Vagtplanlægger søges til Center For Senhjerneskade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Vagtplanlægger søges til Center For Senhjerneskade

Trives du med at jonglere med arbejdstidsplaner og har flair for at strukturere en central opgave på en både involverende og koordinerende måde, så er dette job måske noget for dig.

Om jobbet

Din primære opgave er at tilrettelægge afdelingernes arbejdstidsplanlægning ud fra fastlagte rammer i tæt samarbejde med afdelingslederne. Derudover vil du have et tæt samarbejde med stedets administration, specialområdets HR/løn-medarbejdere, samt superbrugere på vagtplanssystemet. De faste opgaver er,

  • Udformning og udrulning af grundlæggende vagtplaner, hvor der tages højde for afvikling af ferie, møder, kurser osv. i tæt samarbejde med afdelingsledere og medarbejdere
  • Indtaste og godkende løn
  • Koordinere medarbejderønsker samt understøtte afvikling af ferie, afspadsering mv.
  • Overvågning af ferie og afspadseringsregnskaber
  • Administrere & koordinere arbejdstidsplansjusteringer, herunder
    • Undervisning/kursustilmelding for medarbejdere
    • Intern byt af vagter
    • Sikring af vagtdækning ved afvigelser som sygdom, kurser m.m. ved at indkalde afløsere eller flytte ressourcer mellem afdelinger

  • Koordinere vikarforbrug
  • Opdatering af afløserlister
  • Planlægning af introforløb for nye medarbejdere

Vi forestiller os, at du som fremtidig vagtplanlægger

  • Er struktureret og er god til at have overblik
  • Har gode kommunikationsevner, både skriftligt og mundtligt
  • Har IT-kundskaber over middel
  • Har flere års erfaring med vagtplanlægning. Vi bruger programmet "Optima" og det er en fordel, hvis du har erfaring med dette program
  • Du har kendskab til og lyst til at arbejde med overenskomster og arbejdstidsregler for relevante faggrupper.
  • Du kan se muligheder og har ideer til at finde en god balance mellem centrets behov for vagtdækning og hensynet til medarbejdernes behov for familie- og privatliv

Du lykkes ved at være i god dialog med både medarbejdere og ledelse. Opgaven kræver, at du er kreativ og løsningsorienteret, men også at du er tydelig og kommunikerer klart om, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan.

Du skal have interesse og naturligt flair for at være i en koordinerende rolle. Samtidig er det vigtigt, at du har en forståelse for og viden om sammenhængen mellem økonomi, ressourcer og kompetencebehov i forhold til at planlægge personalebehovet i afdelingerne.

Vores organisation

Center for Senhjerneskade er et fagcenter, der specialiserer sig i tilbud målrettet til voksne mennesker med en erhvervet hjerneskade som følge af en sygdom eller ulykke. Rehabiliteringen opnås gennem en bred vifte af indsatser med det formål at give de bedste forudsætninger for livskvalitet, trivsel og mestring i hverdagslivet med afsæt i borgerens ressourcer.

Opgaverne varetages af tværfaglige teams, bestående af både sundhedsfaglige, pædagoger, ergo- og fysioterapeuter. På Sjællandsvej er der omkring 100 ansatte, der arbejder i dag-, aften- og nattevagter.

Fagcentret består af to afdelinger, afdeling Sjællandsvej og afdeling Cortex. Afhængig af hvor langt borgeren er i deres rehabiliteringsforløb efter hjerneskadens opståen, kan Sjællandsvej tilbyde et midlertidigt eller længerevarende bo-ophold til mennesker med behov for en specialiseret og rehabiliteringsindsats. Borgerne vil ofte have et omfattende behov for støtte til almindelige, daglige funktioner eller pleje, omsorg og genoptræning eller træning af vedligeholdende karakter. Der tilbydes også aktivitets og samværstilbud til hjemmeboende borgere, der har behov opretholdelse af eller forbedring af personlige færdigheder eller af deres livsvilkår.
Cortex tilbyder støtte i eget hjem til hjemmeboende borgere, hvor fokus er på at tilbyde hjælp i form af pædagogisk støtte eller optræning af færdigheder i hverdagsaktiviteter.

Vi tilbyder dig

Du vil blive ansat på afdeling Sjællandsvej, som vagtplanlægger for bostøtten og køkken- og servicegruppen. Du kommer til at indgå i et socialt og fagligt fællesskab med engagerede kolleger og ledere. Vi er et center med mange fagligheder og er midt i en faglig udvikling. Du kan forvente,

  • En grundig introduktion til både opgaverne og specialområdet
  • Tæt samarbejde, understøttelse og sparring med tværfaglige kolleger
  • Kursus og oplæring i vagtplansystemerne i det omfang, du har brug for det
  • Høje faglige ambitioner og mulighed for faglig og personlig udvikling
  • En arbejdsplads med fokus på dialog og udvikling
  • Stor indflydelse på udvikling af vagtplanlægningen
  • Et meningsfuldt arbejde, hvor du bidrager til, at mennesker med svære udfordringer får den støtte, de har brug for
  • Mulighed for med tiden at udvide dit ansvarsområde med andre administrative opgave

Generelt om stillingen
Det er en fast stilling på 37 timer pr. uge med arbejdstid mandag til fredag.

Du er selvtilrettelæggende, men med udgangspunkt i opgaverne, og med fleksibilitet i forhold til at være synlig for alle vagtlag. Forventningen er at du som udgangspunkt møder kl. 7.00.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.

Borgerens Centrum
Et fælles udgangspunkt på tværs af forvaltninger

I Kolding Kommune arbejder alle forvaltninger ud fra Borgerens Centrum og 1-2-3-modellen. Det er vores fælles tilgang til opgaveløsning, og det giver os et fælles udgangspunkt, når vi skal skabe sammenhæng og løsninger på tværs. Et udgangspunkt hvor vi er nysgerrige og stiller spørgsmål til borgeren, før vi begynder at tænke i faglige løsninger. Vi tager altså udgangspunkt i borgernes virkelighed og lader systemet komme til borgerne – ikke omvendt.
På den måde sikrer vi os både, at borgerne får et tilfredsstillende forløb med kommunen, og at vi får brugt vores faglighed på den rigtige måde. Vi tjener borgernes bedste – og det fælles bedste. I Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen har vi konkretiseret Borgerens Centrum ved at tilføje 5 leveregler, som skaber tydelighed omkring hvilke handlinger, der skal til i vores hverdagspraksis.

  • Alt inden for din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Gå borgeren i møde
  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Sæt fællesskabet i spil

Vi kalder vores konkretisering for Selvværd og Sammenhæng, og den kan du læse mere om på www.selvvaerdogsammenhaeng.dk.

Har du lyst til at være en del af en organisation i udvikling, så send en ansøgning, hvor du redegør for din motivation & erfaring. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Flere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder Susanne Trier, 2182 9207 eller Centerleder Kristian Lind Olesen, 2489 4938, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Praktiske detaljer
Send din ansøgning med relevante bilag, så vi har din ansøgning senest d. 22.11.2023 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler d. 27.11.2023.

Vi forventer, at du kan starte i stillingen d. 1. januar 2024.

Forud for ansættelsen indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=994ec063)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Kolding
  • Onsdag den 22. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 3