Biofuel Express i Randers søger Marketing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

AMBITIØS VÆKSTVIRKSOMHED INDEN FOR DEN GRØNNE OMSTILLING

Brænder du for den grønne omstilling? Og drømmer du om at bidrage med dine brede marketing kompetencer, til at skabe resultater for miljøet i en succesfuld virksomhed?

Biofuel Express søger en dygtig og passioneret Marketing Manager til styrkelse af vores samlede marketing aktiviteter og –performance. Vi søger en person, der kan eksekvere fra A-Z, og bidrage til virksomhedens mål at medvirke til en fortsat succesfuld konvertering af den tunge trafik til miljøvenlige, fossilfrie alternativer.

Biofuel Express hjalp i 2021 vores kunder med at spare 282.000 tons CO2, svarende til den årlige udledning fra 102.000 personbiler. Som Skandinaviens førende specialist og største udbyder af bæredygtigt biobrændstof ønsker vi at accelerere den grønne omstilling. For os er der kun én vej – fremad!

Biofuel Express er et ambitiøst og entreprenant selskab. Udover at udbygge vores førende position i Skandinavien ønsker vi nu at ekspandere til nye markeder og segmenter. I den forbindelse vil vores kommende Marketing Manager komme til at spille en vigtig rolle.

Om jobbet

Du evner at være udarbejde en marketing strategi og en marketing plan i samarbejde med virksomhedens salgsafdeling og ledelse. Du sikrer at marketing- og medieplaner understøtter virksomhedens ambitiøse vækstplan med aktiviteter og materialer … herunder lead genering og news letters til vores kunder.

Du bliver en vigtig sparringspartner, der kan udvikle fra idé og koncept til tekst og grafik. Du er garant for, at der opnås maksimal effekt gennem en effektiv eksekvering.

Du får ansvaret for den fulde palette af marketing opgaver, hvor du demonstrerer dine færdigheder inden for B2B markedsføring.

Hvis du brænder for at bruge hele din værktøjskasse indenfor den grønne omstilling i en B2B virksomhed på en markant vækstrejse … og hvis du elsker at se resultaterne af dine initiativer, og følge produktet fra start til mål … så er denne stilling et drømmejob. Du får reference til den ene af vores foundere / partnere.

Dine opgaver

  • Marketing Plan, inklusiv co-marketing aktiviteter i samarbejde med strategiske samarbejdspartnere.
    Desuden pleje forhold og kampagner i samarbejde med OEM’s.
  • Kampagner og segmentering
    Målrettede kampagner mod segmenterede modtagere, linket sammen med CRM (SuperOffice) gennem intelligent marketing automation (eMarketeer).
  • Grafisk design
    Sikre en stærk visuel identitet med et grønt DNA på alle platforme. Udvikle brochurer, præsentationer, annoncer til aviser/fagmagasiner, materiale til messer / messestande og til vores tankstationer.
  • Copy-writing og kommunikation
    Annoncer, editorial (artikler og case stories), nyhedsbreve, brochurer, kundebreve mv.
  • Website
    Løbende optimering i WordPress ud fra performance (Google Analytics), inklusive SEO og lead generering.
  • Online advertisement
    Google AdWords, Google Ads og re-targeting.
  • E-markedsføring
    LinkedIn, Facebook og Instagram.
  • Sociale medier
    Engagere følgere gennem eget content, samt relevante markedsartikler. Sikre kontinuerlig stigning i antallet af følgere.

Din profil

Der er højt til loftet, og det er i høj grad dig selv, der definerer mulighederne i denne meget alsidig rolle. Der er derfor rig mulighed for at udvikle både dig selv og Biofuel Express’ marketing. Vi forventer ikke, at du kan hele paletten selv, men at du besidder de fleste af vores ønskede kompetencer, og at du har en naturlig ”can-do” attitude for at lære resten.

  • Erfaring med B2B markedsføring, og et drive for at anvende og eksekvere med din værktøjskasse.
  • Idérig, og tager naturligt initiativ til nye projekter og opgaver, fra start til slut.
  • Stærk kommunikator, som kan fange med tekst og visualiseringer – med et skarpt øje for detalje og kommasætning.
  • IT-flair, og bekvem bruger af f.eks. Adobe Photoshop, InDesign el.lign.
  • Erfaring med CMS/WordPress, og måske endda eMarketeer (Marketing Automation og e-mail kampagner) er en fordel.
  • Trives godt med at tage ansvar, evaluere performance – og se resultater!
  • Er team-player og god til at holde humøret højt.
  • Flydende på dansk og engelsk – tysk er en fordel pga. Biofuel Express’ expansion. Svensk og norsk er også et plus.

Om Biofuel Express

Vores kernefokus er 100% biobrændstofmarkedet. Vi brænder for den grønne miljøpåvirkning fra bæredygtigt brændstof.

I de sidste 15 år har vi specialiseret os i at omlægge flåder og udstyr til tankning af busser og lastbiler fra almindelig diesel til 100% fossilfri drift. Det har gjort Biofuel Express til Skandinaviens førende distributør af fossilfrie biobrændstoffer såsom B100 Biodiesel RME Premium og HVO100 Renewable Diesel. Vores højkvalitetsprodukter kan tankes direkte på vores stationer i Sverige eller leveres direkte til kundens egne tanke.

Vores kunder er virksomheder inden for offentlig transport og lastbiler, der tilbyder miljørigtige transporter til udbydere med høje krav til miljø og CO₂-reduktioner.

Vores vision er at bidrage til en grønnere transportsektor, og at være den største specialist inden for distribution af vedvarende brændstoffer. Biofuel Express kombinerer indsigt i motorer og lovgivning med langsigtede samarbejder med verdens førende biobrændstofproducenter til målrettet salg af lavemission biobrændstoffer til gavn for kunder, og til gavn for miljøet.

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Biofuel Express ved denne rekrutteringsopgave. Virksomheden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Michael Kjærgaard, UnikRecruitment på 2222 4000 eller [email protected]. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Østjylland

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Do you have great communication skills? Are you structured and do you thrive when working in a team? If you are looking for an opportunity to excel your skills as well as develop new ones while wor..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
6. maj 2024 37
5. maj 2024 40
4. maj 2024 41
3. maj 2024 42
2. maj 2024 42
1. maj 2024 44
30. april 2024 46
29. april 2024 39
28. april 2024 43
27. april 2024 41
26. april 2024 42
25. april 2024 38
24. april 2024 36
23. april 2024 34
22. april 2024 37
21. april 2024 36
20. april 2024 36
19. april 2024 36
18. april 2024 38
17. april 2024 38
16. april 2024 36
15. april 2024 38
14. april 2024 39
13. april 2024 39
12. april 2024 39
11. april 2024 36
10. april 2024 39
9. april 2024 37
8. april 2024 39
7. april 2024 40
6. april 2024 40