Presse- og kommunikationsrådgiver til Det Nære Sundhedsvæsen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Kan du spotte og formidle skarpe historier i en virksomhed, der transformerer sundhedsvæsenet til mere borgernære ydelser?

Kan du rådgive ledelsen om pressehåndtering når medierne banker på?

Trives du i et dynamisk miljø, hvis opdrag er at yde professionel og målrettet betjening af ledelse i forhold til det politiske niveau?

Kan du svare ja til de tre spørgsmål ser vi frem til at modtage din ansøgning!

Region Sjællands strategi handler blandet andet om at få sundhedsvæsenet tæt på borgerne og gøre det nemt tilgængeligt. Visionen er at skabe let og lige adgang til bedre sundhed og behandling for alle borgere, ved at flytte sundhedsydelser tættere på den enkelte borger, blandet andet med behandling i eget hjem ved hjælp af digitale løsninger og mobile funktioner.

Det Nære Sundhedsvæsen spiller en afgørende rolle i denne strategi og understøtter udviklingen af en bæredygtig primærsektor, hvor kapaciteten i sundhedsvæsenet bruges mest hensigtsmæssigt til gavn for den enkelte borger.

Det Nære Sundhedsvæsen har ansvaret for samarbejde og udviklingsaktiviteter mellem sygehuse, praksissektor, kommuner og borgere med afsæt i Sundhedsaftalen. Virksomheden er en væsentlig aktør i etablering og drift af nærklinikker, et eHospital, regionens lægevagt, sæsonvaccination, den regionale tandpleje og andre kliniske tilbud.

De nævnte aktiviteter har stor politisk bevågenhed og kræver høj grad ledelsesmæssig betjening, og en kompetent presse- og kommunikationshåndtering.

Velkommen til dit funktionsområde


Du bliver en del af Det Politiske Sekretariat, med 5 dedikerede, ambitiøse og kompetente kollegaer med reference til funktionschefen for sekretariatet. Her lægges vægt på rettidighed og kvalitet i leverancer og et stærk kollegialt fællesskab med høj trivsel.

Sekretariatet koordinerer bestillinger fra regionens koncernledelse i forbindelse med fx høringer fra Danske Regioner, ministerbesøg, oplæg i nationale fora m.v. Sekretariatet har ansvar for administrative og politiske processer gennem udarbejdelse af mødegrundlag til politiske udvalg, strategiudvikling med diverse interessenter, forberedelse og opfølgning på beslutningsfora og med presse- og kommunikationshåndtering.

Der venter dig mange spændende opgaver


  • Rådgive ledelsen i forbindelse med presse- og kommunikationshåndtering
  • Sikre et professionelt og proaktivt samarbejde med medierne og være tilgængelig
  • Producere indhold til SoMe, debatindlæg, pressemeddelelser, præsentationsmaterialer og taler m.v. til ledelsen
  • Rådgive om interne og eksterne kommunikationsindsatser, der understøtter organisatoriske forandringer og konkret bidrage med taler, planer, tekster, videoer, tilrettelæggelse af kampagner o.l.
  • Tænke kommunikation proaktivt og visionært på tværs af digitale platforme og målgrupper – herunder også i forbindelse med anvendelsen og brugen af kunstig intelligens
  • Drive og facilitere udviklingen af kommunikationsområdet på tværs af organisationen

Vores forventninger til dig


  • Har en relevant akademisk uddannelse indenfor kommunikation eller journalistik
  • Solid erfaring inden for presse, kommunikation og nyhedsformidling med evne til at rådgive ledelser indenfor disse områder
  • Trives i en organisation med kort vej fra idé til handling, med hyppige forandringer, korte deadlines og stor politisk bevågenhed
  • Er en initiativrig ambassadør for udvikling og implementering af forbedringer
  • Skaber konstruktive relationer til kolleger på tværs af organisationen, eks. med det interne team Digital Kommunikation, såvel som med eksterne aktører
  • Har et strategisk sigte, en proaktiv tilgang til opgaveløsning og en ansvarlighed for leverancer og slutprodukter. Således arbejder du selvstændigt, vedholdende, involverende og struktureret i din ledelse af processer mod specifikke mål for øje
  • Har en solid organisationsforståelse og pædagogisk tæft, så din ekspertviden forankres bredt i organisationen
  • Evner at samarbejde, præsentere og repræsentere funktionsområdet ift. interne og eksterne samarbejdspartnere. Her kendes du for at være imødekommende, nærværende og ambitiøs
  • Kompetent formidler skriftligt såvel som mundtligt med respekt for god forvaltningspraksis

Løn og ansættelsesforhold


Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er på fuld tid og ønskes besat pr. 1. maj 2024 og gerne før.

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen, og det primære arbejdssted er Sorø. Der kan forekomme aktivitet på andre matrikler.

Der er gode parkeringsforhold, kantineordning, frugtordning og regelmæssig togdrift til København og Fyn. Derudover har vi også en personaleforening, hvor der bl.a. er tilknyttet en motionsklub.

Vil du gøre karriere hos os


Send os din ansøgning og relevante beviser senest den 1. marts 2024.

Vi forventer, at første samtalerunde afvikles virtuelt tirsdag 12. marts 2024. Anden samtalerunde forventes afviklet fredag den 15. marts 2025 med fysisk fremmøde på Næstved Sygehus.

Kontakt os gerne

Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt gerne enhedschef Tina Haar på mail [email protected], hvorefter du vil blive ringet op.

Om Det Nære Sundhedsvæsen


Det Nære Sundhedsvæsen varetager de sundhedsopgaver som ligger før og efter sygehusdelen.
Vi har som ambition at skabe større sammenhæng for borgerne i et sundhedsvæsen, hvor ydelserne rykker tættere på borgerne og i stigende grad ud i eget hjem.
Vi ser os selv som ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Derfor går vi målrettet efter fagligt kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som i et fællesskab bidrager til nytænkning og forbedringer til gavn for borgerne.

Det Nære Sundhedsvæsen har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset i Sorø, og Næstved.

Mere viden om Det Nære Sundhedsvæsen


Af supplerende relevant information, opfordres du til at orientere dig i dette materiale, som danner baggrunden for DNS’ vision:

  • Strategien 2022 – 2025 Region Sjælland – For borgerne
  • Sundhedsaftalen 2024-2027
  • Budgetaftalen 2024

Derudover kan du også se mere her:

  • Det Nære Sundhedsvæsens hjemmeside
  • Organisationsdiagram


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Sorø
  • Fredag den 01. marts 2024

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Slagelse

    Servicemedarbejder under 18 år til textilafdelingenVil du ha’ et job, der passer ind i din hverdag? Hvor du let kan bytte vagter? Og hvor du kan tage ekstra arbejde, hvis du vil tjene mere? Alt sam..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Roskilde

    Kommunikationsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Ringsted

    Vi søger en kultur- og kommunikationsmedarbejder, der med base i drift af Ringsted Kulturhus også kan drive PR og kommunikation på tværs af to levende kulturinstitutioner.Ringsted Kulturhus er sa..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Sorø

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Vi søger en dygtig webredaktør/sundhedsformidler med sans for .
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 1