har interesse for at fremme UNICEFs udviklingsdagsordener og arbejde med vores internationale udviklingsprogrammer. Du kan arbejde selvstændigt og har gode kommunikative evner på både dansk og engelsk. Derudover forestiller vi os, at du er i gang med din kandidat. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med udviklingsdagsordenen, f.eks. gennem Verdensmålene, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er din interesse for global udvikling samt sikring af alle børn og unges rettigheder globalt.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Programmes and Reporting Manager, Elsebeth Qvortrup, på [email protected] eller Public Private Partnerships Manager, Mathias Munk Schmidt, på [email protected].



Praktikant til Sociale Medier
(Danish is a requirement)


Kan du bringe fortællingen om UNICEFs arbejde helt tæt på danskerne, og hjælpe med at få flest muligt mennesker til at møde os på sociale medier?

I vores afdeling Brand & Content søger vi lige nu en praktikant til forårssemestret, der kan bakke op om vores organiske tilstedeværelse på vores sociale medier. I UNICEF Danmark har vi i 2024 et øget fokus på vores brand, og det kræver, at vi i endnu højere grad kommer til at prioritere vores sociale medier.

Du vil bl. a. skulle:

  • Planlægge, producere og publicere opslag i samarbejde med vores SoMe-manager på både Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
  • Analysere og optimere performance af opslag.
  • Bidrage med kreativt input til, hvordan vi bedst muligt kan udkomme på de forskellige kanaler.
  • Bakke op om kampagner og andre indsamlingsmuligheder.
  • Bakke op om presse- og advocacy-indsatser.
  • Det er en fordel, hvis du kan simpel videoredigering og grafisk produktion.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Social Media Manager Anna Damsgaard på [email protected].


Praktikant med interesse i e-læring til national afdeling
(Danish is a requirement)


Er du en haj til digitale løsninger, og vil du gerne arbejde med e-læring og kompetenceudvikling? Og kan du opsætte og analysere effektmålinger, der kan dokumentere løsningernes impact hos aftagerne? Så er du måske vores næste praktikant i national afdeling.

I 2024 har vi i UNICEF Danmarks nationale afdeling fokus på vores rettighedsundervisningsprogram. Vi har i 2023 lanceret en ny digital læringsplatform, der rummer en række e-læringsressourcer i forskellige formater – lige fra podcasts til videoer til programmerede e-læringsmoduler. Fællesnævneren er, at alle ressourcer skal bidrage til at klæde skolelærere, pædagoger, socialrådgivere, influencere og andre voksne på til at fremme og beskytte børns rettigheder. Til at understøtte videreudviklingen af læringsplatformen søger vi en praktikant til foråret 2024.

Du skal bl.a.:

  • Udvikling af online læringsforløb til børn og voksne, som vil være tilgængelige på UNICEF Danmarks læringsplatform.
  • Lettere programmering af e-læringsmoduler i nyskabende e-læringsværktøjer og vedligeholdelse UNICEF Danmarks nye nationale læringssite, som er udviklet i Wordpress Elementor.
  • Opsætning af effektmålinger, der kan indfange, hvilken forandring læringsmaterialerne skaber.
  • Baggrundsresearch på relevante kilder, der kan føde ind til det læringsmateriale, som skal leve på skoler, klubber, daginstitutioner, i kommuner m.v. fremover.

Om dig:
Du er interesseret i digitale løsninger og har et godt take på websites. Hvis du har erfaring med opsætning, grafik og layout, og du er vant til at arbejde i programmet Enalyzer er det et plus.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorrådgiver Morten Normann Jørgensen på tlf. 31 21 54 00 eller mail [email protected].

Praktikant til Data og Analyse i national afdeling
(Danish is a requirement)


Er du iderig, analytisk tænkende og politisk interesseret? Og har du en passion for analyse og politisk interessevaretagelse, som kan bidrage til at beskytte og fremme børns rettigheder i Danmark? Så er det måske dig, der skal være praktikant i national afdeling.

I UNICEF Danmarks nationale afdeling arbejder vi for at styrke kendskabet til og sikre efterlevelsen af børns rettigheder i Danmark. Det indebærer bl.a., at vi indsamler og formidler data og viden, der kan bidrage til at fremme og beskytte børns rettigheder og sætte børns rettigheder på den politiske dagsorden. Derfor søger vi en praktikant,som har analytisk tæft og politisk forståelse, og som har lyst til at være i med maskinrummet i en afdeling, som er er i rivende udvikling.

Du skal bl.a.:

  • Udarbejde kvantitative og kvalitative undersøgelser om børns rettigheder, herunder udvikling og opsætning af spørgeskemaer, interviewdesign, dataindsamling og databearbejdning mv.
  • Varetage diverse research- og overvågningsopgaver fx kortlægning af lovgivning, aktørmapping, overvågning af politiske sager og mediesager, indsamling af data og viden fra UNICEF globale partnere mv.
  • Formidle diverse analyser til forskellige målgrupper, herunder interne notater, policy briefs, rapporter, pressearbejde mv.
  • Understøtte program- og projektarbejde med diverse målinger og evalueringer.
  • Ide-generere ift. nye analyser om børns rettigheder i Danmark.

Om dig:
Du interesserer dig for børns rettigheder og vilkår i Danmark, og du læser og forstår rapporter på engelsk. Du har erfaring med samfundsvidenskabelig metode og er tryg i alle faser i analysearbejde fra analysedesign til indsamling, bearbejdning og formidling. Du har desuden en grundlæggende forståelse for det politiske system og de politiske dynamikker i Danmark. Det er en fordel, hvis du er fortrolig med diverse analyse- og dataindsamlingsværktøjer fx Excel, Enalyzer og Stata, som lige nu er de primære værktøjer vi benytter.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programleder for Data og Analyse, Mathias Heilesen på [email protected] eller på 29901529.

2 Interns for the Partnerships Department
(Danish is not a requirement, but you must be fluent in English)


Do you want to work with international humanitarian affairs, development programs, advocacy and fundraising, and private-sector partnerships? Do you have the motivation to join a global and leading children's rights organization? Then you might be one of our interns in the spring semester 2024.

In line with the Sustainable Development Goals, we believe that we achieve the best results through partnerships. UNICEF Denmark's Partnerships Department works with several actors in the Danish private sector, including business corporations, multinational companies, foundations, and network organizations. What these actors have in common is that they support UNICEF's work and help us create the best opportunities for children in the world.

We are looking for 2 interns who have the motivation and want to work with a wide range of activities within our Partnerships Department in an international context.

About the tasks:

You will work with many different tasks, and you will concretely support the following areas of action:

  • Development of partnership pitches, case studies, presentations, and other material.
  • Partnership management, i.e., project management, meeting preparation and collection as well as communication tasks.
  • Emergency efforts, including fundraising and communication activities.
  • Engagement efforts targeting key players in the Danish private sector, including organization of events, dialogue meetings, blogs, etc.
  • Background research and market analysis of Danish companies and foundations in relation to identifying potential for partnerships and efforts that can create the best results for children worldwide.

About you:
You are interested in the humanitarian and development sector, the Sustainable Development Goals, and children's rights. In addition, we hope that you are used to reading and understanding reports in English, as well as expressing yourself in English. Danish is an advantage but not a requirement. You are curious and interested and appreciate being part of an organization and a working environment which performs in the same way.

You must know that our office language is Danish. But we have a small international group who doesn’t speak the language. In our team, the language will be in English, and your Danish colleague is used to help with translation for our international colleagues.

If you have any questions, you are welcome to contact Ilija Gudnitz Weber (Head of Partnerships) on tel. 26 80 23 83 or email [email protected].


Kompetencer
Som praktikant i UNICEF Danmark skal du gerne være interesseret i humanitære og udviklingspolitiske forhold og programmer, verdensmålene og/eller interessere dig for børns rettigheder og vilkår i Danmark. Du læser og forstår rapporter på engelsk, og du er dygtig til at formulere dig. Derudover er du grundig og omhyggelig i dit arbejde, og du evner at arbejde selvstændigt inden for fælles målsætninger. Din uddannelsesmæssige retning er ikke afgørende, men du er gerne studerende på en videregående uddannelse.

Løbende sparring og gode muligheder for at netværke
Alle praktikanter vil være tilknyttet en praktikvært, der er ansvarlig for praktikforløbet. Som praktikant vil du modtage løbende sparring fra din praktikvært ligesom I afholder regelmæssige statusmøder. Derudover vil du indgå i et praktikantfællesskab i UNICEF Danmark.

Ansøgning og praktikperiode
Praktik perioden starter d. 29. januar og løber i udgangspunktet 5 måneder frem.
Sted: Rentemestervej 62, 2400 København.
Ansøgningsfrist: Senest 29 oktober. Vær dog opmærksom på at vi afholder samtaler løbende.

OBS: Brug overskriften i din ansøgning til at indikere, hvilken af stillingerne du er interesseret i. Ønsker du at søge mere end én stilling, skal du uploade en ansøgning pr. stilling og samtidig fortælle os, hvilken af stillingerne, der har første prioritet.

Ansøg via "ansøg" knappen nederst på siden.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Are you an experienced product marketer eager to make a meaningful impact in the field of MedTech and enhance patient care? Join [xxxxx] to take lead on launching next generation dental solutions!.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Om Jobbet For Movia (Flextrafik) søger vi lige nu en dygtig kommunikations generalist, med flair for analysering og formidling af større datamængder. Du vil i rollen som rådgiver varetage kom..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København

    Vi har sendt en sikkerhedskode til din e-mail.Log på Glemt Annullér
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. maj 2024 132
18. maj 2024 132
17. maj 2024 127
16. maj 2024 121
15. maj 2024 122
14. maj 2024 122
13. maj 2024 115
12. maj 2024 113
11. maj 2024 115
10. maj 2024 115
9. maj 2024 110
8. maj 2024 109
7. maj 2024 97
6. maj 2024 95
5. maj 2024 94
4. maj 2024 93
3. maj 2024 95
2. maj 2024 94
1. maj 2024 97
30. april 2024 94
29. april 2024 89
28. april 2024 89
27. april 2024 89
26. april 2024 91
25. april 2024 96
24. april 2024 97
23. april 2024 96
22. april 2024 88
21. april 2024 84
20. april 2024 85
19. april 2024 88

Værd at vide når du søger job som kommunikationsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer