Webredaktør til webteamet på DTU - Afd. for Kommunikation og Medier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

DTU søger en kollega til webredaktørgruppen i Afdeling for Kommunikation og Medier, som vil være med til at understøtte og udvikle DTU’s digitale indholdsproduktion. Du kommer til at deltage i opbygningen af nye websites til institutter og forskningsgrupper samt udvikling og redaktion af DTU’s intranet. Vi står for indholdsproduktion, IA, UX, SEO og dataanalyse – samt specifikation og test af nye funktioner og indholdsområder.

Jobbet
Du bliver en del af Kontoret for Web og Visuel Identitet. Vi er ansvarlige for en webplatform med mange hundrede websites, der fungerer som en central infrastruktur i intern og ekstern kommunikation på universitetet. Vi står for opbygningen af alle typer af webindhold, fra simple onepagers til komplekse sites med tusindvis af sider. Det hele bygger på et Sitecore baseret CMS og suppleres af forskellige 3. parts værktøjer til særlige funktioner. Ud over web arbejdet er Kontoret også ansvarlig for den daglige forvaltning af DTU’s designlinje, hvor vi løser designopgaver og laver skabelonløsninger til universitetets ansatte og studerende.

Som webredaktør skal du bidrage til vores faglige netværk for danske og internationale brugere af vores CMS på tværs af DTU og udarbejde undervisningsmateriale til de digitale produkter vi understøtter. Sammen med resten af kontoret, skal du også indgå i den daglige support og være med til at sikre, at vi leverer brugervenlige løsninger.

Vi søger
En struktureret og fagligt velfunderet kollega, der kommer hele vejen rundt om det digitale indhold (fra ide til specifikation, udførelse, implementering og vejledning). Det hele sker i samarbejde med gode kollegaer både i kontoret, i afdelingen og på resten DTU.

Vi er åbne over for forskellige fagligheder og kompetencer, og forventer, at du kommer til at bidrage til følgende områder:

  • skabe og vedligeholde indhold, som understøtter brandingen af DTU
  • kommunikere på både dansk og engelsk
  • arbejde med informationsarkitektur og brugeroplevelse
  • bidrage til genopbygning og opbygning af forskellige site-typer
  • være med til at udvikle vejledninger og kurser
  • deltage i daglig support og vedligehold på tværs af platformen
  • anvende statistik og brugerdata til at optimere indholdet
  • sikre, at tonaliteten og det visuelle udtryk er konsistent
  • samarbejde med forskere, undervisere og administrativt personale
  • oversætte faglig specialviden til forskellige målgruppers behov

Vi vil også gerne høre om dine særlige kompetencer – og om hvor du forestiller dig at du kan gøre en forskel som en del af kommunikationsafdelingen på DTU.

Som webredaktør på DTU har du en stor kontaktflade, så du skal kunne trives med at samarbejde med mange kollegaer med forskellige fagligheder. Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse, og at du har flere års erfaring med webredaktion og udvikling af digitale produkter eller indhold.

Din nye arbejdsplads
DTU er et af Europas førende tekniske universiteter med et internationalt forsknings- og studiemiljø præget af høj faglighed og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du bliver en del af Afdeling for Kommunikation og Medier, som har ansvaret for DTU’s kommunikation, designlinje, hjemmeside og intranet. Derudover har vi ansvaret for DTU’s interne nyhedsbrev, sociale medier, profilmagasinet Dynamo samt informationsaktiviteter rettet mod potentielle studerende.

Vores omgangstone og samarbejde er præget af tillid og respekt, og du vil få en stor kontaktflade til dygtige og dedikerede kolleger i hele afdelingen. Vi tilrettelægger vores arbejde fleksibelt mht. arbejdstid og -sted for at holde en god balance mellem privatliv og et ambitiøst arbejdsliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.

Stillingen er på 37 timer.

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus. Der kan også være arbejdsdage på DTU’s øvrige lokaliteter. I forbindelse med events vil der være arbejde uden for alm. arbejdstid.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 24. september 2023. Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kasper Antonsen på 4525 1022 eller [email protected] .

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 24. september 2023

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Hillerød

    Salgsassistentelev til TextilDu er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er servicemi..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Allerød

    Kan du formidle komplekst indhold på en letforståelig måde? Vi er på udkig efter en dygtig og engageret kollega, der brænder for at arbejde med borgerrettet kommunikation. Du får ansvaret for at..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Virum

    Skilled Communications Consultant at Novo Nordisk Engineering Does the idea of applying your skills and expertise across the entire communications and branding palette excite you? And do you t..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Virum
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Gentofte

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2820 Gentofte
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1