Udadvendt Event- og Kommunikationskonsulent til ZBC

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Trives du med fordelingen 80/20?

I Kommunikation og Event hos ZBC, går vi med en tommelfingerregel. 80 procent er altid nøje planlagt. De sidste 20 procent, dem ved vi, at vi skal gribe på dagen og i situationen, og det trives vi med.

De 20 procent er nemlig dem, som ikke altid går som planlagt. Det gør det ikke, fordi vi arbejder med større og mindre events og aktiviteter, hvor mange mennesker er involveret, og hvor forskellige opgaver og samarbejdspartnere er i spil. Og kommunikation er jo en svær størrelse. Dog giver de sidste 20 procent os ikke ondt i maven – for vi ved, at vi altid finder en god løsning.

Sådan er det faktisk i hele vores faglige felt, som spænder mellem elevrekruttering og kommunikation.

Er du en profil, som kender dig selv godt og ved, at du vil være god i ovenstående beskrivelse, så læs videre. Den her stilling rummer nemlig meget mere. Og den bliver justeret til alt efter, hvad du har med ind i vores team af gode talenter.

Kommunikation i tale, skrift, billede og video

Kunderejser er omdrejningspunktet for hverdagen for alle os, der arbejder i Kommunikation og Event.

Vi er 10 fagligt ambitiøse og nysgerrige mennesker, som arbejder benhårdt for at rekruttere elever og kursister til ZBC’s mange forskellige erhvervsrettede uddannelser.

Vi gør det analogt og digitalt. Det er en del af os alle, at tænke, hvordan gør vi det bedre næste gang. Udvikling er vigtigt for os, for verden omkring os rykker stærkt, og vi vil og skal være med og helst helt i front.

Derfor har vi et ønske om, at du er nysgerrig, og kan eller vil blive vanvittig god til:

  • Ugentligt at holde energiske og dialogbaserede oplæg for unge mennesker ude i grundskolens 7., 8., 9. og 10. klasse og på fx FGU eller VUC
  • Får energi af at køre ud og holde oplæg flere gange om ugen i hele Region Sjælland
  • Kan skabe en tillidsfuld og værdifuld relation til samarbejdspartnere fordelt over Region Sjælland
  • Kan skabe et solidt netværk internt i vores organisation og eksternt blandt relevante samarbejdspartnere
  • Skrive korte artikler, content til SoMe, nyhedsbreve eller web med et skarpt øje for modtager og målgruppe
  • Være med til at idéudvikle koncepter, der formidler erhvervsrettede uddannelser, som kan mærkes og bruges af gøre-mennesker i den virkelige verden
  • Tage inspirerende billeder af hverdagen på vores uddannelser og lave korte videoer til SoMe
  • Skabe de oplevelser og events på f.eks. uddannelsesmesser, som bliver husket af kunderne uanset, om ZBC bliver en del af deres fremtid eller ej

Her til sidst skal du også vide, at dine kommende kollegaer er et stærkt team. Hver enkelt står stærkt fagligt og bidrager samtidig til vores fælles arbejdsområde. Tilsammen er vi lattermilde, glade for søde sager, direkte og glade for hinandens forskellige fagligheder og personligheder.

Inden du skriver til os, så smag lige på det her pay off: ZBC. Vær med. Verden er til at forandre. Hvordan vil du gøre det sammen med os?

Ansættelse

Ansættelsen er en fuldtidsansættelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. maj 2024 eller hurtigst muligt.

Aftenarbejde vil forekomme i mindre omfang særligt i efterårssæsonen. Her er det nemlig uddannelsesmesser og lignende, som du skal deltage i sammen med teamet.

Dit arbejdssted er Troensevej i Næstved, hvor du vil have en fast kontorplads. I 2026 planlægger vi at flytte til Ringsted.

Du vil også have en del aktivitet på vores øvrige skoler og på de adresser, hvor vi har events og arrangementer, fx. på lokale folkeskoler, gymnasier m.m. Det er derfor nødvendigt, at du har kørekort, og det vil være en stor fordel at have egen bil.

Ansættelse og aflønning ske efter gældende overenskomst afhængig af din uddannelsesmæssig baggrund og erhvervserfaring.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, en kort præsentationsvideo af dig selv, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den 17. marts 2024. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi indkalder relevante kandidater til samtaler løbende, men beslutning træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Marianne Marie Andersen, souschef i Kommunikation og Event, på 4133 4810 eller [email protected]. Du kan også kontakte Maria Post-Kallenbach, kommunikationschef, på 2535 5287 eller [email protected].

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Næstved
  • Søndag den 17. marts 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Næstved

    Servicemedarbejder under 18 år til textilafdelingenVil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sam..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Næstved
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Hele Danmark

    Communications in sustainability Sustainia Remote Internship Salary €400 - €400 Would you like to join us as digital mark..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Hele Danmark

    Stillingen er ideel for en person, der ønsker at udnytte sine kreative og tekniske færdigheder inden for et dynamisk og udfordrende miljø, hvor vedkommende vil have mulighed for at påvirke og udvik..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (vikar) på Sydsjælland

    ViSP Kommunikationscenter Faxe, Vordingborg og Næstved søger en barselsvikar for en af vores hørekonsulenter. Vikariatet er på 35 timer.Stillingen er i høreteamet, hvor der er ansat hørekonsulenter..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1