Kommunikationskonsulent med tæft for sociale medier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Kommunikationskonsulent med tæft for sociale medier

Er du en produktiv kommunikatør med fuldstændig styr på sociale medier, erfaring med planlægning og eksekvering af kommunikationsplaner og interesse for små og mellemstore virksomheder? Så er det måske dig, vi søger til Erhvervshus Sjællands kommunikationsteam.

I Erhvervshus Sjælland hjælper vi virksomheder og iværksættere med udvikling og vækst. Vi lever og ånder for at hjælpe iværksættere og små og store virksomheder med at udvikle sig. Vi har brug for dig, der kan hjælpe os med at sikre, at vi er synlige og skaber værdi for de små og mellemstore virksomheder, SMV’erne, i hele Region Sjælland – lige fra Gedser til Sjællands Odde.

Du bliver ansvarlig for at drive og udvikle vores sociale medier, mens du samtidig understøtter kommunikationen på husets mange projekter og Erhvervshusets kernefortælling.

Vi leder efter dig, der brænder for at komponere levende SoMe-opslag med lækker grafik og som lyser op, når du fortæller om seneste nyt fra algoritmens verden. Hvis det vækker genklang, så søg jobbet som kommunikationskonsulent i Erhvervshus Sjælland.

… Men gør det hurtigt, for vi kalder løbende kandidater til samtale!

Kommunikationsafdelingen arbejder med kommunikation og markedsføring via websites, nyhedsbreve, sociale medier, presse. Vi søger en alsidig kollega, som blandt andet er en skarp tekstforfatter, der kan fange virksomhedernes opmærksomhed og vise, hvordan vores dygtige forretningsudviklere og projektledere kan hjælpe både erfarne ejerledere og iværksættere videre.

Det er vigtigt, at du:

  • Følger med i algoritmernes udvikling og ved, hvad der virker - og ikke mindst ikke virker. Du deler og forklarer gerne din viden til dine kolleger.
  • Er dygtig til at skrive levende og fængende tekster, samt kan lave grafik til forskellige målgrupper/kanaler.
  • Arbejder struktureret og helhedsorienteret. Du bidrager gerne med idéer til nyt.
  • Jonglerer gerne forskellige opgaver og deadlines. Og du kan planlægge og eksekvere kommunikationsplaner fra start til slut.
  • Er uddannet inden for kommunikation/marketing og har nogle års erfaring med sociale medier.
  • Har kendskab til eller interesse for formidling til SMV’er og iværksættere.
  • Er en holdspiller og vil lykkes sammen med resten af teamet.

Vi tilbyder:

Hos os får du en hverdag med masser af ansvar og frihed til at løse dine egne opgaver - men med et godt team bag dig. Vi lægger vægt på et stærkt kommunikationsfagligt miljø, hvor vi løbende udvikler os selv og hinanden. I dagligdagen koordinerer du desuden tæt med husets projektledere og forretningsudviklere.

Hvem er vi:

I Erhvervshus Sjælland fokuserer vi på at skabe resultater for erhvervslivet her i Region Sjælland i samarbejde med lokal erhvervsservice og andre gode partnere. Vi er mere end 70 kolleger, og du får din daglige gang på vores kontor i Sorø. Som arbejdsplads lægger vi vægt på fleksibilitet med en god balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte kommunikationschef Anja Christophersen på tlf.: 4188 6628 eller [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Tiltrædelse:

Vi indkalder til samtaler løbende og tager opslaget ned, når vi har den rette kandidat. Søg derfor hurtigst muligt - og senest fredag d. 25. august kl. 12.

ANSØG HER


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Sorø

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Slagelse

    Servicemedarbejder under 18 år til textilafdelingenVil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sam..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Kalundborg

    Om jobbet SELVSTÆNDIG KOMMUNIKATIONSKONSULENT TIL STÆRKT TVÆRGÅENDE SAMARBEJDE (FULDTID/DELTID) Kan du spille på mange af kommunikationsklaverets tangenter? Besidder du både det strategis..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (vikar) i Sorø

    Redaktører til sociale medier (barselsvikariater) - Koncern Ledelse og Kommunikation, Regionshuset Sorø Kan du skrive scroll-stoppende opslagstekster og lave videoer til sociale medier? Interesse..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (vikar) i Roskilde

    Brænder du for at fortælle gode historier, har du styr på de seneste SoMe-tendenser og –algoritmer og trives du med at være faglig sparringspartner for ledere og medarbejdere? Så er du måske vores .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1