Flamingo søger en redaktør med et køligt overblik og et hjerte der banker for romancegenren

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du Jane Austen-citater tatoveret på kroppen? Dansk Sprognævn på Speed-dial? Og dine romance-troper på rygraden?

Mindre kan også gøre det, men vi søger en redaktør med en stærk kærlighed til romancegenren, som klapper i hænderne ved tanken om at være med til at præsentere det bedste, som genren kan byde på, for de danske læsere.

På Flamingo, som er Gyldendals romanceforlag, udgiver vi fortrinsvis oversat litteratur og enkelte danske forfatterskaber, og som redaktør hos os vil du både skulle læse, vurdere og være med til at antage samt stå for projektledelsen af en lang række udgivelser. Du vil også i et vist omfang skulle redigere oversættelser.

Du bliver en del af en redaktion som består af fire medarbejdere, og vi hører afdelingsmæssigt sammen med Cicero. Flamingo og Cicero er Gyldendals to kommercielle imprint, og vi har til huse i stemningsfulde og traditionsrige lokaler i indre København, hvor Gyldendal har holdt til i over 250 år.

Du er oplagt for os at hive ind til samtale, hvis du:

  • Elsker, men også kan forholde dig kritisk til populærlitteratur og især romancegenren, dvs. har læst ivrigt og bredt
  • Både evner at kæle for sproglige detaljer og styre mange udgivelsesplaner samtidig
  • Har et skarpt øje for, hvad der gør sig godt på en bogforside, og sætter en ære i sammen med en grafiker at ramme det helt rigtige udtryk
  • Har en stærk faglig baggrund indenfor sprog og hurtigt kan zoome ind på skæverter i en oversættelse
  • Synes det kunne være sjovt også at arbejde med danske forfatterskaber
  • Har erfaring fra forlagsbranchen og rutine i at være projektleder på udgivelser helt til tryk
  • Forstår at alle har et ansvar for, at en arbejdsplads er et rart sted at være.

Vi kan tilbyde:

  • Et job med frihed under ansvar
  • Arbejdsuger, hvor der både kan være timer med fordybelse i tekstarbejde og dage med hurtig eksekvering for at nå deadlines
  • Et arbejdsmiljø, hvor man hjælper hinanden og gør hinanden bedre, og både styrer projekter selv og sparrer med andre
  • En frokostordning og morgenmad en gang om ugen samt diverse Gyldendal personalegoder, målrettet bogelskere
  • De flinkeste kolleger!

Vil du vide mere?
Har du nogen spørgsmål, så kontakt redaktionschef Helle Vibeke Lysdal på: [email protected] eller tlf. 51755476.

Ansøgning
Hvis du tænker, at ovenstående lige er dig, så tøv ikke med at søge, da vi indkalder løbende til samtale. Send os din ansøgning og CV ved at klikke på linket nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • København

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den studentermedarbejder, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    Brænder du for kommunikation og kunstig intelligens, og ønsker du at være med til at forme dialogen om AI i en af Danmarks førende finansielle institutioner? Har du en særlig evne til at engagere o..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du lov til at tage et stort ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver, som du får stor indflydelse på. Du kommer til at understøtte forretningsudviklingen og .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København N

    Playful Learning søger en kreativ profil, der brænder for at bidrage til at leg, udforskning og læringslyst fylder endnu mere i børns hverdag.Playful Learning er et partnerskab mellem professio..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i København over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. maj 2024 94
1. maj 2024 97
30. april 2024 94
29. april 2024 89
28. april 2024 89
27. april 2024 89
26. april 2024 91
25. april 2024 96
24. april 2024 97
23. april 2024 96
22. april 2024 88
21. april 2024 84
20. april 2024 85
19. april 2024 88
18. april 2024 87
17. april 2024 91
16. april 2024 95
15. april 2024 94
14. april 2024 101
13. april 2024 102
12. april 2024 105
11. april 2024 107
10. april 2024 105
9. april 2024 102
8. april 2024 97
7. april 2024 102
6. april 2024 100
5. april 2024 104
4. april 2024 107
3. april 2024 106
2. april 2024 100

Værd at vide når du søger job som kommunikationsmedarbejder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer