Kommunikationsmedarbejder til strategisk kommunikation om DTU’s uddannelser - Afd. for Kommunikation og Medier (AKM)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vi søger en ambitiøs kollega til at udvikle kommunikationen om DTU’s uddannelser og studiemiljøer. Vi er allerede nået langt – men vi vil endnu længere. Vi ønsker at styrke DTU’s tilstedeværelse og relevans for potentielle studerende i hele landet og på tværs af køn, etnicitet, kultur og andre identitetsmarkører.

DTU er for alle, der kan og vil.

Det bliver din opgave at orkestrere en stærk fortælling om DTU’s uddannelser, som spiller sammen med DTU’s strategi. Du får gode muligheder for selv at præge stillingens indhold, men vi forventer, at du kan opnå målbare resultater i samarbejde med dine specialiserede kollegaer i afdelingen, bl.a. webredaktører, videojournalister, grafisk designer, tekstforfatter og kampagnemedarbejder.

Vi lægger vægt på, at du har et strategisk blik, erfaring med at planlægge og eksekvere kommunikation, og at du har forståelse for alle dele af en kommunikationssituation, så du kan sikre, at DTU’s strategiske satsninger på uddannelsesområdet – fx DTU’s tilstedeværelse med uddannelser i hele landet og DTU’s digitale uddannelser – bliver til relevant og effektfuld kommunikation, der understøtter DTU’s brand.

Vi lægger også vægt på, at du vil bidrage til løsning af kontorets øvrige opgaver, fx planlægning og afvikling af events.

Du bliver en del af studenterrekrutteringskontoret i DTU’s Afdeling for Kommunikation og Medier. Kontoret har ansvar for DTU’s studenterrekrutteringsindsats og for DTU’s strategiske videoproduktioner. Vi har stort fokus på at arbejde indsigtsbaseret og på at understøtte mangfoldighed, lighed og inklusion i vores kommunikation.

Vi forestiller os, at du

  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx en kandidatuddannelse inden for kommunikation, og min. et par års relevant erhvervserfaring
  • har erfaring med at gøre ambitiøse projekter til strategiske kommunikationsindsatser
  • har stærke kommunikationsevner på dansk og engelsk
  • er en god projektleder, der har overblik og er god til at skabe udvikling og resultater
  • er god til at samarbejde, skabe og vedligeholde relationer
  • har interesse for og gerne erfaring med uddannelsesområdet og formidling til unge
  • har interesse for og gerne viden om, hvordan man understøtter ligestilling, mangfoldighed og inklusion i sin kommunikation
  • har interesse for og gerne erfaring med at arbejde med data og analyser

Vi vil også gerne høre om dine særlige kompetencer – og om hvordan du forestiller dig, at du kan gøre en forskel for DTU’s kommunikation.

Din nye arbejdsplads
DTU er et af Europas førende tekniske universiteter med et internationalt forsknings- og studiemiljø præget af høj faglighed og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du bliver en del af Afdeling for Kommunikation og Medier, som har ansvaret for DTU’s kommunikation, designlinje, hjemmeside og intranet. Derudover har vi ansvaret for DTU’s interne nyhedsbrev, sociale medier, profilmagasinet Dynamo samt informationsaktiviteter rettet mod potentielle studerende.

Vores omgangstone og samarbejde er præget af tillid og respekt, og du vil få en stor kontaktflade til dygtige og dedikerede kolleger i hele afdelingen. Vi tilrettelægger vores arbejde fleksibelt mht. arbejdstid og -sted for at holde en god balance mellem privatliv og et ambitiøst arbejdsliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.

Stillingen er på 37 timer.

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus. Der kan også være arbejdsdage på DTU’s øvrige lokaliteter. I forbindelse med events vil der være arbejde uden for alm. arbejdstid.

Ansøgning
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 19. september 2023. Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Vi planlægger at holde 1.-samtaler i uge 41 og 2.-samtaler i uge 43.

Kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Marie Dinesen på 51 15 74 87 eller [email protected] (til og med 11. september) eller kommunikationsdirektør Tine Kjær Hassager på 20 80 10 67 eller [email protected] (fra og med 12. september).

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Tirsdag den 19. september 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Hillerød

    Salgsassistentelev til TextilDu er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemi..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Allerød

    Læser du kommunikation, sprog, e-handel eller en anden humaniora uddannelse, elsker du struktur og høj detaljeringsgrad, og drømmer du om at prøve kræfter i et hus, hvor ambitionerne er høje, stemn..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Kongens Lyngby

    I FDM travel er vi specialister i at arrangere rejser, der opfylder lige dét, kunden drømmer om. Og som Danmarks bedste ferierejsebureau, vil vi gerne hele tiden forbedre os og udvikle de tilbud og..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Hillerød

    Kan du formidle komplekst indhold på en letforståelig måde? Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er et særskilt specialområde i [xxxxx], der behandler arbejdsskadesager. Vi træffer afgørelser om .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1