Er du vores nye kommunikations- og eventkonsulent til [xxxxx] med fast base i Næstved?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Er du vores nye kommunikations- og eventkonsulent til ZBC med fast base i Næstved?


Kan du både kommunikere til de unge og de voksne? Og kan du skabe nye følgere og konvertere nuværende følgere til nye kunder? Trives du med at tage ejerskab for kanalernes udvikling og optimere driften? Så er du den nye kollega, vi glæder os til at møde.

Kommunikation og Event på ZBC søger en dynamisk, nysgerrig og kreativ barselsvikar til at overtage stolen fra vores kollega fra den 14. august 2023. Du vil blive en del af vores passionerede team, der brænder for at fremme vores erhvervsuddannelser, erhvervsrettede gymnasier, kurser og efteruddannelser.

Kan du styre valgrejsen på tværs af sociale medier?
Du bliver vores blæksprutte på sociale medier og vil være ansvarlig for at konvertere og generere nye kunder ved at udvikle og udføre rekrutteringskampagner på tværs af ZBC’s mange kanaler, herunder YouTube, Snapchat, Facebook, Instagram, nyhedsbreve m.m. Dit arbejde har derfor stor betydning for hele organisationen.

Både ude og inde …
Kan du tænke i strategi fra helikopteren og har du lyst til at producere konkret indhold i marken?

Vi drømmer om dig, der trives med at tænke i strategi fra helikopterperspektivet, og som også har lyst til at producere indhold ude i marken. Med det sigte er du altså interesseret i at eksekvere kampagner med røde tråde og skarpe budskaber. Du har en klar forståelse af målgrupper, personaer, kanalstrategi og timing. Og du bliver inspireret af datageneret viden, når det handler om at nå vores målgrupper med et konkret resultat for øje. Du bliver altså ansvarlig for at skrive og optimere indhold til kampagner og ikke mindst annoncer på SoMe, herunder Meta Business Suite og Google Ads. Du er derfor nysgerrig på, hvornår og hvorfor det giver bedst mening med fx organisk eller betalt rækkevidde, når vi skal sikre nye kunder til studiestart.

Nysgerrig af natur
I stillingen får du en stor grad af selvstændighed i den daglige opgaveløsning, og du er af natur nysgerrig, udadvendt, ser muligheder frem for begrænsninger og er samarbejdsorienteret.
Du får kolleger, som vil give dig masser af sparring og feedback. Vi sætter pris på hinandens forskellige, krogede og strategiske hoveder - og vi bruger hinanden til at sikre de bedste løsninger. Og netop derfor sætter vi en ære i at give hinanden anerkendelse, når vi sammen fejrer dagligdagens små og store succeser.

En dynamisk og faglig stolt afdeling
Du bliver en del af Kommunikation og Event, hvor du får i alt ti fantastiske kolleger, som alle brænder for at skabe synlighed om ZBC’s mange uddannelsestilbud. Vi trives i en dynamisk atmosfære, hvor vi er fagligt ambitiøse, hvor gode idéer altid er velkomne, og hvor der ikke er langt fra idé til handling, hvis vi kan se det strategiske afsæt.

Ansættelse

Vi tilbyder en attraktiv stilling på 37 timer om ugen med mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Der er tale om en midlertidig ansættelse som barselsvikar.

Jobbet kræver, at du er mobil på det meste af Sjælland, men din primære arbejdsadresse vil være på ZBC i Næstved. Det er en fordel, at du har kørekort og egen bil.

Afhængig af dine kvalifikationer og uddannelsesmæssige baggrund vil ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og OAO-S, organisationsaftale med HK Stat, eller AC-overenskomsten, Akademikere i Staten, og en række akademikerorganisationer.

ZBC indhenter børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Søg allerede nu
Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så søg stillingen ved at klikke på "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning og CV. Vi modtager ansøgninger frem til den 24. april 2023.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at ansøge.

Første samtale vil blive afholdt den 4. maj 2023 i Næstved. 2. samtale vil blive afholdt den 10. maj 2023.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som vores nye kollega i Kommunikation og Event til august 2023.

Spørgsmål?
Tag endelig fat i kommunikationschef, Maria Post-Kallenbach, på tlf.: 2535 5287 eller mail på [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i undervisningen og i driften af ZBC. Når vi sætter fokus på verdensmålene, lærer vores elever og kursister om globalt medborgerskab og bæredygtig udvikling. Områder, der kommer til at definere fremtidens arbejdsmarked og medarbejdere.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Næstved

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1