Senior rådgiver til ekstern kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Kan du arbejde strategisk, rådgive i ekstern kommunikation samtidig med, at du er ferm til at eksekvere og håndtere mange mediehenvendelser? Kan du få en sag ud over stepperne? Så kan det være, at du er vores nye kollega. Vi søger en erfaren, skarp og proaktiv kommunikationsrådgiver til koncernkommunikation i Dagrofa.

JOBBET

Koncernkommunikation har ansvar for intern og ekstern kommunikation samt Public Affairs.

Vi søger en senior rådgiver til ekstern kommunikation som har erfaring med at lede projekter, udarbejde strategier og eksekvere. Du er vant til pressehåndtering, PR-opgaver, krisehåndtering, SoMe, strategisk kommunikation samt rådgivning i kommunikationssager. Du er en teamplayer, du ser muligheder frem for forhindringer og er god til at skabe og vedligeholde relationer på tværs af hele koncernen.

Som person trives du i et travlt miljø, hvor der hurtigt skal træffes beslutninger, men hvor der også er tid og lyst til at sparre med hinanden. Du er struktureret og proaktiv og forstår den vigtige sammenhæng mellem virksomhedens strategi og ekstern kommunikation.

Dagrofa er en af Danmarks største fødevarekoncerner med over 500 dagligvarebutikker i kæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb, hvoraf en stor del er selvstændige købmand. Vi har også Dagrofa Logistik med terminaler i Herning, Vejle og Ringsted, samt Dagrofa Foodservice, der leverer mad til restauranter, hoteller og kantiner. Der er ca. 14.500 medarbejdere i alt i hele koncernen.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor der er mulighed for at arbejde med kommunikation på mange planer, et godt sammenhold og ikke mindst dygtige og hjælpsomme kollegaer. Du bliver en del af en afdeling, hvor du får mulighed for at sætte dit eget aftryk, hvor der er god stemning, vindermentalitet og højt til loftet.

OM DIG

  • Du er kommunikationsuddannet eller journalist
  • Du har mindst tre års erfaring fra fx en kommunikationsafdeling
  • Du har arbejdet med ekstern kommunikation & rådgivning
  • Du har en god samfundsforståelse og ved, hvad der rører sig
  • Du er god til at skrive
  • Du har et godt netværk i medierne
  • Du har erfaring med projektledelse

VIL DU VIDE MERE

For mere information om stillingen er du velkommen til at ringe til kommunikationsdirektør, Morten Vestberg på 72 33 23 30.

Samtaler vil blive afholdt løbende i uge 18-20 og vi forbeholder os ret til at ansætte, når den rette kandidat er fundet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ringsted
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
12. april 2024 2
11. april 2024 2